Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: He Is My Master
Anime-Club Forum > Anime detaliat > Ecchi
Alinna
He is my master 2005, 12 episoade
Yoshitaka Nakabayashi, la 14 ani -in urma mortii parintilor lui se "trezeste" singur pe lume (tongue.gif si bogat ) motiv pentru care vrea sa angajeze personal/menajere care sa locuiasca in casa. Doua fete care au fugit de acasa, Izumi Sawatari si sora mai tanara Mitsuki, vad anuntul de angajare si devin menajere in casa Nakabayashi . Yoshitaka nu este doar un baietel bogat, ci si un maaare pervers ce instaleaza camere peste tot, imbraca fetele in diverse creatii perverse si vrea ca fetele sa-l numeasca "stapan".
Cam asa incepe...

Parerea mea... un ecchi nici prea -prea nici foarte-foarte. Fiind ecchi nu putem vorbi de cine stie ce story line, dar m-am bucurat ca nu a fost un alt ecchi cu 15 fete ce roiesc dupa un baiat care nu stie ce sa aleaga
Seria desi scurtuta incearca niste variatii el-ea, ea-ea, ea-Pochi (grrr fazele cu Pochi sunt prea mult totusi...) ea-tatal... Karin este kawaii si este favorita mea...

smile.gif aaa mi-a placut si ca - la inceput - Yoshitaka e un baiat ramas singur pe lume care vrea sa angajeze ca menajere niste persoane cu o varsta respectabila...faptul ca seria devine ecchi biggrin.gif este din vina lui Pochi care sfasie uniforma decenta si care trezeste .."instinctele animalice" din ...patron...

user posted image

Nu am mai facut topicuri asa ca..daca ceva mai trebuia spus...
*bows*
gomen

Moonsparkle
Am vazut si eu He is My Master si is de acord cu faptul ca story line-ul e slabut, dar nici nu ma asteptam la mai mult. tongue.gif
Opening theme-ul mi-a placut, ending-ul nici macar nu mai tin minte cum era. biggrin.gif
Grafica mi s-a parut simpatica, pentru efectul ala de all soft and blurry.
La capitolul personaje, Mitsuki m-a calcat pe nervi uneori cu concursurile ei stupide tongue.gif si desi Karin e singura normala, care nu e implicata in tot tabloul ecchi, ma distreaza mai mult Anna-chan laugh.gif mi se pareau asa comice fazele cu ea tongue.gif
Mi s-a parut un anime amuzant, dar in acelasi timp galagios, motiv pentru care mi-a luat ceva timp pana sa-l termin.
Emanuel
ok, am si eu o curiozitate : de ce se uita fetele la un asemenea anime ? biggrin.gif
daca m-as uita eu, ar fi o explicatie - sunt baiat, iar animeu asta e cu fete si fanservice, dar sincer nu pricep la ce se uita fetele.
romanceuri si comedii sunt altele MULT mai bune, asa ca sincer seria asta e o pierdere de timp cumplita, cu o poveste stupida, personaje subtiri...
Nu l-am vazut si nici nu-mi trece prin cap sa il vad, vorba cuiva " viata-i prea scurta pentru anime proaste", si sunt destule anime bune
Moonsparkle
Eu una m-am uitat din acelasi motiv pentru care ai intrebat tu: din curiozitate. Vroiam sa vad o serie ecchi si am dat peste He is My Master.
Stiu ca sunt anime-uri mult mai bune, acum le pot aprecia si mai mult. biggrin.gif See? That's the bright side of the story. tongue.gif
rete
He is my master

l-am vazut , nu m-i sa parut sa se clasiifice in normele tiparului unui ecchi clasic , dar neh, merge ca o clatita dupa Cola, daca nu ai ceva mai bun vizioneaza-l , o sa iti descretesti fruntea si o sa te vezi si pe tine in una din posturile alea de pe acolo

