Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Wonderful Days
Anime-Club Forum > Anime detaliat > Science Fiction
Pages: 1, 2
SebyTheDragon
Oh my GoD!!!!
Oh my GoD!!!
Oh my GoD!!!


Ma...scuzati..sunt inca sub soc.....nu m-am mai simtit asa decand am vazut Samurai X pt prima data!!!!

Noul meu no I...este Wonderful Days!!! O poveste absolut superba...O animatie PERFECTA...si un feeling..de te face sa ramai shocat in fata compului cel putin 15 min...

Nu am cuvinte...este un anime care
[b][/b]
bogdragon
Posteaza o fotografie, eventual captura ca sa ma lamuresc si eu la capitolul grafica.
Eu unul, tot cea ce tu prezinti ca plusuri ale acestui film, le interpretez ca mesaje de avertizare. Ce naiba cauta programatori la realizarea unui anime. (bad omen)
Kataracta
Vreau sa adaug doar doua cuvinte. Reactia lui Seby din postul anterior este minima daca tin cont de cum l-am vazut ieri can am trecut pe la el. Ce mai, omul era in al 7-lea cer. Inca putin si isi macelarea colegii de camera laugh.gif

Pana acum am vazut doar cateva secvente dar cred ca am sa ma uit la el joi (I can hardly wait)
SebyTheDragon
As pune poze.....daca as sti cummmmmmmmm...am facut vreo 6 printscreenuri relevante...care macar sa va dea de gandit!!!

Dar ziceti-mi si mie....cum pot sa le uploadez de la mine de comp..in afara de a ma duce la un link.....
bogdragon
Eu unul habar nu am. Incearca un pm la un administrator sau la cineva care a mai postat imagini pe forum. Dar totusi sa le pui, astfel imi fac si eu o parere mai corecta asupra grafici.
Sa nu le pui mari. 400x300 sunt mai mult decat suficiente.
Kataracta
Seby, de ce nu ma intrebi pe mine daca nu stii ceva :evil: :evil:
Uite cum sta treba. Astia de la dk3 nu te lasa sa uploadezi poze de dimensiuni prea mari.

Asa ca ai doua optiuni.
1) Gasesti pe net un server (http sau ftp) care sa iti permita sa faci upload si apoi pui linkul imaginii aici in pagina
2) Uploadezi imaginea pe http://www.roanime.as.ro si apoi faci un copy paste la linkulul de acolo.

Daca mai ai nelamuriri da-mi un PM sau asteapta pana ajung deseara in camin (dupa 7 cred ca sunt)
SebyTheDragon
Stiii..cate de fericit sunt..ca imi spui lucruri pe care le stiam Kata..!!!!! laugh.gif Nu mai pot de fericire...
Hai sa-ti spun varianta mea...nu prea am chef de nici una din optiunile ale...la care m-am gandit si io...
Vezi...aici se simte faptul ca "providerul" nostru nu e asa de bun... tre sa ma frec prin 10 parti pt ca sa pun o poza...ca sa numai vorbesc de atasat ceva....

O sa le pun...cand o sa am ceva mai multa tragere de inima..
kaeru
Am terminat de vazut Wonderful Days acum vreo 1/2 ora si deja am inceput sa-l uit.
Din pc de vedere al graficii, nimic de zis. Vad ca coreenii (scuzati cacacacafonia) incep sa-i ajunga din urma in pas rapid pe japonezi, ma gandesc si la Magna Carta. Backgroun-urile 3D sunt de toata frumusetea, motocicletele si toate masinariile, de asemenea. Norii aia de la sfarsit sunt mai reali decat cei din cerul adavarat. Personajele se misca bine (e normal sa existe multe frame-uri, ca e film si altfel nu s-ar mai duce nimeni in salile de cinema), dar nu m-am omorat dupa cum arata la fata. Aduc mai mult a desen animat francez, decat a anime. Dar asta tine de gustul fiecaruia.
In schimb, povestea, scenariul, spuneti-i cum vreti, e la pamant. Un tip care salveaza lumea. Si daca ar fi fost conceputa ca lumea, din ideea asta super fumata s-ar fi putut scoate ceva de calitate... Fazele cu pers. negativ care apare pe timp de furtuna si in spatele lui fulgera, sau faza cu pers. principal care e salvat in ultimul moment de compatriotii lui care intra pe fereastra cu un camion mi-au dat senzatia ca vad un film american. Prea multe scene de actiune, sau nici macar...ma refer la cele in care se prezinta drumul parcurs de X cu motorul, din pc A in pc B, si asta nu o data, nici de 2 ori, ci de multe ori, ca sa fii sigur ca retii bine cat de mult s-au muncit realizatorii sa redea realist peisajul si fumul lasat in urma de motocicleta.
Cert, exista si cateva scene de calitate (cand se intalnesc prima oara cei 2 "porumbei", sau bataia dintre erou si rivalul sau), dar restul sunt ingrozitor de comerciale.
Impresia pe care o am e aceeasi pe care mi-a lasat-o si Final Fantasy-The spirits within. Au incercat sa sparga gura targului cu realizarea de exceptie (din pc vedere grafic) si au facut un scenariu americanizat ca sa fie siguri ca-si vand marfa si peste hotare. Incepe sa-mi fie scarba de astfel de filme, nu de alta da' sunt satul pana peste cap de globalizare si americanisme.
Ma intorc sa vad Lastexile, am ajuns la ep 17 si imi place.
Kataracta
Well, am terminat si eu aseara de vazut Wonderful Days. Sincer nu pot sa zic ca si-a lasat amprenta asupra mea. E drept grafica e superba, dar cum zice Kaeru, personajele parca seamana cu alea din desenele animate franceze (nu ca m-ar deranja asa de mult)

