Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Shishio Makoto
Anime-Club Forum > Detaliat > Rurouni Kenshin
sagga
Stiu ca este ciudat dar mie mi-a placut foarte mult acest personaj. Cred ca a iesit putin mai mult in evidenta decat celelalte personaje negative din acest anime foarte reusit. Daca nu sunteti deacort nu este nici o problema spuneti ce credeti despre el. O mica caracterizare nu ar strica. ph34r.gif
Anzai
I liked this guy, era simplu EVIL.. A trecut prin multe si a supravietuit. Are tehnici klumea cu focul (elementul meu preferat).; Dupa Kenshin cred ca-i cel mai skilled tip din serie. Era cel mai aproape sa-l intreaca pe Kenshin dintre toti care s-au luptat cu el, plus ca Kenshin a mai fost ajutat de Sanosuke si (geez nu pot sa cred ca am uitat cum il cheama pe tipul de la politie care se intelegea bine cu Sano laugh.gif ).
Anyway e un personaj destul de reusit. A true villian.
Trickster
Ar fi trebuit sa fie el sfarsitul de serie, ce a urmat dupa a fost slabut (ca sa nu zic o prostie plictisitoare). Da, a fost un villain interesant pentru o mumie sociopatica, dar mie unul parca mi-au placut mai mult aghiotantii lui - era mai mult in spatele filozifiei lor decat "vreau sa cuceresc lumea"
Muza chan
Shishio e un personaj destul de simplu. Trebuia sa fie foarte puternic pentru ca sa fie credibila lupta, oricum, a fost cel mai puternic adversar pentru Kenshin. Si e bag guy-ul perfect: pure evil (la un moment dat chiar credeam ca e cumva posedat de ceva), las, dar abil. Mi-a placut chestia cu petrolul, deci avea si ceva cunostinte in economie, ca sa zic asa. Ce e impresionat la el e modul in care ii controleaza pe cei care lucreaza pentru el si cum reuseste sa se impuna. Seta il iubeste, iar de Yumi ce sa mai zic, ea isi da viata pentru el. Mi-a placut faza din iad, cu Shishio care doreste sa conduca si acolo. icon_twisted.gif
ladyG
A fost un personaj interesant care (cred eu) a impresionat ceva lume smile.gif In orice caz, regret ca s-a terminat. Shishio nu trebuia sa moara. sad.gif
Audron
Shishio trebuie sa moara, pentru ca altfel ar fi spus tot ce stia despre guvern. De aceea au si incercat sa il asasineze in trecut si i-au dat foc. Daca ar fi supravietuit luptei cu kenshin si ar fi vorbit, o buna parte adin guvern, daca nu chair guvernul insusi, ar fi fost pusi intr-o situatie foarte proasta, ce ar fi putut culmina cu un dezastru. Dezastru care, din punct de vedere istoric, nu a avut loc.
battousai22
Chiar daca e unul din baietii rai, Shishio mi s-a parut un personaj remarcabil, poate chiar l-ar fi invins pe Kenshin daca nu ar fi fost ars.(dar acest lucru ar fi fost inacceptabil pt mine)Dupa parerea mea el este cel mai puternic personaj negativ din serie.
Yami Lurker
Shishio,abem multe de invatat de la el.Desi am vazut animeul acum....5 ani,cred ca imi mai amintesc ceva.Shishio a fost cel mai abil si puternic dintre adversarii lui Himura,iar toata saga cu el a fost foarte palpitanta.Cei ce au urmat dupa Shishio mi se pareau foarte slabi si plictisitori.
SlaytallicXerx
Pentru mine Shishio a fost personajul preferat din tot anime-ul! Dupa ce a murit el, parca Rurouni Kenshin si-a pierdut farmecul. Mi-a placut tot de la el, de la Mugenjin pana la aspectul lui ciudat, dar incredibil de bine realizat. Nu mi s-a parut un antagonist in totalitate, poate ca ar fi fost un anti-hero bun intr-un spin-off series! Hail Shishio Makoto! Mi-a placut faza cu Iadul, care a fost foarte comica, pacat insa ca a fost editata.
Harlequin
Shishio Makoto este probabil intruchiparea perfecta a personajului negativ. Suficient de egocentric, suficient de rau, dar totusi destul de destept. Daca nu ar fi fost inganfat si incapatanat, ar fi putut sa il omoare pe Kenshin. Dar, ca toti bad guys, trebuia sa moara pana la urma. Asta e soarta tipilor rai, indiferent cat de complex sunt facuti si cat de sigura pare victoria lor.
Bogent
singuru lucru care poti sa il spui despre el este ca e cel mai tare evil guy dintrun anime
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2022 Invision Power Services, Inc.