Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Quake 4
Anime-Club Forum > Non-Anime > Games > Action Games
jkno
Este Quake 4 urmasul demn al Quake 1, 2 sau 3? Ce ziceti?
CyBeR
Quake 1 nu l-am jucat dar 2 si 3 si-au facut veacul destul de mult pe HDD-ul meu si nu regret orele pierdute in compania lor. Asta e...pana am dat de UT...but different story for different time.

Quake 4, spre deosebire de Doom 3 al carui engine il imprumuta, a fost mai mult decat un demo tehnologic pt maiestuosul engine al ceror de la ID Software. Din punctul asta de vedere, jocul are respectul meu. N-am testat multiplayerul (nu prea am cu cine sau cum) dar campania single player a fost delicioasa. 12 ore...andrenalina...ceva sadismn la faza cu transformarea in Strogg...lupta cu Macron (sau cum naiba ii zice)...atmosfera...jocul are ce oferi. AI-ul e cam la pamant dar nimic suparator. Momentele scriptate sunt de nota 10 (cand apare bestia aia mare zburatoare si tu esti in lift).

Q4 nu este, in opinia mea, un epigon. Din contra, este un urmas foarte demn al jocurilor care au ajutat la punerea "s"-ului in FPS. (doamne ce exprimare de rahat...you get the point).
Shingo
Foarte fain .. terminat acum cateva luni joculetul. Are o poveste foarte frumoasa care se vrea a fi o continuare la Q2..engenul de doom3 este imbunatatit la greu ... drept pt care ai parte si de actiune in campuri deschise ceea ce la doom3 nu prea vezi.
Un minus ar fi la faptul ca nu are boti pe multiplayer.
jkno
Sa spun si eu ceva fiind initiator al topicului. smile.gif Quake 1 nu l-am jucat eu, ci l-am vazut acum multa vreme la niste prieteni. Insa incepand cu Quake 2 am trecut prin tot. Chiar si prin mission pack-ul/add-onul Quake 2 Ground Zero care mi-a placut mult (acum caut Q2 The Reckoning - il are cineva?), Quake 3 Arena si Team Arena. nici eu nu am jucat online sau multiplayer ci m-am axat pe misiuni.

Quake 4 mi-a placut. Si mie mi s-a parut ca ar fi un urmas demn de luat in seama al colectiei jocurilor Quake. Grafica este excelenta si faptul ca lucrezi in echipa reluand misiunea cam de pe unde ai ramas in Q2 mi-a atras atentia. Faza cu transformarea in Strogg e dura si intunecata, ceva in genul Doom 3.

Cred ca va urma ceva dupa Q4, un mission pack...
Abel Nightroad
I have a dark secret pe care o sa vil spun acum, dar sa nu va suparati pe mine... Quake 2 mi s-a parut infect de tot.
Q1 a fost excelent la vremea lui iar Q3 pe net e un deliciu daca ai o echipa capabila de ceva team play
Q4 in comparatie cu doom3 e mult mai bun. e mai luminat, colorat , antrenant, distractiv.
pacat ca s-au apucat si au bagat "dark matter gun" (vezi domne' suna cool) in locul la BFG. pe parcurs ideea de upgrade la unele arme e bunicica, desi unele arme puteau fi facute mai bine -> nail gun-ul parca ar trage cu capse, iar railgun-ul nu mai are puterea de penetrare din 2 si 3 sad.gif
stransformarea in strogg desi dura si nemiloasa, mi s-a parut chiar distractiva, parca era pe o linie de asamblare auto. si apoi cand ajungi pe nava, treci pe langa niste tipi care vb : " I wonder how much virtual memory does he have ?"
oricum, finalul lasa clar loc unui add-on, asa k il asteptam cu interes

ps : care careva Q3: Team Arena ?, ca n-am apucat sa joc decat demo-ul si mi s-a parut destul de fun.
jkno
Eu am Quake 3 Team Arena impreuna cu Arena. Mi-a placut au introdus cateva elemente noi precum Guard, Ammo Regen, Doubler si Scout si cateva arme noi. Rail Gun-ul merge mai rapid ca si cel din Q3. Da-mi un PM si ti-l fac pe un CD gratis.
user4342
I never liked the single-player of Quake, but Quake 4 is really good. The multi-player is not the quality of Quake 3, but I liked the single player !
Shaddox
Quake 4 se poate defini cel mai simplu ca o combinatie de Quake 2 si Quake 3. Folosirea engine-ului din Doom 3 nu mi s-a parut o alegere deloc inspirata, a trebuit sa maresc gamma ca sa simt si eu jocul ca pe un Quake si nu ca pe un Doom. Modul Single-Player este destul de reusit, chiar captivant, asta daca nu ai pe cineva sa te frece la cap mad.gif . Insa asta e singurul capitol la care straluceste Quake 4. Chestia asta m-a facut sa regret maxim banii care i-am dat pe joc.

Multiplayer-ul este identic cu cel din Quake 3, chestie care pe mine m-a dezamagit. Imediat ce intri in multiplayer si te pui pe macelarit simti un deja-vue ... si parca un aer greu te cuprinde si iti vine sa inchizi jocul. Sincer sa fiu, nu stiu unde le-a fost capul celor de la iD, de au dat cu sutul in multiplayer... CEL MAI IMPORTANT aspect din seria Quake...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2023 Invision Power Services, Inc.