Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ranma Vs Ryouga
Anime-Club Forum > Detaliat > Ranma 1/2
Mir_San 4ever love
Care credeti ca e mai puternic?Sau care dintre ei se potriveste cu Akane?Eu las alege pe Ranma dar vreau sa aflu parelile voastre!
Anzai
E clar ca Ranma e mai puternic din momentul ce-l bate pe Ryoga de n ori in serie si in manga.La fel e logic ca el e potrivit pentru Akane, pentru ca o sa si ramana cu ea, toata seria este despre ei 2.
So Ranma all the way, Ryoga e o bruta laugh.gif
Karin_Aoi
Mie imi place de Ryoga tongue.gif
Episoadele cu el mi se par mai interesante spre deosebire de cele fara el sau de cele cu Shampoo sau Mousse.
In rest Ranma-kun il depaseste....e clar wink.gif
Ranma-kun
Mie imi place si de Ryoga mult, mai de graba il compatimesc la o adica, el intotdeauna traieshte in umbra lui Ranma, si ajunge sa il urasca pe Ranma pentru ca acesta obtine intotdeauna ceea ce isi doreshte el, si nimci macar nu realizeaza cat de norocos este.
Rivalitarea lor incepe din generala cand se luptau pentru pachet pana la femeia Iubita.
Desi se cearta mult intre ei, pana la urma ajung prieteni buni, si se ajuta la nevoie, Ranma nu ar fi scapat din multe incurcaturifara ajutorul lui Ryoga, si nici nu ar fi ajuns atat de puternic daca nu ar fi avut un rival pe masura.

Nu cred ca se poate spune care dintre ei este mai puternic, si Ranma si-a incasat-o de cateva ori de la Ryoga, intre ei este o rivalitate continuua. Cat despre cel care se potriveshte cel mai bine cu Akane, cred ca numai ea poate decide, insa Ranma si Akane se merita unul pe celalalt laugh.gif
Love-chan
Hm...Ranma pe langa ca e mai puternic decat Ryoga, are si mult mai multa minte. Cum spunea si Ranma-kun, Ryoga traieste in umbra lui Ranma, si se pare ca nu prea poate sa iasa din aceasta postura. Ryoga nu sta sa se gandeasca de ce, el sare direct la lupta, asta ii dauneaza de fiecare data; el se asteapta la rezultate bune din prima incercare, si daca nu-i iese incearca sa gaseasca vinovatul, care, de cele mai multe ori, e Ranma. mi-e mila de Ryoga, dar ma enerveaza cand se transforma in P-chan si fuge la Akane ca sa se simta si el ca a castigat ceva totusi dry.gif ...Ranma incearca sa-i deschida ochii de multe ori, plus ca ce apreciez eu e ca ii pastreaza secretul; Ryoge e ca un copil de cele mai multe ori.Deci dintre cei doi il aleg pe Ranma, desi are si el scaparile lui, el se gandeste mai mult la binele celor din jur happy.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.