Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kagome&koga
Anime-Club Forum > Detaliat > Inuyasha
black_rose
eu cred ca nu, dar sa recunoaste ca koga se poarta mai bine cu kagome.
denisa_hime
hmm...dar daca ar ramane impreuna si tinand cont de atitudinea sa fata de hanyou ce s-ar intampla cu eventualii lui copii si a lui kagome?...nu cred ca ar rezista relatia lor
Ranma-kun
EH, love is stronger than everything, si dupa avansurile care ii le face lui Kagome nu cred ca il mai intereseaza asha de mult detaliile.
Insa din cate stiu lucrurile astea sunt rezolvate mai tarziu in anime si Kouga isi gaseshte match-ul lui.
Java-Leen
Sincer, nuj ce sa zic... nici Koga nu-i de lepadat, desi, cat de mult tzine el la promisiunile facute...
Nu cred sa aiba vreo sansa cu Kagome, chiar dak reuseste s-o impresioneze ocazional...
blue_moonlight_angel
nu prea se potrivesc k normal Koga ar trebui sa stea cu Ayame rolleyes.gif biggrin.gif Da e adevarat k Kouga este mai amabil dar shi Inuyasha are momente nu?cand prinde drag de Kagome wub.gif tongue.gif happy.gif
waste
Kagome & Kouga...Un cuplu interesant. Intr-adevar, nu prea se potrivesc pentru ca el o iubeste, dar ea nu. ohmy.gif
caroline
Clar nu se potrivesc, cu toate avansurile lui Kouga. De la inceputul seriei e clar care sunt preferintele lui Kagome - Inuyasha.
Akimoto Kumiko
Koga si Kagome eu zic ca nu se prea potrivesc, Kagome are ochi doar pt Inuyasha chiar daca de cele mai multe ori e cam badaran, Kagome tine la Koga dar ca la un prieten(amic)
kittykirara
Kagome e sigura catre cine se indreapta sentimentele sale asa ca Koga n-are nici o sansa in fata lui Inu.Dar sa recunoastem ca pasiunea asta a lui pt Kagome a avut efecte pozitive si el s-a schimbat mult in bine numai ca sa-i fie ei pe plac.Daca tinem cont numai de faptul ca a interzis celor din haita sa mai pape oameni tongue.gif (ep 99)
fire_girl
Kouga & Kagome nu cred ca ar putea forma un cuplu. In primul rand Kagome il iubeste pe Inuiasha si se vede ca nu ar renunta prea usor la aceasta dragoste. Koga o place pe Kagome, dar se vede ca nu e o iubire dintraia...la maxim dry.gif .
Si oricum Koga o are pe Ayame biggrin.gif cu care s-ar potrivi mult mai bine dupa parerea mea (doar provin din aceelasi neam).
sailorcorvus
Kagome si Koga nu se potrivesc deloc pentru ca Kagome il place mai mult pe Inuyasha , desi acesta este inca indragostit cu Kikyo.Iar Koga s-a promis altcuiva , asa ca desi nu ii convine situatia nu prea are ce face.
Hitomi
Eu cred ca le-ar sta bine impreuna. biggrin.gif Desi Kagome il place pe Inuyasha , nici Kouga nu este mai prejos.
livia_c12
kouga&kagome...nu zic ca nu s-ar potrivi dar cum ramane cu iubirea din anime? ar trebui sa fie din partea amandorura.... tongue.gif pe cand kagome il iubeste pe inuyasha....la fel am putea sa spunem despre ayame care el i-a promis ca se va casatori cu ea biggrin.gif ....ayame il iubeste dar el nu.....deci cred ca inu&kagome=love laugh.gif laugh.gif
Layla
nici o sansa. kagome il iubeste pe inuyasha. cu toate avansurile lui koga, kagome nul va parasi pe inuyasha niciodata.
akasha
n-are nici o sansa smile.gif) ...il omoara inuyasha biggrin.gif
wite_cat
IN NICI UN CAZ!!! dry.gif
este adevarat ca koga tine la ea si stie cum sa o arata iar inu nu stie dar.....nu se prea potrivesc!!
Kaminari
Koga si cu Kgome nu se potrivesc. In primul rand, Kagome il iubeste pe Inuyasha, si in al doilea rand, Ayame il iubeste pe Koga.

Koga doar vrea sa-i atraga atentia lui Kagome, dar nu vede ca ii frange inima lui Ayame. Aici avem de-a face cu un fel de "patarat" amoros: Inuyasha, Koga, Ayame si Kagome.
Cuplurile ar trebui sa fie cam asa: Kagome & Inuyasha, Koga & Ayame. happy.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2023 Invision Power Services, Inc.