am inceput sa ma uit la perfect girl evolution (am vazut 10 episoade)...imi place si imi displace in acelasi timp...e amuzant in multe situatii. sunako e delicioasa in momentele in care e atat de lovey-dovey cu hiroshi-kun, sau cand vorbeste cu dovleacul, sau cand fredoneaza cu un glas dulce de copil"splatter..blood splatter, people die, yey, disgusting...". totusi ce e prea mult strica. mai tot timpul e in varianta chibi, toti se apleaca sa vorbeasca cu ea si o arunca de colo-colo de parca ar fi o papusica.
baietii...hm, uneori arata bine, dar in majoritatea timpului sunt...dezgustatori. cred ca buzele sunt de vina. arata prea feminini din cauza lor. iar faza cu toata scoala care e disperata dupa ei...e prea fumata deja. cel mai tare si mai tare ma enerveaza "the goth-loli sisters". stiu ca sunt puse acolo pt amuzament, dar pe mine ma calca pe nervi. nu le prea vad rostul. un fel de umplutura a anime-ului, ca sa mai traga de timp.
inca ceva ce nu imi place: grafica. anime-ul e mai mult static. parca ar fi manga in culori. da, e funny sa vezi personajele uneori stilizate (heh, o caracatita alba cu 4 tentacule

), dar, dupa cum spuneam, ce e prea mult strica...banuiesc ca nu a costat prea mult sa il faca. au luat manga si au adaugat cate ceva efecte pe langa si tadaa...e gata anime-ul.
desi l-am criticat atata nu pot sa spun ca imi displace atat de tare. e funny si relaxant, exact de ce am nevoie in momentele astea. plus ca sunt curioasa cum se va termina. "the hollywood way", sunako sevine frumoasa foc datorita iubirii (am observat ca se face frumoasa numai cand il apara pe kyouhei) si totul se termina cu bine, sau ea ramane la fel si kyouhei o accepta...as putea citi manga ca sa aflu, dar in momentul de fata nu mi se pare ca se merita...
well, sa vedem ca va fi...daca voi considera in continuare ceva interesant, voi reveni cu ceva comentarii...dar ma indoiesc...