Povestea nu mi se pare extraodinara. Cred ca cele mai interesante sunt efectele vizuale realizate pe calculator. Oricum asta e doar parerea mea. Exista si violenta, sange nu foarte mult dar oricum indeajuns smile.gif

Oricum uitati-va si faceti-va singuri o parere
SebyTheDragon
Mda...nus cati din noi am vazut animatie franceza....insa io nu cred ca se apropie de ele..sau de cele americane...io zic ca este foarte aproape de cele japoneze..
Bun sa inteleg ca nu v-a placut scenariul...hmmm asta tine de la om la om..pana la urma urmei..Dar oricum...la pamant nu e :roll: ..Mie mi-a placut mult..nu pot zice ca e exceptional..insa felul in care a fost realizat compenseaza pentru tot restul!!
Iar..nus de ce te iei de fazele in care au aratat motocicletele ...mie mi sau parut superbe..si pot zice ca sunt puse foarte bine!!Nu te streseaza..nu te chinuie..ci pot zice ca te linistesc...iar daca tu(Kaeru) crezi ca oricine poate face asa ceva...atunci poti zice ca is in plus.Io zic ca is perfect puse.

Inca ceva...daca murea tipa mai ziceati ca era americanism...probabil..ce probabil mai mult ca sigur ca nu.... :?
Anonymous
Trebuie recunoscut ca Wonderful Days nu e Anime. Nu doar ca nu e facut de japonezi. Intr-adevar, mi-a placut, dar filmul a fost pur si simplu mult prea asemanator cu ceva ce ar scoate Disney. Seaman leit cu Titan A.E. la stil si poveste. Coreenii, in loc sa faca ochii mai mari s-au gandit sa faca altceva, buzele sunt mult prea reliefate, avem personajele tipice oricarui film Disney, piticul enervant comic(mosul acela hotoman), eroul plat, eroina care sufera o singura decizie majora in tot filmul(si acela ma indoiesc, cand putea sa-i ajute din prima pe Marieni).

Orice ai zice, e sub nivelul a ceva numit Anime, in acelasi timp e deasupra ceva facut de Disney. Ma refer explicit la stil si la poveste. Nu am nimic impotriva filmului, numai sa stiti clar ca are toate elementele care il fac mai mult Disney si mai deloc Anime.
Shingo
Deci undeva intre Disney si Anime.....

Ce mai conteaza e un anime lookalike sa zicem. Ce e cu adevarat important este ca merita vazut.
SebyTheDragon
Ia sa vedem...Lother te-ai luat de ochi...intrebare...e samuarai x facut stil Disney?
Titan Ae AM vazut o secventa si Delete...nu accept oameni cu cap de caine...sau alte chestii idioate...Acum zi-mi si mie ...ce din tot filmul asta te face sa te gandesti la Dysnei??Ca io nu m-am gandit la Cartea Junglei la ..Aladin...sau mai stiu io ce aberatii...Filmul e un sf foarte bine pus la punct...personajele aici..sunt mult mai apropiate de stilul anime..Am fazut si Oseam un alt film "anime" korean..in care personajele au o ceva mai mare asemanare cu cele Dysnei!!

