Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Banner Anime-club?
Anime-Club Forum > Forum > Site
Probably me
Am la mine pe site un banner 120x40 care trimite spre A-C user posted image dar mi se pare cam ciudăţel, sper să nu se supere pe mine cine l-a făcut. Nu prea sugerează "anime". Nici nu ştiu dacă este oficial īn vreun fel, pentru că l-am găsit pe site-ul lui Odeena. Aşa că īntreb: există vreun banner oficial de mărimea aceea? Dacă nu, hai să facem. Avem oameni talentaţi pe aici, cred că putem face măcar 2-3 bannere şi să le aleagă moderatorii/administratorii pe cele mai reuşite.
kaoru
Un topic pe tema asta deja exista...Totusi cred ca ar trebui in permanenta un topic despre anime-club skin...unde userii sa poata posta idei de logo, header, banner, general skin design etc.
Cred ca exista mari probleme la partea de identity in ceea ce priveste anime-club care se pot rezolva usor...
1. si cea mai de bun simt si simpla metoda ar fi....avand in vedere si concursuul care s-a organizat cu ceva vreme in urma, hotarati-va fratilor la un logo si ala sa ramana si ATAT.deasemenea regulile de folosire a logoului in ceea ce priveste cromatica, background, dimensiuni etc sa ramana batute in cuie. Sunt multe principii de care ar putea sa se tina cont dar macar astea de bun simt sunt necesare daca vrem ceva serios din punctul asta de vedere.

Ia zi Coyotule...

acu daca tot am gasit topicul asta le pun si aici...

user posted imageuser posted imageuser posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

si pe asta la acre se hotarase comisia si Coyotul ultima oara din cate stiu eu

user posted image

Workshop-urile le gasiti aici > WORKSHOPS < unde gasiti si povestea cu logoul care aici prezinta variatii pe tema. Long story.

My headers are all gone lol....din cate am inteles s-au pierdut cateva lucruri la ultimul atac asupra forumului.Enjoy the logos lol..
Probably me
Sīnt interesante. Să nu uiţi şi de o variantă 88x31 respectiv 120x40, dacă "se aprobă". Pp. că pentru astea mici o să trebuiască scris "anime" şi "club" unul sub altul.
zeri
Sunt ok bannerele. Kaoru, poti sa faci unele si cu niste imagini pe fundal?
kaoru
astea erau logo-urile mai:)))
Oricum.Da...nu e nici o problema..pot face orice.Facusem si bannere erau undeva in workshop.
O sa mai fac si altele cand va hotarati la un Logo...e inceputul unui identity. We need that 1st.
Probably me
Am făcut alt banner 120x40 pentru Anime Club, sper să vă placă, cel vechi chiar mă īntrista.
user posted image

Şi că tot eram īn mīnă, am scris "anime club" şi pe o imagine pe care nu ştiu de unde o am, dar care mi se pare potrivită.
user posted image
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2023 Invision Power Services, Inc.