analizand intens posturile de la "membri noi", am constatat ca foarte multi dintre voi au luat-o rau de tot pe miriste cu replica "spam free/nu spama/don't spam" etc.

as vrea sa va rog urmatoarea chestie: daca vedeti ca bietul om care s-a inscris pe forum si-si face topic la membri noi posteaza corect, spuneti-i bun venit si atat, FOR GOD'S SAKE! iar daca posteaza incorect (cum am vazut cateva cazuri care-si dadeau coordonatele fizice), tot bun venit si atat! treaba cu spamul e de competenta staffului! nu e nevoie ca fiecare membru de pe acest forum sa atentioneze bietul nou venit sa nu spameze, cu atat mai mult daca nu o face!! am vazut deja 3 sau 4 useri pe un singur topic, care specificau treaba asta cu spamul! NU VREAU SA INGROZIM NOII VENITI, iar stafful va interveni cu aceasta atentionare doar cand e cazul!!

va rog frumos terminati cu chestia asta, pentru ca sunt mai multe lucruri la mijloc. va dau doar 2 motive clare:

1. in curand, treaba asta se va transforma intr-o veritabila vanatoare de vrajitoare si chiar NU E CAZUL. asta e un loc unde ppl should have FUN! de spam credeti-ma ca ARE CINE SA SE OCUPE (daca tot suntem la subiectul asta, va rog si sa utilizati mai cu grija butonul de Report, pentru ca nu tot ce zboara este spam si umpleti de multe ori inboxurile adminilor cu reporturi care n-au nici cea mai mica legatura cu spamul)

2. deja simt ca multi incearca sa faca pe "spam police" sau "spam police assistant" si ma puneti intr-o situatie EXTREM de dificila. nu vreau sa fiu vazuta ca un exemplu, si nici n-am nevoie de clone, ok? reamintesc ca eu sunt admin si kisa mod sempai=> suntem din staff si de asta ne facem treaba. nu vreau sa intru in conflict cu alti membri ai staffului anime-club pe motiv ca initiez vreo revolutie anti-spam.

in incheiere: acest post se vrea a fi neutru si nu vizeaza pe nimeni in particular. adminii si moderatorii sunt, de asemenea, exclusi din aceste observatii. si a nu se interpreta ca ce-am scris eu aici ar incuraja in vreun fel spamul.