He is my master 2005, 12 episoade
Yoshitaka Nakabayashi, la 14 ani -in urma mortii parintilor lui se "trezeste" singur pe lume (

si bogat ) motiv pentru care vrea sa angajeze personal/menajere care sa locuiasca in casa. Doua fete care au fugit de acasa, Izumi Sawatari si sora mai tanara Mitsuki, vad anuntul de angajare si devin menajere in casa Nakabayashi . Yoshitaka nu este doar un baietel bogat, ci si un maaare pervers ce instaleaza camere peste tot, imbraca fetele in diverse creatii perverse si vrea ca fetele sa-l numeasca "stapan".
Cam asa incepe...
Parerea mea... un ecchi nici prea -prea nici foarte-foarte. Fiind ecchi nu putem vorbi de cine stie ce story line, dar m-am bucurat ca nu a fost un alt ecchi cu 15 fete ce roiesc dupa un baiat care nu stie ce sa aleaga
Seria desi scurtuta incearca niste variatii el-ea, ea-ea, ea-Pochi (grrr fazele cu Pochi sunt prea mult totusi...) ea-tatal... Karin este kawaii si este favorita mea...

aaa mi-a placut si ca - la inceput - Yoshitaka e un baiat ramas singur pe lume care vrea sa angajeze ca menajere niste persoane cu o varsta respectabila...faptul ca seria devine ecchi

este din vina lui Pochi care sfasie uniforma decenta si care trezeste .."instinctele animalice" din ...patron...

Nu am mai facut topicuri asa ca..daca ceva mai trebuia spus...
*bows*
gomen