Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Sky Girls...
Anime-Club Forum > Anime detaliat > Mecha
Sidonix
Sky Girls este un OAV ce mi-a atras atentia recent... desi nu stiu daca cei de la Konami il vor lasa doar in stadiul de proiect sau vor face ulterior si o serie eu cred ca ar avea potential... mi-a placut realizarea atat la nivel grafic cit si ideea desi in general nu prea ma atrage genul mecha... story-ul se petrece in viitorul apropiat cind Pamantul a fost invadat de Worms, entitati celulare extraterestre, ce distrug in razboiul ce incepe 90% din fortele combatante terestre... pentru a cistiga razboiul umanitatea lanseaza ca ultima solutie un baraj de arme de distrugere in masa ce distruge clusterul extraterestru care ameninta Pamintul insa in urma deflagratiei continentele se rup scufundandu-se in proportie de 50% odata cu disparitia Antarticei... trei ani mai tirziu entitatea celulara extraterestra reapare... umanitatea trimite un portavion in recunoaste ce ascunde ultima tehnologie pentru a lupta cu extraterestrii...The Aviation Exoskelton Sky Divers... pilotati de trei fete Otoha, Karen si Eika... durata relativ scurta a Oav-ului nu lasa loc dezvoltarii personajelor si a povestii insa arata citeva aspecte... pentru actiune merita aruncata o privire pe el...
Sidonix
Sky Girls Tv a fost terminat si in final am reusit sa-l vad... am anticipat corect in momentul lansarii OAV-ului realizarea seriei... yep... a meritat... e o placere sa vezi seria... nu prea mecha laugh.gif, nu prea dramatica, nu prea desteapta, nu prea plictisitoare, nu prea confuza, nu prea simpla biggrin.gif... cred ca am atins toate punctele laugh.gif ... concluzia: este un feel de relaxare cu zimbet pe buze in toata seria and lots of cute gurlz biggrin.gif ... caracterele se dezvolta fata de oav, cum mi se pare si corect smile.gif, iar la trio Otoha, Eika, Karen se adauga adorabila Elise >^.^<( ain't that cute tongue.gif) si spre final Aisha... seria are suficiente argumente incit sa te tina ancorat in story si sa nu respingi existenta caracterelor... hmm si daca tot sunt la capitolul caractere... mi-a placut Eika chiar daca in prim plan este Otoha... seria se terma in nota cu care incepe... smile and enjoy the ride called life smile.gif ... it was good overall... next ->
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.