Am observat ca se gasesc destui romani care joaca, joaca, si iar joaca jocuri pe servere straine si nu au habar ca mai exista si alti romani pe-acolo. De ce ar trebui sa stim cati si ce jucam? Poate pentru a crea o comunitate puternica de romani ACOLO. Majoritatea sunt jocuri de echipa, cu clanuri sau ghilde (sau mai stiu eu cum se numesc) si ar fi deosebit de placut sa joci un joc in care alaturi de tine nu sunt straini ci alti romani.

Propunerile mele sunt:

CombatGrounds - un joc de action/war/strategy in care echipele au maxim 10 jucatori. Exista si un premiu de 2.000 de dolari pentru cel mai bun jucator. Runda dureaza 10 zile dupa care toate conturile se reseteaza. Am inteles ca seamana cumva cu razboi.ro - joc care nu l-am jucat niciodata. Elementul de baza il constituie "turn-urile" care pot fi consumate pe bani, soldati, actiuni de atac. Echipa de romani de acolo se numeste LupiiNegri iar eu pot fi gasit sub userul NoOne80. Au existat odata mai multe echipe de romani dar jucatorii au avut si altceva de facut... nu doar sa stea pe CombatGrounds. Peste 2 runde va exista un fel de WWIII in care se vor crea echipe pe tari si se va incerca eliminarea echipelor straine. Eu il consider un joc bun... si amuzant. E foarte adevarat, poate consuma destul timp pentru cei care se lasa prinsi in mrejele lui.

Capix este a doua mea propunere. Un joc de strategy/war in care jucatorii pot intra in ghilde dupa un anumit timp de joc. In plus in primele 3 saptamani nimeni nu poate fi atacat, avand la dispozitie destul timp pentru a-si pune pe picioare tara pe care o are sub conducere. Aici nu exista asteptare pentru turn-uri dar din ora in ora se extrag minerale, metal si se primesc bani. Deocamdata nu exista o ghilda romaneasca dar voi incerca sa creez una. Daca vreti sa dati de mine acolo cautati-l pe NoOne sau tara Romania0.

Pentru detalii de joc sau pentru a invata in cel mai scurt timp trucurile pe care jucatorii vechi le stiu deja va astept aici... sau in cele doua jocuri.