Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ati Fi Vrut Ca Ranma Sa Se Termine Astfel?
Anime-Club Forum > Detaliat > Ranma 1/2
Mir_San 4ever love
Pt.cei ce nu stiu sf. va recomand ccu mare caldura site-ul http://groups.msn.com/MangaDepotRanmaDepar...nma12manga.msnw
Astept pareri!
Ranma-kun
Vad ca linkul care l-ai pus are manga-ul Ranma 1/2 pentru citire online.

Eu personal stiu doar sfarshitul din manga. Anime-ul inca nu l-am vazut pana la sfarshit pt. ca il pastrez pt o ocazie mai buna smile.gif

Sfarshitul din manga e oarecum OK, din cate am auzit cel din anime e mult mai prost. In general aceasta este o trasatura la anime-urile lui Rumiko Takahashi, sfarshiturile lasa de obicei de dorit. Insa e si greu sa termini o serie atat de lunga incat sa ii multumeshti pe toti.
Coyotee
QUOTE(Ranma-kun @ Oct 30 2006, 09:14 PM)
Sfarshitul din manga e oarecum OK, din cate am auzit cel din anime e mult mai prost.

Anime-ul practic NU are sfarsit.

Ultimele episoade sunt:
Apare mama lui ranma, si atat el cat si tac-su incearca sa se ascunda de ea, si nu-i zice nimic despre blesteme ca altfel.... (stii doar ce cara maica-sa tot timpul cu ea)... Anime-ul se termina cu maica-sa care pleaca.

Asta e finalul seriei
Emanuel
exact, finalul din anime e teribil de frustrant - nu se intampla nimic, nu se lamureste nimic - end, credits.
- cat despre manga, tinand cont cat e de mare, nu cred ca am curajul sa o citesc - mai ales ca am vazut tot animeul.
Ranma-kun
Inseamna ca nu l-au terminat inca, in manga continua dupa faza aia cu multe alte intamplari. Probabil le-au bagat pe cele ramase prin OAV-uri si Movie-uri. Anyway read the manga tongue.gif
edinaa
deocamdata nu l-am citit, dar am vazut anime-ul si nu mi-a placut.
Mir_San 4ever love
E adevarat ca sf.a fost cam ,,nashpa''oricum in manga Akane si Ranma au ramas impreuna si asta imi e de ajuns smile.gif
ComputerFreak
da....ce sa zic .....sfarsitu din manga e de cel putin 100 de ori mai bun decat sfarsitu din serial .....ce frumos ar fi fost sa aiva acelasi sfarsit ......da ce sa faci ....
Julia Joanne Black
O sa ma refer strict la sfarsitul din manga.Da.. macar cu un sarut intre cei doi. Nu ma asteptam la o nunta dar macar o dovada de iubire. Dar cunoscand operele lui Rumiko, finalul a fost unul previzibil.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2023 Invision Power Services, Inc.