Acum...ce inteleg io prin Dysnei....pe mine nu ma supara neaparat grafica(care oricum e slaba) ...ci mai ales...ce scot ei!!! Scot numai chestii pt copii...pt ca pe asta s-au specializat..Daca ar fi sa ma uit la ceva non anime...crecam-as uita la Spawn...ca fiind singurul d.a. care ar merita vazut de mine!!

Povestea...in nici un caz nu-i copilareasca...iar grafica...macar atata recunoasteti..ca nu ati vazut in viata voastra intr-un anime...

I as zice ca Spireted Away e mai cel aproape de Dysnei...si asta chiar e anime... :roll:
Small talk short...asta NU E still Dysnei..si nu cred ca am vazut asa de putine anime...incat sa zic prostii...nu pot zice ca e pur anime...cel mai bine ar fi sa il cataloghez ca Korean(scuzati caccofonia..)...la urma urmei..ei au facut Magna Carta...si ei is obsedati...care se joaca cel mai mult la calculator ..din lume!!!

PS: Nu va ma-ai luati de ochi...sau de personaje specializate....chiar vreti sa va dau zeci de ex ANIME ....in care apar asemenea lucruri??????Ce dracu... :evil: De ce aveti tendinta sa il priviti subiectiv doar pt ca e facut de Koreeni??? Daca era facut de Japonezi...va mai sareau idei din astea "tampite"?
Anonymous
Am ajuns la concluzia ca iti plac lucrurile foarte comerciale Seby, daca ceva are super 'grafica' si o poveste cat de cat acceptabila, pentru tine e pe primul loc. Iti place eye candy, pai daca e asa uita-te pe site-uri cu specialisti in grafica si lasa-ne cu non-anime-uri comerciale. Wonderful Days NU este Anime. As putea sa-ti dau multe exemple de ce Spirited Away este totusi Anime in adevaratul sens al cuvantului, ce, daca e pentru copii, neaparat e si Disney?

Americanii ce au scos bun au fost pentru mine doar An American Tail si The Secret of Nimh, nea Don Bluth stie sa faca ceva ce Disney a uitat, acel mic simt artistic, nostalgie, tristete.

Wonderful Days se aseamana prea mult cu Disney la fazele cu personajele zgomotoase, toata gasca aia de rebeli, felul cum se misca, vorbesc, imprumutat de la americani. Nu mai lauda pe forum de Anime un
NON-anime.
cipiamon
hmm, sunt destul de sceptic, high frame rate nu inseamna un film cu animatie mai buna decat unul cu low fame rate.
zeri
Apropo de Spirited Away...pot sa dau un singur exemplu ca e anime si s-a rezolvat: poarta semnatura studio Ghibli biggrin.gif

Cat despre Woderful Days...am mai spus-o...m-a impresionat si pe mine forte mult grafica, insa la poveste mai putea fi lucrat un pic...parca se termina prea repede.
SebyTheDragon
Un Anime non anime laugh.gif Thats a good one!!!

in primu rand..tre sa modific numele....ca nu la Fate ma refeream ci la tine Lother!!! DE CE DRACU TRE SA AVET(SAU AVEATI) AVTARI ASA DE ASEMANATORI!!??????

Nu cred ca e cazul sa zici ca imi plac lucrurile comerciale..poate imi plac anumite lucruri comerciale..insa in nici un caz..nu poti generaliza...nu cred ca ma cunosti atat de bine....pt ca sa zici asta..

Mie imi place Wonderful Days asa cum e...Precum am zis...la Disney...nu ma uita insa la el m-am uitat cu cea mai mare placere!
Tu il catalochezi ca foarte comercial....nu am nici o problema cu asta..e pct tau de vedere..pt mine e un film foarte bun...
Iar daca ar fi sa fiu obiectiv..as zice ca bate macar 50% din animele cu acelasi stil/story!!Dar deh...nui low frame rate...si deh... daia nu poate bate...desi aici ar trebui sa ajunga si animele care vor sa incorporeze animatia pe calculator!!
Daca vrei neaparat ..sa iti dau ex de anime in care se afla asa zisa gasca vesela...iti dau...desi nu cred ca e cazul ..mai ales pt tine...stii bine ca am dreptate!!
Nu ma supar ca nu va place ...dar ma supar ca il faceti Disney.. :?