Crocodill ala nu era normal si in orice caz nu stiu cate secunde ar fi trait pana nu ar fi devenit bagaje, dar perversiunea lui a fost destul de funny avand in vedere ca statea cu 2 tipe si ahem le proteja smile.gif

si Emanuele..lol toate fetele pe care le cunosc se uita la anime cam din acelasi motiv pentru care ma uit si eu la anime ,iar ecchiul nu face deloc exceptie,doar la hentai poate un pic biggrin.gif

oricum nu este un chiar asa de puternic ecchi si desi merita vizinat ,o data e mai mult decat de ajuns, dar daca cauti o comedie spumoasa cu uniforme de servitoare imbracate NU decent , atunci acesta e animeul tau
Diana
He is My Master s-a evidentiat in multitudinea animeurilor ecchi pe care le-am vazut datorita puternicelor nuante de parodie. Clasicul scenariu al unui baiat inconjurat de fete din care nu stie pe care sa o aleaga este putin denaturat: the master wants a slave ... macar una din 3 cate are la dispozitie, dar e destul de delicata situatia:una il bate de il rupe, celalta e sadic-inocent-perversa si celei de-a 3-a ii place prima fata. Sa nu uitam de Pochi care reprezinta o concurenta puternica .. atata perversitate intr-un animal n-am mai vazut de la ursul din Green Green. Se ating de cosplay ... diversitatea uniformelor concepute de master era intrecuta doar de repeziciunea cu care erau rupte fustitele... he he ... a fost extrem de funny de vazut. Sa nu uitam expunerea datoriei monetare de la sfarsitul fiecarui episod precum si scena desenului urmatoarelor tinute vestimentare de maids intr-o atmosfera extrem de dark. Deja rad numai amintindu-mi.
Eu dau multe plusuri animeului .. e mai mult decat simplu ecchi (aka boring) happy.gif.
Zamo
Uhuu,suna bine tongue.gif ... acuma stau sa ma gandesc care servitoare ar fi mai buna pe la casa omului icon_twisted.gif ... dupa o scurta meditare ... biggrin.gif ... m-as multumi cu "sadic-inocent-perversa" (why not icon_twisted.gif ) . Oricum, scenariul acesta cu servitoarele era si in "Hanaukyo maids" (sau cum ii zice,ceva de genul) ... yeah,tot ecchi biggrin.gif , atata ca acolo erau o groaza de servitoare (si pustiul,ca era un pusti,nu vroia nicio servitoare ... pana pe la mijl tongue.gif,si atunci cred ca era ceva de genul "mother love" laugh.gif )
... Vreau si eu tongue.gif ... seria,seria ... desi,daca se ofera cineva ca servitoare :-" , icon_twisted.gif ...
shinigami
Sunt 100% de acord cu Diana.

Anime-ul asta mi se pare o versiune ecchi a lui Magikano, i.e. parodie care se balaceste in cliseele pe care le parodiaza. E adevarat ca umorul nu e destul de sofisticat pentru gusturile unora, dar asta se poate spune (cam) despre orice anime.

"Expunerea datoriei monetare de la sfarsitul fiecarui episod" mi-a amintit de Excel Saga cu sirul acela de esecuri. ...FAILED laugh.gif

Yoshitaka vrea sa isi contruiasca un harem, dar nu ii iese cu candidatele alea. De aceea nu l-as compara cu Hanaukyo Maids sau alte anime care tin cu adevarat de genul harem - si la care mai degraba imi dau palme pentru ca ma uit (nu de alta, dar nu poti sa le dai palme lor, sau macar producatorilor) decat sa ROFL.
leyeon_ss
E un anime amuzant dar nu are nimic special, iar faza cu crocodilul e cam exagerata.
Missa-chan
Meh, eu una m-am distrat copios urmarind anime-ul. Asa traznite si aiurite cum au fost personajele, dar ador ecchi-urile si daca are si yuri (cum a fost in cazul asta) e si mai bine. ^^ Anime-ul m-a lasat cu gandul: "Sper ca in viitor, Yoshitaka si Izumi s-au casatorit." XD
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2023 Invision Power Services, Inc.