Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Blame! Ver.011
Anime-Club Forum > Anime detaliat > Science Fiction
Sidonix
... hmm... am luat contact cu Blame-ul lui Tsutomu Nihei in momentul in care rataceam si cautam Gunm... well... am asteptat o transpunere in anime ceva timp insa din pacate ca si Gunm s-a produs fractionat... incomplet... just a tease of cyber-punk... damn... ar fi fost o noua capodopera in lumea animatiei nipone... insa ma multumesc si cu putin decit decloc smile.gif
Blame ! vers.011 consta in 6 logs of 5 min each... inpreuna formeaza jumatate de ora de adnotatii la volumele din manga... insa sunt 30 min jeniale wink.gif ... Cei care au citit Blame! manga stiu story-ul... desi nu ma pasioneaza manga am rasfoit citeva capitole bune fiind fascinat de ideea in sine... Intr-un viitor post-apocaliptic The Earth is burried under an ever growing megastructure build by robots(constructers) reaching out to new planets... In anime se povesteste din perspectiva lui Cibo care se altura lui Killy fiind printre ultimii supravietuitori ai rasei umane in cautarea "The net Terminal Genes" ... totul se petrece foarte rapid... mi-a placut lupta scurta cu The Silicon life forms smile.gif ... nici un mini ep nu are conexiune intre el... eu le-am privit ca aducerea la viata a imaginilor din manga... pacat ca se opresc brusc insa atmosfera creata chiar si pt o perioada scurta de timp este superba... regia lui Shintaro Inokawa este ireprosabila... hmm... maybe someone will make someday a serie... I surely hope so smile.gif
Thor
Mda, am citit si eu manga si cand am vazut un torrent anime cu blame am zis: I have died and gone to Anime Heaven!
S-a dovedit a fi pachetul de 6 mini oav sau ce treaba lor sunt, o transpunere reusita a paginilor manga in culori si sunete aproape ireale.A fost extrem de placut sa vad cum universul Blame, atat de momocromatic si apasator pe alocuri se transforma, prin creativitatea realizatorilor intr-un univers virtual tangibil.
Aceleasi regrete de final, si aceeasi speranta care inca mai "palpaie", aceea ce a vedea intr-o zi seria Blame.
Sidonix
...unghiurile camerei prin prisma carora se prezinta imaginile sunt ciudate... poate parca pt a accentua senzatia de infinitate sau gravitatie chiar daca este prezenta... 3000 levels up... hmm... culorile monotone accentueaza lipsa de viata...
Memnoch
am citit si eu cateva volume din manga si idee e f. misto. la fel si desenele. din pacate povestea e prea subtire. sunt f. putine randuri in volume. asta e pacat.
Tessa
Il vazusem mai demult si stiu ca nu mi-a palcut atunci...chiar nu inteleg de ce. L-am revazut azi in cele 20 de min de pauza pe care mi le-am acordat, iar dupa am simtit nevoia sa vin aici sa-i deschid un topic, bine ca sid Deja s-a gandit la asta tongue.gif .
A fost incredibil de interesant. M-a lasat cu dorinta de mai mult si deja mi-am pus manga-ul la download. Abia astept sa incep sa-l citesc. Nu am mai vazut o atmosfera post apocaliptica asa de bine realizata de la Angel's Egg incoace. E cumva acelasi director? Deoarece mi se par foarte similare cele 2 anime-uri: modul de prezentare, culorile folosite, muzica, simbolistica realizata. Oricum, atmosfera e geniala, iar "the silicon creatures" mi s-au parut original realizati.
Pacat ca e asa de scurt, iar povestea e mai mult un preview pentru manga. sad.gif Oricum, pe mine m-a facut curioasa. Ar fi fost mai "naspa" daca nu ar fi avut manga tongue.gif .
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2023 Invision Power Services, Inc.