PS: Ma bucur ca macar grafica va place! Pt mine e deajuns...pt ca defapt cred ca asta au si intentionat baieti!!La partea de Story..nu prea am cu ce sa va combat pt ca nu tot ce imi place mie tre sa placa si la altul...si recunosc..are ceva lipsuri.Daca era mai bine lucrat..iesea ceva chiar si mai bun(vorba lui zeri)!
victor
Sincer sa fiu nici mie nu mi-a ramas in memorie prea mult timp.
Nu ca ar fi tipologia standard a personajelor de vina(chestia asta ma chinui cat de cat sa o ignor si reusesc, e in prea multe filme ca sa o combat), dar e ceva in stilul asta de a integra animatia standard cu cgi..ceva nu merge.
Oricum eu sunt de departe in favoarea anime-ului clasic(sunt de acord, asta nu e anime) deci poate sunt subiectiv, dar oricum am senzatia ca trebuie mult stil sa poti integra cgi intr-un anime, si nici atunci nu trebuie sa exagerezi...adica ceea ce au facut in cazul de fata coreenii...

Povestea, saraca..nu-i nimic, merge si fara, s-au mai vazut cazuri smile.gif

Cum a observat Lother(de la care am si luat filmul, ocazie cu care ii multumesc "pe post") W.D. seamana cu Titan AE...care mie nu prea mi-a placut, din multe si diverse motive..

Si cred ca se supraestimeaza animatia high frame rate, pana una alta low frame rate e pt mine un trademark al anime-ului clasic, chiar nu am nevoie sa se simuleze realitatea intr-o chestie animata..

Per total nu-i mare problema ca-i comercial, doar ca nu prea lasa cine stie ce urme in mintea privitorului, e oarecum la capatul opus al axei fata de Mononoke Hime sau Spirited Away.Si pun pariu ca si fata de Porco Rosso, pe care ma apuc sa-l vad acum.
SebyTheDragon
Hmmm.io nu am vazut Titan AE...si acum incep sa ma oftic...pt ca nus de ce il comparati cu el....Precum am zis...l-am sters cand am vazut oameni cu cap de caine in el!! laugh.gif
Io as zice ca nu prea mere comparat cu Mononoke...sau Spirited Away!!
Spirited Away..desi mie nu-mi place...a lasat un mare impact asupra privitorilor(nu numai de anime)..sa nu uitam ca a mancat si un Oscar!
Chiar sunt curios ce zic privitori de rand...Pozitia mea e cam subiectiva asa ca nu-mi mai bat capu....dar daca si ei spun ca e ceva bun de el...insemna ca nus intru totul dus cu pluta! 8) :shock: tongue.gif


Ps: Ia ghici de la cine l-a luat Lother?....la luat de la Kata prin mine!! wink.gif

Ps2: Cand mai treceti pe la el..va rog cereti si Ninja Scroll TV si Onegai Twins(asta daca nu e prea multa bataie de cap pt tine Lother wink.gif )..ca sa mai avem si noi despre ce vorbi!!Cam astea ar fi prospetimile care i le-am adus!
Anonymous
Oameni cu cap de ciine, asta-i cel mai tampit pretext care l-am auzit ca sa nu vezi ceva. Vezi Titan A.E. si o sa vezi de ce se aseamana asa mult cu Wonderful Days. Te anunt ca demihumans nu sunt un lucru atat de rar in filme/animatii/jocuri, get with it man si nu mai cauta pretexte tampite ca sa nu vezi ceva, si sunt sigur ca o sa-ti placa Titan A.E., doar e plin de CG si ala.

Mai vreau sa-ti zic o chestie, faptul ca zici high frame rate inseamna ca habar n-ai despre ce vorbesti. Fisierul avi dupa care ai vazut Wonderful Days si orice alt anime sau film are un frame rate de 29.27, tu nu poti sesiza absolut nici o diferenta. Hai ca daca aveai dvd-ul original n-as mai fi zis nimic, dar asa stand lucrurile tu pur si simplu nu poti spune de nimic ca se vede mai bine sau mai prost datorita frame rate-ului, aproape unic la toate fisierele care le vizionezi(sub 30).

Cum poti sa spui ca avem acelasi avatar? Eu sunt Sephiroth iar el e Sephiroth, nu poti face diferenta intre Sephiroth si Sephiroth?
Fate
Hehehe , Seby azi am schimbat avatarul...deocamdata nu mai seamana cu al lui Lother..dar nu te speria ca revin repede la cel vechi 8)
SebyTheDragon
Lother...toata lumea stie ca un anime are frame rate mic...SUB 20 FPS!!(pt ca asa il scot ei de la mama lor)

