Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kingdom Hearts 2 Or Ff7 Dirge Of Cerberus
Anime-Club Forum > Non-Anime > Games > Action Games
Kanessj
Dupa umila mea parere, acestea sunt cele mai asteptate jocuri ale acestui an! Dar pe care il asteptatzi mai mult!

Kingdom Hearts 2
Continua povestea epica a lui Sora in lupta sa impotriva "intunericului" (darkness), dar de data asta, parca e un pic mai mult! Apar cateva personaje noi, poate chiar jucabile (Roxas), cateva lumii noi (au ramas si restu' din KH1, dar cu story nou). New skills, intense gameplay! Square-Enix ne promite o poveste de proportzii! Cei care au jucat KH Chain of Memories ii vor recunoaste pe tipii cu gluga din 13th Order (Axel, Marluxia, Vexen, Larxen etc.), cat si pe Namine (fetitza blonda care ii fura amintirile lui Sora). Mare lucru daca n-o sa potzi juca si cu Riku in anumite momente ale jocului. Sora se va putea fuziona cu Donald sau cu Goofy! Ce mai, se anuntza a fi e experientza tare!

FFVII Dirge of Cerberus
Continuare superbei povestii din FF7, la 1 an dupa filmu' Advent Children. De data asta peronaju' principal este Vincent Valentine, fost gunner si Turk pentru SinRa. Folosit ca subiect pentru experimantele lui Hojo, acesta este transformat intr-un monstru fara varsta! Povestea se invarte in jurul lui si a misteriosilor "Deep Ground Soldiers", care erau o grupare de elita SOLDIER! Atunci cand Meteor a lovit Midgrau', ei au fost prinsi sub pamant, dar acum se pare ca au scapat si il cauta pe Vincent, care are oarecum legatura cu ei. Printre ei se numara si Vice, un tip care va va aminti foarte mult de Seph si de kadaj si grupu' lui vesel (alta clona Jenova???)! Deci povestea e destul de captivanta, grafica se anuntza eye-candy galore, personajele arata mai bine ca nicioadata, filmele in game au engineu' folosit in Advent Children, gameplayu' pare super mishto (shooting combinat cu fighting)! Vincent se va putea transforma in bestii! Deci se anuntza inca un FF de succes!

So how 'bout it? Va zic si eu pe care-l astept cel mai mult dupa ce mai aud cateva pareri! (dar daca v-atzi uita la semnatura mea, cred ca v-atzi da seama!!!) biggrin.gif
Pico
ff7 doc...better graphics...better story...cooler gameplay...cooler characters...si e ff7:P

yup i know mate...turks kick ass biggrin.gif

sg kestie faina in KH2 e ca apar cloud si squall:D...restu cu disney...CRAP
kaeru
Dupa umila mea parere, cel mai asteptat joc al anului e FFXII.
Asra
Pentru mine a fost KH2 :3 hahaha
Nu stiu de ce nu mai astept FF12... poate m-am invatat de la FFAC cat le-a luat sa-l scoata tongue.gif anyway, nu m-a prea impresionat cu ce s-a prezentat din poveste, mai mult cu grafica...
DOC-ul.. doamne sper sa fie ca lumea ca dupa ce l-am vazut pe Gackt in el mi s-a facut frica :S wth.. cum sa bagi super starul Japoniei, om real, chiar daca are alt nume si nu e cantaret, intr-o poveste fantastica..
shuin
Well, din c am citit pe forumurile din afara FF12 este fara indoiala cel mai bun dintre joacele enumerate mai sus. Povestea am inteles k e in stilul lui Matsuno (that is very different from Nomura/Kitase style). Grafik spun cei kre l'au jukt este mult mai faina in mijkre dekt lasa d inteles screenshoturile, mediul d joc e imens (faceau comparatie cu orasul din San Andreas k si intindere si libertate d mijkre), iar gameplayul e ceva nou (no more random encounters, un fel d semi real time combat cu un element strategic 10x to the gambit system).
Weekly Famitsu, best jap games magazine, i'a acordat scor perfect lui FF12, kre s afla acum intr'o companie f selecta (din 1980 si pana acum, putine joace au primit scor perfect - sub 10 in total )
Nuj prea multe despre poveste, da' faptul k a fo' gandita de Matsuno (kre a regizat si Vagrant Story) pt mine e linijtitor tongue.gif

Kt despre KH2, am inteles k e super fain si inkeie povestea inceputa in KH si continuata in KH: CoM, aduknd calatoria lui Sora Kairi si Riku la final. Desi se pare k va fi un KH3, speculatiile provenite dintr'o declaratie a lui Nomura in Famitsu spun k va fi intr'un alt timeline, si va folosi alti keyblade heroes pe post de eroi in locul lui Sora si Riku.
Am vazut gameplay si cut-scene trailers si pot sa spun k pare f interesant, cu toate k are kractere de la Disney in el tongue.gif
Iar intro'ul e destul d fain cu 'Passion' in za background (for the jap version).

Acum treknd la DoC, am inteles k e cea mai mare dezamagire.. A primit un scor f slab atat in Famitsu kt si in celelalte reviste jap (Dorimaga, Jump etc).
Se pare k problema principala a jocului e gameplayul... toata lumea jtie k 1st person shooterele si consolele nu prea s impak.. Ce a vrut sa fak Kitase e laudabil. Dar avand in vedere k el e directorul ultimelor FF-uri dupa plekrea lui Sakaguchi, crek ar trebui sa fak c jtie mai bine si anume rpguri. Povestea am inteles k ar fi pctul forte al DoC si grafik/FMV-urile kre sunt la aceeasi calitate cu Advent Children (am vazut intro'ul si kiar sunt la aceeasi calitate).
Kt despre Gackt am inteles k apare doar intr'un fmv, asa k nu ar trebui sa deranjeze tongue.gif Plus k melodiile compuse de el pt joc: Lodging si Redemption sunt top-notch wink.gif

In alta ordine d idei, FF12 pare cel mai bun dintre cele 3 titluri.
Pico
...acuma k ma gandesc...dap...shoterele nu prea merg cu gamepadurile alea....dak era de pc era super dar asa....imi aduc acum aminte de coasteru ala din gold saucer in ff7 .....sucked....era ff greu....da dak il facea rog pur atunci tot era cam slabutz k noah...ideeea e laudabila...dar mai bine era pt pc
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2023 Invision Power Services, Inc.