Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Probleme
Anime-Club Forum > Detaliat > Neon Genesis Evangelion
Ghost
Am o intrebare pentru voi.Shinji Ikari din Evangelion care e problema lui? El este tot timpul stresat si inspaimantat de EVA 01.Eu cred ca singura lui problema este lipsa persoanelor iubite in special a tatalui lui care il trateaza cu indiferenta.Cel putin asta e parerea mea as vrea sa o vad si pe a voastra :x :x :?: :?: wink.gif
zeri
Eu cred ca problema lui Shinji e problema pe care o au majoritatea personajelor din Evangelion...lipsa unei persoane apropiate.
Oricum ideea poate merita discutata dar nu acia ci la threadul despre NGE.
Pana atunci bine ai venit pe forum la noi....ghost reporting, ne? biggrin.gif
Urfe
Shinji? Problema lui? Este nesigur, se considera o povara pentru ceilalti, nu are incredere in oameni.... etc.

PS: Mut discutia la Neon Genesis si revin cu pareri.
Ghost
Mersi pentru comentarii da' mai am o intrebare.CE ati face daca ati fi in locul lui,daca ar trebui sa pilotati EVA 01?Eu unul as fi bucuros pentru ca mi se da aceasta onoare. wink.gif wink.gif
Diana
Onoare? Mai bine spune responsabilitate. Asta este ceea ce il apasa pe Shinji ..ca nu se crede destul de increzator in fortele proprii ca sa poarte responsabilitatea salvarii lumii. Propriul lui tata nu are incredere in el. Asa ca tot sovaie. Opusul lui este Asuka...ea nu sovaie ci se arunca cu gatul inainte ca sa demonstreze ca poate.
CyBeR
Da,dar Asuka o ia in barba de-i merg fulgii in general.Nu cred ca-i chiar asa de rau ca ma sovaie.
In locul lui nu cred ca m-as apropia nici la 1 Km de Unit 01.Sau poate as sari direct in capsula aia.Depinde de cum as fi recrutat pentru slujba aceea.Ca Asuka,as merge si in Iad cu chestia aia(de fapt ea chiar merge).O recrutare ca a lui Shinji si as dezerta cu prima ocazie posibila.
SebyTheDragon
Shinji...ma enerveaza ca personaj....este genul de om cu complex...si nu din alea mici...ci din alea cat casa laugh.gif
Se tot cacaie sa ia o decizie...de parca are o mie de personalitati!!
Personajul care mi s-a parut cel mai bine facut din tota seria mi se pare Misato...Pacat ca moare....si imi si placea gagica!!! :cry:
zeri
Sunt in totalitate de acord cu tine Seby...si pe mine ma cam enerveaza; daca as fi fost in locul lui, sa am in mana o arma ca EVA 01, pai ma suiam una doua la "volan" si saream pe aia sa-i caftesc.

Btw...eu inca nu am vazut The End Of Evangelion...so, easy with the spoilers pls.
Urfe
NGE nu are eroi. Probabil ca suna socant, dar la fel este si in realitate. Eorii sunt modele, nu copii ale realitatii. Asta pentru ca la inceput arta avea o responsabilitate.Si, doi, eroii nu inseamna calitate sau defect intr-un film/carte. Voi nu trebuie sa alegeti personajele preferate, trebuie sa alegeti povestea. Shinji creeaza NGE. Lipsa lui de hotarare, dispretul, frustrarile si izolarea sunt ceea ce caracterizeaza intregul serial. De aici si atractia fata de Rei, care stim ce este in realitate.Asa ca, pentru a 1001-a oara, va rog, nu judecati NGE ca extensia unui Matrix.Arigatou!
vik
Shinji este anti eroul prin definitie. Nu trebuie sa-l iubesti dar trebuie sa-l intelegi si sa realizezi ca oricine poate avea una din slabiciunile lui. Eu cred ca in final a reusit sa-si depaseasca multe dintre ele. Si sa fim seriosi. Cati ar fi rezistat mental sa faca ce a facut el. Eu nu.
Urfe
De acord cu vik. In plus, ceea ce am spus deja, nu stiu cat de clar in topicul asta, anume ca personajele au rar parti cu adevarat frumoase. Asta este ideea. Asta este punctul de vedere.Ceea ce au reusit cei de la Gainax a fost sa creeze o serie de personaje fata de care preferam sa tinem distanta, cu care nu dorim sa ne identificam. Un personaj luat din DB, de exemplu, nu si-ar avea locul in NGE. Nici macar din RahXephon!
BladeAge
Cred ca asta e felul lui Shinji de a trece prin viata si sunt de acord si cu Zeri despre lipsa de o persoana apropiata.
Urfe
Da, Shinji e singur si de aici frustrari si nesiguranta
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2022 Invision Power Services, Inc.