SE VEDE CU OCHIUL LIBER....la 30 de frameuri tu nu faci diferenta...pt ca ochiul uman percepe cam 24 de fps.
Din acest motiv Wonderful Days ruleaza super fluent...pt ca un frame desenat de ei E un frame al filmului....E... in anime nu-i asa....la 2 frameuri ale filmului ai un frame desenat...adica tu...defapt...vezi 15 fps(sau chiar mai putin..asta poti sa o testezi singur...luand o secventa de 3 sec..si o sa vezi ca nu distingi prea multe "miscari";sa nu mai zic ca in mai toate animele sunt frameuri care nu tin zecimi de sec...ci secunde bune...)...cu toate ca scrie ca ti-l ruleaza la 29-30fps...Si la urma urmei daca tot ma bagasi in chestia asta...tu defapt vezi....atatea frameuri..cat te tine monitorul tau...daca e de 100 hz....ai 100fps....Playerul iti rendeaza 30 de frameuri...cam orice divx normal..e comprimat asa...pt ca mai multe frameuri..nu au rost...am mai zis de ce!!
Nu-mi mai zi ca nu am habar..pt ca AM HABAR...nu degeaba stau toata ziua cu nasul in calculator...Poate tu nu prea stii despre ce vorbesti..Dvd...daca il vezi la TV..o sa il vezi la 60 fps...pt ca atat scoate un televizor(are 60 hz refresh rate)..indiferent cat de multe frameuri iti ofera dvdul in sine..!!


NU MA VOI UITA LA TITAN AE!! Poate tie iti plac chestii gen oameni cu cap de caine sau mai stiu io ce...stiu ca se practica si in anime...dar nus cine ti-a zis..ca imi plac mie...iar pleci de la concluzia....."crezi ca mi-ar place"..E io nu cred ca imi place si din cauza asta nu m-am uitat SI NICI NU MA VOI UITA!!
APoKLips
Sunt de acord cu toti... dar ultima remarca Seby este in sine stupida... eu caut animatie si vad tot ce prind... si doar pt ca e alt gen nu inseamna ca nu e buna grafica... si credema pierzi destule cu astfel de gandire... Titan A.E. este un film bun.. si pentru ca e in avangarda Disney il voi aduce la rangul la care am adus un Anime de calitate buna ca si Nausicaa of the Valey of the Wind si ca si Armitage .. poate ceva peste ele. Disney e comercial... anime e necomercial.. e ca si la muzica... muzica comerciala si necomerciala.. si pun pariu ca si din domeniul muzicii iti place ceva comercial cat si ceva necomercial...duhhhh...as da exemple... dar am descoperit ca animatie si muzica buna este mult mult prea multa ca sa le pot vedea respectiv asculta toate... Dar cel putin aleg din fiecare gen ceea ce e mai bun. (Evanescence, Linkin park, Voltaj, Rob Zombie[comerciala] vs.[necomerciala, underground] Satoshi Tomiie, Parazitii( ehh... depinde din ce punct de vedere) , Benny Benassi, Suie Paparude)

PS: exemplele sunt subiective!!!
SebyTheDragon
Sincer...recunosc...mai am fixati....de genul URASC DISNEY!!!!
Din cauza asta nu m-am uitat la Titan Ae...iar cand mi-am incalcat regula si l-am dwnloadat...m-am plimbat prin el...am vazut pe catelusul lupeste.... :shock: mi-a sarit tandara...si l-am sters!!!...Cand nu voi mai avea nime de vizionat...POATE ..o sa-l mai iau o data!! wink.gif
LArSON
:twisted: Gre?i?i m?i b?ie?i! Titan AE nu e Disney... Este 20th Century Fox!
Face?i afirma?ii f?r? acoperire :roll:
Anonymous
Stim ca nu e Disney, e animatie americana, dupa noi, tot aia e.
APoKLips
Deah... ohmy.gif si daca te gandesti bine si finding Nemo nu e Disney decat cu numele... filmul e facut de Pixar.. si merita toata stima... este un film bun.. Si ca de obicei nu ma astept sa va placa la toti. :?
Kataracta
Well, Apok, sa stii ca nu esti singur. Si mie mi-a placut Finding Nemo foarte mult. Pe langa asta pot sa zic ca mi-au placut si multe filme facute de Disnay (chiar daca erau comerciale cum ziceti voi) printre care se numara si Titan AE.

