Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Urmare?!
Anime-Club Forum > Detaliat > Neon Genesis Evangelion
Ghost
Toti am vazut la timpul nostru Neon Genesis Evangelion si ni s-a parut o opera de arta dar despre ce credeti ca ar fi urmarea avand in vedere ca majoritatea personajelor au fost omorate in primul Evangelion ramanand doar Asuka si Shinji?
CyBeR
AAA,parca mai era un topic pe aici despre asta!
Ar trebui sa citesti toate topicurile,sa vezi ce e si ce nu e si abia apoi sa pui topicuri noi.Crede-ma,te scapa de niste momente jenante,cand iti dai dai seama ca,la ce propui tu sa fie discutat mai sunt vreo 3 topicuri la fel.
--------------------------------------------------------------------------------------
In legatura cu continuarea,cine stie ce poate fi(ex:Shinji si Asuka-un nou Adam si Eva<<asta ca o gluma>>)
Urfe
Nu au fost omorate... este farmecul serialului. Eu unul sunt 100% sigur ca toate vor reveni. Chiar si cele moarte inainte de Instrumentality. Caci o vad pe Rei in ultima clipa de viata. Se intorc in 'marele comun'. :wink:Deci nimic nu se pierde, totul se modifica. smile.gifEi, sau mai sumbru: daca sunteti atenti, Rei, Asuka si Misato formeaza ultimul caracter feminin din film: Asuka (ochii tristi si colorati ai lui Misato, vocea stearsa si bandajele lui Rei)... Uitati-va cu atentie.
Tezeu
QUOTE
Shinji si Asuka-un nou Adam si Eva

Eu cred ca ideea, in gluma, a lui Cyber ar merge ca final plauzibil desi... Rei ii povesteste lui Shinji ca toti cei constienti de propriile existente se vor intoarce la ceea ce constientizasera din ei, modelandu-se dupa propriile amintiri. (parca ceva de genul asta, nu?)
Urfe
Numai ca personajele din EVA lupta impotriva propriei firi...
Katy
Ha? A reinviat thread asta? Most unespected..
Continuare? Thank god there wasn't any... continuarile obisnuiesc sa strice totul... si Evangelion n-are nevoie de o continuare..that would be a big mistake..
offtopic: A trecut atata tp de cand n-am mai vazut/citit ceva despre Eva...and still... it's so clear in my mind this late hour of night...
Urfe
Katy, o continuare ar fi imposibila. Ingeri nu ar mai avea, personajele ar fi prea calme si impacate etc.
Ranma-kun
Ar putea sa faca un "Remake" total al seriei, in care sa schimbe lucrurile si sa mai lase si posibilitati de continuare. Adica o noua serie de aceeasi autori, in care sa pastreze doar ideea si eventuale similaritati intre personaje.

In fine succesul unei astfel de serii este relativ. Oarecum s-a incercat cu multe anime-uri asemanatoare de ex Rah Xephone si Fafner, insa ideea era doar elementar asemanatoare.

Mai exista si o alta posibilitate, sa refaca seria, intr-un univers paralel. Adica sa schimbe doar intamplarile si nimic altceva, astfel lasand loc de o continuare si creeand si o serie noua.

Sau, o a treia posibilitate, sa ignore ultimele episoade si sa continue cu o alta poveste de acolo.
Katy
QUOTE(Katy @ Jul 3 2006, 01:51 AM)
Continuare? Thank god there wasn't any...

Urfe>N-am zis k ar mai putea fi una...ma refeream mai mult in general la continuari...oricum... NGE si continuare e k nuca in perete... cel mult ceva care sa urmareasca aceleasi pers, dar personalitati si intamplari diferite...ce tot vorbesc... de-acuma spun prostii... nu poate exista continuare... si-asa e destul k am auzit k o sa fie film...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2022 Invision Power Services, Inc.