Fratele meu a spus prima data ...\" e un anime despre ...go, ce poate fi interesant ? ' si dupa primul ep ne uitam si la 7 ep /zi.
Ai dreptate. Dupa ce l-am vazut am vorbit cu Ingerasu si ne intrebam amandoi cum am putut sa vedem un anime de
75 de episoade fara sa ne plictisim chiar daca nu prea are actiune sau o poveste super senzationala. Hikaru no Go cred ca are un farmec aparte. Personajele si firul povestii au fost concepute astfel incat sa te tina in fata monitorul, sau a televizorului, asteptand urmatorul episod.
Eu zic ca producatorii au gasit o metoda foarte buna de a "deschide ochii" lumii catre GO.
Urmarindu-l pe Hikaru cum evolueaza, de la afon in ale Go-ului pana la gradul de profesionist parca poti evolua si tu impreuna cu el. Foarte folositoare sunt lectiile acelea scurte de la sfarsitul fiecarui episod...chiar daca la inceput esti un pic in ceatza daca nu iti arata cineva practic care e treaba.
Cine a auzit de Go si nu stie cu ce se mananca, sa se uite la anime-ul asta si mai mult ca sigur o sa vrea pe urma sa joace un joc cu cineva.
PS: FTP-ul de unde l-am luat eu inca merge vad:
ftp://ftp.hikago.flirble.org/pub/Hikaru/