Si daca vreti neaparat sa va legati de comercialitate, ganditiva baieti ca in Japoina animeurile au devenit un fenomen. Asa ca nu imi ziceti ca nici unele dintre ele nu sunt comerciale. Alea americane sunt comerciale in stil american si alea japoneze sunt comerciale in stil japonez. Ati putea face afirmatia ca nu sunt comerciale doar atunci cand pentru ele nu s-ar fi cerut nici un ban si ar fi fost distribuite free doar asa ca un hobby al unor persoane care nu urmaresc nici un fel de recompensa.
SebyTheDragon
Kata...ne dat peste nas la toti... laugh.gif !!!Are dreptate.... :shock: ...desi...stia chesti asta si subconstientul meu fara sa io zica altcineva...insa din motive de "cearta" cu every one else...am uitat sa mai fiu obiectiv!!! 8)
Fire
Mda ... am stat intr-un coltisor si v-am privit pe toti cum ati evoluat la topic. Ce pot sa spun decat sa-i citez pe cei de la U2: "It`s a beautiful day" wink.gif

Lasand la o parte ironiile pe tema titlului voi intra in esenta. "Wonderful days" mi-a placut. Acum depinde si punctul de vedere al fiecaruia, circumstantele vizionarii etc. etc. Prima care m-a epatat a fost grafica (la capitolul motoare ii dau onoarea lui Rhea sa se desfasoare wink.gif). Intr-adevar in contextul vizionarii am ramas destul de impresionata de tot filmul in principal datorita unitatii. In afara de grafica m-am mirat oarecum de faptul ca nimeni nu a sugerat macar faptul ca OST-ul are un impact auditiv puternic asupra celui care vizioneaza. Da, OST-ul este motivul pentru care "Wonderful days" mi-a ramas puternic implementat in minte. Acum nu ma refer strict la melodiile din film ci si la sunetele propriu-zise corelate cu miscarile personajelor. E ceea ce numesc eu (si nu numai wink.gif) Shell effect. Adica acea gama de sunete care impreunate dau un efect mirific de sensibilizare totala a perceptiei auditive, incat te gasesti impietrit si mic in fata unei asemenea imagini monumentale.

Am observat ca nici bine nu s-a deschis topic-ul c-au si inceput disputele ... Mie imbinarea dintre 2D si 3D mi s-a parut mai mult decat reusita, fiind oarecum la limita. Nu inteleg de unde pana unde s-a ajuns la polemica pe seama faptului ca nu ar fi anime. Oare pentru c-ar fi corean? ... Nu mi se pare ca exista argumente prea puternice ... Pentru ca infatisarea personajelor ar aduce cumva a BD-urile franceze? ... Se ajunge exact in acelasi punct mort ca la Animatrix ...

Per total se simte ca intentia a fost una de impact vizual si nu de impact, sa zicem, filosofic. Povestea mi se pare o imbinare de "Macross Plus" (fiind chiar mai mult decat evidenta prin existenta triunghiului) si "Total Recall" (non-anime) -> acestea ar fi cele mai puternice. Deci nimic nou. La capitolul protagonista am fost putin placut surprinsa deoarece nu putem spune ca se pot numara pe degete personajele principale feminine tunse scurt.
kaoru
Mda....un anime care vine...si pleaca la fel cum a venit.
DA.Grafica interesanta.......soundtrack frumos....combinatie 2D 3D reusita.....decoruri superbe.
Story...greu de urmarit...si scrie mare KOREEA pe el......
ok si nu prea......
Nu este un anime care sa impresioneze mai mult decat prin impact video si audio.
SebyTheDragon
Ok....OST este superb...melodia cu cel mai mare impact asupra mea ...a fost opera aia de la sfarsitul "bataliei finale"....Pur si simplu mi se facea pielea gaina!!!(bine ca mi-ai adus aminte Fire) wink.gif

Oricum..nu la toata lumea tre sa placa...insa se pare ca mai exista si oameni care gandesc...macar cat de cat ca mine!!!
cipiamon
ma ce-l laudati, deabia astept sa-l vad smile.gif
SebyTheDragon
Sincer..numa io il laud complet....si poate inca vreo unu sau doi oameni....Macar restul..il lauda pt animatie....
Sper sa iti placa si tie Cipi!!
DMW
mda, si mie mi-a placut.
pt aceleasi motive: grafica si soundtrack. adevarul e ca fara melodia aia confruntarea finala mi s-ar fi parut penibila. da' asha merge. over the top, da' merge.

