Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Noul Gits
Anime-Club Forum > Detaliat > Ghost in the Shell
jkno
Se vorbea de un nou serial GITS... Stie cineva cand ar putea sa apara?
kaeru
Adica de o serie 3? In afara de SAC si 2nd GIG?
Ranma-kun
Da, stiu ca e planificata o 3-a serie GITS si o serie Appleseed, dar nu sunt stabilite datele and stuff, sau nu stiu eu.
Probably me
Aveam pe undeva ştirea despre GITS3, am reţinut doar că prescurtarea este "SSS", adică o să-i zică GitS SSS. O să pun link cīnd o găsesc.

O serie Appleseed nu mă īncīntă foarte mult. Depinde mult dacă inspiraţia o să fie filmul sau OVA. Īntre stilurile grafice e o diferenţă ca de la cer la pămīnt, la fel şi pentru personaje şi acţiune. Īn OVA animaţia e cīt se poate de "clasică" şi chiar veche, pe cīnd filmul e CGI şi plin de efecte moderne. Filmul are o poveste futuristă, OVA e o poveste poliţistă care-mi aduce aminte foarte mult de New Dominion Tank Police.

Sper să fie măcar ceva īn genul seriilor GitS dpdv al graficii, dar dacă apare SSS presupun că Production IG şi Animax s-ar putea să fie ocupate. Om vedea...

LE: Solid State Society. Nu e serial, e film bazat pe GitS SAC. Deci al treilea film GitS, făcut de Bandai şi Production IG. Să vedem cum se va compara cu primul. Cred că nu mă īnşel dacă spun că Innocence a fost un mare neīnţeles şi că n-a fost gustat nici pe departe de atīta lume cīt primul film...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2022 Invision Power Services, Inc.