Am terminat ieri seria si cele 4 filme. Pot doar sa zic ca e unul din animeurile mele preferate. Nu mi s-a intamplat la niciunul pana acum sa rad cu lacrimi cel putin o data la fiecare episod. Hanamichi, cei 4 prieteni ai lui si cei din echipa de baschet were too damn funny. Nu am mai vazut un personaj sa se faca de ras in halul ala si de atatea ori precum Hanamichi

. Cand avea si el un mic moment de glorie, trebuia sa se intample ceva sa stearga momentul. Mi-a placut intr-unul din filme cand era aproape sa doboare recordul la recuperari (rebounds - sper ca asa se traduc) comite un fault si nu se mai pune

. Felt so sorry for him.
Mi-a placut faptul ca romance-ul nu s-a simtit foarte mult(nu imi place combinatia sports+romance prea mult), ci chiar a fost destul de comic prezentat... poor Hanamichi, poor Haruko

. Recunosc ca am avut si eu momente cand aproape ca voiam sa strig in minte Ru-ka-wa! - liked him too a lot . Preferatul meu, insa, e Mitsui, so cool and funny .
Grafica nu m-a deranjat asa de mult pe cat ma asteptam avand in vedere genul si anul in care a fost facut. Nu de alta, dar uiti de ea pt ca te prinde rau povestea

. Pot sa zic ca mi-au placut si OP-ul si ending-ul destul de mult incat sa nu trec peste ele la fiecare episod. I usually skip them.
Chiar daca pare lung si cu o grafica destul de veche, merita vazut. A really fun anime to watch.