oricum merita vazut.
asha cum merita vazut si Blood The Last Vampire (eyecandy, action, nothing else)
d r k
Am apucat si eu sa vad in sfarsit aseara "Wonderful Days", motiv pentru care va voi spune cum l-am vazut si eu. In primul rand sunt de acord cu cei care l-au catalogat ca fiind un non-anime, insa asta nu are nici un fel de relevanta, poate doar prin prisma faptului ca nu s-ar incadra in tematica site-ului, dar considerand ca este o animatie de superba cu un iz de anime, se poate face o exceptie. Cam singurele lucruri care m-au zgariat pe creieras au fost o parte din intriga si anume faza aveau nevoie de poluare(..asta in cel mai bun caz m-a amuzat) si faptul ca era vorbit in coreeana( cu toate ca nu inteleg nici o boaba din japoneza, i-am simtit lipsa acesteia din urma), in rest povestea...hmmm...putea sa fie lucrata ceva mai mult, insa a mers. La grafica s-ar parea ca parerea este unanima in ceea ce priveste partea 3D, iar in ceea ce priveste 2D, iarasi flawless( poate un presonaj sau doua mi-au displacut). Ca veni vorba de 2D, nu, eu nu il vad ca pe un Disney( sunt diferente subtile, insa sunt), mai degraba ca pe Titan AE( care iar mi-a placut) si chiar mai mult mi-a amintit din punctul de vedere al realizarii personajelor de "Spawn". Faptul ca au abordat un stil de redare al personajelor mai realist nu dovedeste o inabilitate a celor care le-au facut! Sunetul...dupa cum spunea si Fire e...special...se simte ceva diferit...two thumbs up for the sound. Iar unele scene sunt facute chair impresionant- intalnirea dintre cei 2, untima confruntare-, unde totul e in armonie.
Cred ca unii ar trebui sa invete sa respecte parerea altora( s-ar mai linisti spiritele agitate inutil), caci la urma urmei aici doar expunem niste opinii subiective in mare parte( exista bineinteles si unele aspecte obiective), motiv pentru care e stupid sa incercati sa va impuneti un punct de vedere. De ce va pasa ce cred altii despre un anime sau "Wonderful Days"? Mie imi place ce imi place si nu o sa-mi schimbe cineva parerea, in cel mai bun caz o sa-mi atraga atentia aspura unor elemente care mi-au scapat.
Peace people.
Il_Palatzzo
nu mi-a placut deloc Wonderful Days...chiar deloc...prea mult 3D...prea proasta povestea....yuk!...muzica a fost acceptabila...
Masatoshi
wonderful days? am auzit de el...cica ar fi misto..cred ca o sa il vad si dupa aia imi dau si eu cu parerea smile.gif
Ender
Nu intzeleg ce tot avetzi cu Disney, este adevarat, sunt facute pt copii dar sunt unele chiar haioase de exemplu Finding Nemo.............va axatzi prea mult pe grafica shi sunet, dupa parerea mea cel mai important este feelingul shi povestea..........ink nu am vazut Wonderfull Days dar m-atzi facut curioshi........cum il prind il vad.Dak va uitatzi la grafica no comment la Disney, animatzile sunt foarte detaliate, sunt foarte bine realizate chiar shi cele mai grele de realizat de exemplu undele facute de catre apa, rareori gasitzi acest detaliu asha bine pus la punct...........
SebyTheDragon
Uitate la el...si mai vorbim...

Vedeti ca mai tre sa apara..

Appleseed!!

Ghost in the Shell INNOCENCE




Ambele facute cu o animatie 3d..combinata cu texturi anime...DE EXCEPTIE!!!Pt trailere intrati la 2d s 3d!! :wink:
cipiamon
In sfarsit l-am vazut si eu, vreau sa spun ca pentru un film non-japonez anime m-a impresionat animatia 2d care era acceptabila, ca 3d poate oricine sa faca, iar imbinarea a fost straniu dar parca s-au pupat mai bine decat de obicei :wink: . Si decorurile au fost atent facute, dar nu m-a impiedicat sa vad niste personaje prost cladite, eu nu suport sa vad un personaj "evil" - fara sa aibe o motivatie.

Chiar daca la baza exista o idee buna, aceea ca in graba sa sa evolueze omul a uitat de propria lui radacina si aproape s-a rupt, dar filmul arata multe lucruri non-necesare si totul devine destul de confuz...

Dar e un mare pas inainte pentru coreeni.
Ender
M vazut shi eu in sfarshit Wonderfull Days, este frumushel, singura problema e k intra direct in actziune shi nu lasa "urme"
victor
QUOTE(Ender)
Nu intzeleg ce tot avetzi cu Disney, este adevarat, sunt facute pt copii dar sunt unele chiar haioase de exemplu Finding Nemo.............va axatzi prea mult pe grafica shi sunet, dupa parerea mea cel mai important este feelingul shi povestea..........ink nu am vazut Wonderfull Days dar m-atzi facut curioshi........cum il prind il vad.Dak va uitatzi la grafica no comment la Disney, animatzile sunt foarte detaliate, sunt foarte bine realizate chiar shi cele mai grele de realizat de exemplu undele facute de catre apa, rareori gasitzi acest detaliu asha bine pus la punct...........




