Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: In Legatura Cu Proiectia Anime Din Iasi
Anime-Club Forum > Arhiva > Arhiva > Anunturi
Pandel
vreau sa anunt ca se amana pentru o perioada nedeterminata de timp... imi cer scuze de deranjul cu anuntul pe prima pagina, and all... ideea inca e in picioare, inca luptam pentru a avea o proiectie! problema e cu programul clubului cinefililor de la care imprumutam aparatura.
am vorbit cu cineva de acolo si a spus ca ne va ajuta, va pune o vorba buna si, hopefully, vom avea proiectorul pentru sambata, 13 mai!
keep close to this topic for news! inca o data imi cer scuze!
Lumpy
Deci dupa dezbateri si negocieri cu cei de la Clubul Cinefililor din Iasi am reusit sa ajungem la un compromis. Videoproiectia ramane in picioare, tot Howl's Moving Castle , numai ca videoproiectia va avea loc sambata viitoare la ora 17 la aceeasi locatie. Problema trebuie sa fim 25 de oameni, minim. Asa ca eu si Pandel avem o mica rugaminte catre cei care nu s-au prezentat ieri seara "get off you're asses and come down here" (AC/DC - Rock'n'Roll Ain't Noise Polution).
Pandel
NU SE MAI FACE!
asta e, fate is against us.
se pare ca n-a fost sa fie....
Lumpy
And to see such a great project go down the drain... We ca pride ourselves that we tried. Si stransesem si numarul de oameni care era necesar. Cer unui admin sa inchida/stearga topicul. It's useless now
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2023 Invision Power Services, Inc.