Din moment ce nu am gasit un "Hentai Game Discussion" am zis sa pun threadul aici pt ca e destula "actiune" in joc smile.gif . Rog administratorii sa il mute unde cred ei de cuviinta.

....eu cand am jucat primul (si ultimul....pana acum biggrin.gif ) joc hentai era ceva gen Guro Hentai cu tentacule, chestii trestii, 2-D, o tipa tinuta in loc...si da-i bataie laugh.gif .

Sexy Beach 3 ca sa il compar cu ceva ar fi raposatele Tamagochi. Numai ca in loc de animalutze facute din patratele avem niste frumuseti de fete in 3-D cu muuuuuuuuulte poligoane, bombate la piept (majoritatea, cel putin) cu care vom merge la date-uri, noi fiind pe o insula tropicala de vis. Avem mai multe locuri in care sa mergem cu ele, tot felul de costume de baie unul mai deocheat ca altul, accesorii, etc. Le putem da cu crema de protectie impotriva soarelui sau, tocmai invers, sa le bronzam putin smile.gif. Fiecare fata are o personalitate diferita si e relativ interesant sa urmarasti si discutiile si "evolutia" lor. Spre fericirea mea (si a altor persoane in caz ca va hotarati sa il descarcati) am gasit un patch facut de fani care iti traduce toate meniurile si dialogurile din joc. cool.gif . Il puteti gasi pe www.hongfire.com. Sunt mult mai multe patchuri acolo, de la nude patch (in Japonia e obligatoriu ca scenele cu nuditate sa fie cenzurate) pana la modificarea sanilor, a costumeleor, etc.

Dupa vreo 6 dateuri (practic 10 minute in joc daca nu te complici prea mult) deja incept sa devina interesante chestiile.... icon_twisted.gif .... La inceput actiunile isi sunt relativ limitate la ce poti face cu tipa in dormitor (ai doar 2 pozitii, no BJ si altele care nu le zic k sa nu primesc ban tongue.gif ). Cand ai ajuns deja la 5 "inimioare" cu tipa (astea iti arata cat de mult te "iubeste") poti sa iti dai frau liber imaginatiei....ai multe lucruri din care poti sa iti alegi biggrin.gif. Evident ca pana la urma te plictisesti...dar.......mai sunt inca 5 sau 6 fete cu care sa te joci. cool.gif

A aparut de asemenea si un expansion la joc cu 3 sau 4 tipe noi si multe alte costume si accesorii. Patchuri pt versiunea updatata tot pe hongfire. In caz ca va hotarati sa va luati si una din versiunile precedente (Sexy Beach 2) si gasiti un patch de engleza cum trebuie pt. el va rog dati un PM. Ce am gasit eu nu schimba practic nimic.

MJOY! tongue.gif