A nu se confunda, ca se lasa cu blasfemie..Finding Nemo e Pixar 100%, Disney sunt acolo ca sa-si traga si ei niste bani, doar atat..



Si pe afisul lui Spirited Away tot Disney scria intr-un colt, dar s-au ocupat din fericire doar cu distributia, ca la aia se pricep perfect.



Disney a reprezentat candva geniul animatiei, acum reprezinta doar geniul marketingului, e normal sa se ia toata lumea de ei.
Aoi
Mie unul chiar mi-a placut..nu inteleg de ce trebuie sa fie made-n X ca sa fie in regula :shock: ..parerea mea, e un film reusit si cred ca e unul din putinele animatii care poate face concurenta celor japoneze, ca e in alta limba..so what..?
APoKLips
E o animatia buna.. si nu'mi pare deloc rau ca l'am vazut.



PS: nu mai incercati sa va impuneti ideile... comentati doar anime'ul, animatia.... da deh... cine o zis ca nu poate fi numit anime? daca e sa'mi spuneti ca cele facute de japonezi si cu ochii mari si etc etc... nu mere... pt ca sunt mult prea multe variatiuni ca sa poti zice asa ceva.blah ati inteles voi ce zice eu acolo... sau nu. laugh.gif
Aoi
laugh.gif Apoklips..eu nu impun nimic..doar o exprim! :wink:
SebyTheDragon
Corect..

Nimeni nu impune nimic aici...Doar isi expima ideile!

Animatia este extraordinara ...din toate punctele de vedere! Am mai zis-o si o repet! Asta e parerea mea ....daca stiti ce inseamna parere proprie.....



Si la urma urmei ...Ce ar fi de impus??? Ca asta e sau nu anime??

Nu e anime pt ca nu-i japonez....in schimb e animatie....si inca una buna!
Katy
Am inceput sa-l vad da n-am mai reusit sa-l termin (ca mult mai era /happy.gif ). Cred ca in cele din urma o iau de la capat dar din cate am vazut mi-a placut si-mi aduce aminte de Final Fantasy. Chestia asta cu soarele... cum ca nu-l mai vezi niciodata apare prin cam multe creatii din ultimul tp: carti, filme, animatie... la o adica daca stai sa te gandesti nu mi se pare o lume grozava chiar daca nu trebuie sa faci munca manuala in soare etc ...chiar imi place. Eu nu vreau sa-mi imaginez o astfel de lume iar ei, daca nu ma insel, se chinuiau s-o pastreze. In sfarsit mai bine astept pana il vad k-lumea ca prea l-am fragmentat.
Alinna
Eu am vazut Wonderful Days si mi-a placut, ba - mai mult - am fost impresionata - mai ales ca stiam ca nu e facut de japonezi. Povestea este in genul filmelor de actiune americane - e drept, dar tot imi place.
Mi-a placut cum decurge actiunea, imi place cand merge ea spre baza, chiar la inceput, ma asteptam sa scurteze drumul, dar nu...chiar mi-a placut (eu personal ador inclinatia spre detaliu), mi-a placut cum cololoana sonora este integrata int tot smile.gif tin minte ca la un moment dat ma gandeam cum de or fi ales tocmai melodia respectiva...cand personajul principal se ridica si opreste pick-up-ul...aham si mi-a placut si Jay tongue.gif


Tessa
Un film superb pe care il recomand nu doar fanilor SF ci si fanilor romance. Grafica e foarte reusita, decorurile bogate si detaliate surprind in mod placut. Coloana sonora de asemenea nu trebuie ratata. Am incercat sa downloadez OST'ul mai demult, dar nu am gasit nimic care sa aiba un seeder macar sad.gif . vre-o sugestie de la cunoscatori?
Mi-a placut la nebunie Jai si Shua. Mi se pare ca formau un cuplu realist. De asemenea, mi se pare ca Jai a stiut de la inceput ca il iubest pe Shua si nu pe Cade, cel din urma fiind mai mult un prieten pentru ea.
Povestea mi-a placut l-a nebunie: mi s-a parut interesanta ideea transformarii poluarii in energie, deoarece in ritmul in care mergem momentan s-ar putea sa ajungem la aceeasi solutie in scurt timp.
Lupta pentru cer a fost epica.
Ah, trebuie sa-l revad ca mai am putine secvente pastrate in memorie.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.