Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Wonderful Books
Anime-Club Forum > Non-Anime > Carti
Lother
Apreciez literatura de calitate, din orice secol si imi place fantasy.

Am crescut cu fantasy. Cand eram mic am observat 3 volume in biblioteca noastra si l-am intrebat pe tata 'tata, asta cumva e continuarea desenului The Hobbit(care imi placea enorm)?'. Si da, era Lord of the Rings, una dintre primele carti epice care le-am citit. Noaptea inainte de teza de romana din a 6-a eu la 4am terminam ultima carte.

Au mai urmat dupa ele: Tarzan, cam vreo 20 de carti, seria Mars de la Burroughs, Robots, Empire si Foundation de la Asimov. Toata seria Ender si Bean de la Orscon Scott Card.

Prin liceu am avut noroc cu unii colegi care mai aveau un volum de fantasy scris de Salvatore, preferatul meu in domeniu: Dark Elf Trilogy. Tot atunci mi s-a dat si Wheel of Time sa citesc(intre timp am gasit cele 11 carti si le-am citit).

Insa pe langa astea mai recente am citit si: Odiseea, Epicul lui Gilgamesh, Mahabharatta, Ramayana si chiar nu imi mai aduc aminte ce.

Momentan sunt prin Magus, am un raftulet intreg bine ales de literatura de calitate. Mi-am luat si Contele de Monte Cristo in franceza in asteptarea clipei cand voi dori sa aprofundez limba respectiva.

Sunt deschis la carti de calitate, dar chiar nu as concepe sa imi pierd timpul sa citesc ceva 'gol' pentru mine.
BotoseL
Salut, nu stiu daca sunt in limba romana sau nu dar iti recomand Dragonlance: Chronicles, apoi in continuarea povestii vin Legends si alte carti.
Fac pariu ca o sa iti placa. La mine este deja a doua oara cand le citesc ( la distante bune in timp dar merita de fiecare data ).
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2022 Invision Power Services, Inc.