Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: [diclonius] Elfen Lied
Anime-Club Forum > Fan Area > Fansub RO > Diclonius Subs
Coyotee
Release: Elfen Lied - Episodul 01

Dimensiune: 260,5 MB
Video: 704x396 XviD 120fps
Sunet: 5.1ch AC3
Sub: Advanced Substation Alpha

Download: [Diclonius]Elfen_Lied_01.torrent
Coyotee
Release: Elfen Lied - Episodul 02

Dimensiune: 247,5 MB
Video: 704x396 XviD 120fps
Sunet: 5.1ch AC3
Sub: Advanced Substation Alpha

Download: [Diclonius]Elfen_Lied_02.torrent
diclonius4120
Episodul 3 a venit.
Luaţi-l pānă nu se răceşte. tongue.gif

Torrent

Shinju
multumim. desi eu nu m-am omorat prea tare dupa elfen lied, am de gand sa sochez cativa oameni care nu stiu engleza (printre care si parintii mei tongue.gif ) sa vada ca nu ma uita la "desene animate" laugh.gif
Coyotee
A venit si episodul 4
diclonius4120
QUOTE(Coyotee @ Jan 31 2007, 12:52 PM)
A venit si episodul 4
*

Old news.
Sunt deja 5 episoade.

Click me now wub.gif
LArSON
o sa fie si OVA?
Coyotee
O sa fie si OVA-ul happy.gif
diclonius4120
Elfen Lied 06

Because we love our queen.
Coyotee
Time for a new release:

Elfen Lied 07
diclonius4120
Blood, suffering, little girls crying, painful memories and puppy torture.
Nice episode for a sunday morning, eh?

Elfen Lied 08
diclonius4120
More blood, mass killing, madness and sorrow for a perfect sunday evening. For a diclonius, that is.

Elfen Lied 09
Coyotee
Uuuuu..... more diclonius!

Elfen Lied 10 released
Coyotee
Who? what? where? when?

aaaa.... nevermind.... in other news....

Episode 10.5 released (OVA-ul)
diclonius4120
A mai rămas un episod...
11 şi 12 vă aşteaptă.

SITE
diclonius4120
Goodbye Lucy, Kouta, Nana, Yuka, Kurama, Mayu and Wanta.

Elfen Lied - ultimul episod
NoOne
smile.gif Felicitari domnilor pentru o serie completa. Astept batch-ul complet pentru a lua si da TOT.

Felicitari inca o data.
intellect
Mulţumim.
Vine şi torrentul cu seria completă, cāt de curānd.

P.S. Schimbă-ţi providerul de net. tongue.gif
Coyotee
Torrentii individuali pentru Elfen Lied au fost scosi din functiune.

Folositi batch-ul pentru download / seed ^__^

[Diclonius] Elfen Lied [Complet] Batch torrent

P.S. Numele la primele 2 episoade a fost schimbat. Verificati numele fisierelor inainte sa continuati (sa nu va treziti ca va downloadeza iar episoadele)
NoOne
Vad ca merge foarte bine downoadul. Cam in 5 ore voi fi si eu seeder permanent la aceasta serie.

smile.gif
Shinju
merge binisor. cred ca nu ma mai incurc nici eu cu episoade separate. am ramas in urma la majoritatea seriilor si nu am seeds... o sa astept varianta batch si v-ati facut si cu un seeder...
Coyotee
Elfen Lied deja are batch si sunt in acest moment 50 seederi smile.gif
Shinju
QUOTE(Coyotee @ Mar 16 2007, 09:07 PM)
Elfen Lied deja are batch si sunt in acest moment 50 seederi smile.gif
*

stiu, ma refeream la restul seriilor pe care le-ati inceput si din care am numai cate 3-4 episoade...poate la cele mai lungi (de ex la candy candy) ati putea face batch-uri de cate 10 ep sau cam asa ceva. ce ziceti?
diclonius4120
Ne-am gāndit şi noi la asta. La Blood+ am pus deja ideea īn practică, seria fiind ea īnsăşi īmpărţită īn 4 "sezoane", din care primul este deja complet. Pentru Candy şi Oscar vor fi batch-uri la fiecare zece episoade.
NoOne
Chiar vroiam sa intreb. Ultima oara cand am deschis Azureus-ul imi dadea o eroare la batch-ul Elfen Lied la care incercam sa stau ca seed. Problema e de la mine sau s-a mai schimbat un nume si nu imi mai recunoaste cine are competenta sa-mi recunoasca... chestiile din calculatorul meu? biggrin.gif Problema a aparut acu 2 zile parca. Mai bine de o saptamana am fost unul din cei 50 de seederi...

Intreb ca vreau sa ajut cu "raspandirea". smile.gif

Inca o precizare: calculatorul pe care e seria e la serviciu deci n-as putea sa va spun decat luni daca s-a remediat sau nu. Dar mai bine sa ma dumiresc cu ce si cum.
diclonius4120
N-ar trebui să apară erori decāt dacă s-a schimbat ceva īn conţinutul fişierelor, le-ai mutat īn altă parte sau le-ai şters. Fă-ţi o copie de siguranţă şi īncearcă să-i dai o reverificare (la utorrent opţiunea se numeşte Force Recheck, la Azureus nu ştiu)
NoOne
L-am mai incarcat o data si vad ca acum nu sunt probleme. smile.gif

Multumesc mult de sugestii.
Ingerasul
sal il mai urci inca o data: Elfen Lied.
Ca mi sa orpit la 79% si de trei saptamani nu a mai urcat nimemi
Kamemon
bun da subtitrarea in romana unde este?
intellect
Subtitrările sunt incluse īn fişierul video. Citeşte aici
http://forum.anime-club.ro/forum/Tutorial-...-mkv-t5011.html
ca să afli cum le poţi vedea.
Kamemon
bun am scos tot ook am downloadat cccp..si cand intru se opresete la 4.35 min!ce fac?le-am copiat de la un coleg de pe dvd si nu stiu ce are
intellect
Nici noi nu ştim. Cu siguranţă, episoadele făcute de noi nu au probleme tehnice. Ce se īntāmplă mai departe cu ele, nu putem şti.
andrew_seul
Eu am vazut varianta de la Diclonius si nu am avut probleme.. posibil ai bagat niste filtre care nu trebuiau.Incearca sa dezinstalezi CCCP-ul, Corecodec (daca il ai instalat) si ffdshow-ul apoi instaleaza doar CCCP-ul.
Bafta!
Kamemon
problema a fost la primele 2 in rest a mers ok.multumesc diclonius!!!!sunteti cei mai tari..tineti-o tot asa!poate intr-un viitor app faceti si Kenshin ar fi miszto
nykw_raizen
Va rog mult de tot, stati la seeds. Am descarcat 62% si ma omor de o saptamana sa i/au restul. Multumesc anticipat.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2023 Invision Power Services, Inc.