DO IT YOURSELF
Self Publishing Fair
Bucuresti 16-18 Iunie 2006
Subsolul si podul Librariei Carturesti

DIY Targ de selfpublishing este o continuare a proiectului fanzinului Incepem initiat de organizatia 2020 in anul 2004. Fanzinul Incepem reuneste in cele patru numere peste 100 de tineri din domeniile artelor, literaturii, arhitecturii si multe alte zone creative. In 2006 coordonatorii proiectului Incepem vor sa mearga mai departe si sa organizeze un targ special dedicat publicisticii indepente din Romania. Targul DIY 2006 va fi dedicat mai ales fanzinelor si revistelor facute prin mijloace proprii si publicatiilor de arta independente din Romania alaturi de cateva exemple de fanzine din Estul si Centrul Europei.

Targul DIY va avea loc la mijlocul lunii iunie in subsolul si podul Librariei Carturesti (Str Arthur Verona) si va fi organizat in paralel cu un festival de Comics si BD coordonat de Hardcomics si Centrul Ceh care este de altfel si partener al targului nostru.

Targul de selfpublishing sustine orice forma de publicatie independenta fanzine, reviste, music label. Organizatorii targului isi doresc sa promoveze orice initiativa de acest gen si asteapta propuneri in acest sens.

Structura targului.
Targul va avea o zona centrala in in podul Librariei Carturesti unde vor fi reunite fanzine si exemple de DIY publishing in Romania, Polonia, Bulgaria, Serbia si Ungaria iar in subsol mici standuri ale celor mai activi coordonatori de proiecte de selfpublishing din Romania, un stand de prezentare ale proiectelor similare din Cehia si o zona prezentare a e-zine-urilor si revistelor de arta online din Romania precum si un spatiu pentru prezentari si dezbateri.

Contact vladnanca [at] yahoo [dot] com