Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Cum Ati Reactiona Daca....
Anime-Club Forum > Detaliat > Inuyasha
dark miko doll
Cum ati reactiona dac intr-o zi,la-ti vedea pe Inuyasha mergand in metrou cu voi ,sau la pizzeria din colt,sau pur si simplu pe strada la 6 metrii de voi?ce ati face atunci? ph34r.gif biggrin.gif
Crystall
exista un topic asemanator....so pls post there smile.gif k?
dk nu ma insel, am postat aklo, asa k nu mai are rost sa scriu si aci - no offence biggrin.gif
zeri
Mi-as da doua palme.
Moonsparkle
I would go like "OMG OMG OMFG!!!" and I would jump up and down and "OH MY GOOOD! INUUU! This is like so amazing!!!" *faint*

NOT dry.gif
Muza chan
M-as duce sa-l iau de urechi tongue.gif (sunt atat de kawaii) si probabil as primi un "Teme!".... asta in cel mai bun caz....
Keh!
wink.gif
Kagome-chan
LOL!Daca l-as vedea pe Inu-chan in metrou cand merg la scoala (dimineata) as spune ca nu m-am trezit, ci doar m-am sculat din pat. Daca l-as vedea la intoarcere, as ceda nervos. laugh.gif
Daca ar merge pe strada in fata mea, mi-as cumpara repede un Cola rece si l-as urmari ( spy stuff). La pizzerie daca ar fii...ehh...m-a lasat imaginatia! laugh.gif

P.S. eu am mai facut un thread despre ceva...in fine...
Trickster
L-as intreba ce-i cu cosplay-ul.
Julia Joanne Black
lol. Pai nu stiu.. laugh.gif cred ca as avea un soc si nu as stii cum sa reactionez. Poate l-as intreba daca la finalul manga-ului ramane cu Kagome. Detaliu ce nu am apucat sa-l aflu. mad.gif
caroline
Probabil m-as gandi ca am luat-o razna de am ajuns sa am asemenea vedenii laugh.gif si m-as intoarce resemnata acasa... laugh.gif
sagga
Daca ar fi la 6 metri distanta de mine l-as urmari sa ma conving ca el este iar daca m-as trezi cu el langa mine probabil ca m-ar bufni rasul de emotii... biggrin.gif dar in acelasi timp m-as gandi ca ma uit la prea mult anime...si de aceea am luat-o razna rau de tot. blink.gif
flubberitza
l-as lua frumos de manutza si i-as spune scurt si la obiect"stiu ca pe mine ma cautai... biggrin.gif acum ca m-ai gasit ce propui? tongue.gif "...dar nu inainte de a verifica urechiusele lui mici si pufoase rolleyes.gif
Adela
pai biggrin.gif mai intai m-as asigura ca e el..dupa as face cunostinta cu el si l-as trage de urechi... biggrin.gif dupa ce l-as vedea plecand m-as gandi k am luat-o razna ...
Java-Leen
pey, daca inuyasha ar umbla loose pe strazi, at eu as fi vreun demon sau semidemon deasemenea (mai degraba demon, daca e sa o iau dupa personalitate tongue.gif), asa ca probabil ca n-ar face decat sa-l tachinez... gasesc eu cu ce tongue.gif
moon-bird
deci...Inuyasha...pe strada...la 6 metri de mine...am I dreaming?
wacko.gif
Bine, sa presupunem, as incerca comanda "osuwari" si cand e pe jos, il trag de urchiusele lui mici si pufoase, tai o bucata din roba sa(ca suvenir) si pana se trezeste, eu sunt departe...iar la 6 metri...
waste
O, e simplu. I-as pune zgarda si lesa apoi l-as duce la veterinar sa-i fac vaccinurile. Apoi i-as da putin pedigree...iar daca ar fi in forma umana...mai bine sa nu stiti tongue.gif
Tenshi
... i-as spune "DOWN BOY". 9_9
Come on. Discutia asta ar merita afisata la "Hall of Fame". Sau poate la "Hall of Shame"?... >.>
ruxi
deja e surplus de topicuri la inuyasha, iar acesta cred ca nu-si are rostul, mai ales ca exista inca un topic identic! (i - o persoana ca oricare alta). mai ramane sa apara topicuri cu "ce credeti ca haleshte inuyasha la micul dejun?"
topic closed
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.