Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Cerf A New National Meeting
Anime-Club Forum > Arhiva > Arhiva > Anunturi
Pages: 1, 2
Scorpio
Ok....CERF-ul de anu asta se va tine intre 3-7 Mai. Propun ca zi de intalnire sambata 6 Mai. Eu unul anu asta numai am timp sa ma ocup de organizare...asa ca astept propuneri si idei aici.....si care se baga la organizare sa se anutze.....eu nu ma mai bag
zeri
Acum depinde si cata lume se va prezenta la aceasta intalnire nationala. Anul trecut am fost 50+. Daca si anul asta vom fi la fel de multi trebuie iar sa rezervam deja renumita terasa din Herastrau biggrin.gif Atarn eu un pol pe prima pagina ca sa facem o numaratoare.
Vebby
Ce de lume s`a ingramadit laugh.gif Nu mai e ca anul trecut... nush daca sa zic "pacat" sau nu tongue.gif Probabil c p multi n m intereseaza.. daca pana si Sid o sa lipseasca...

LE pt HEartLES: "nu este obligatoriu ca in 5 ore de le afisarea postului sa fie umplute 10 pagini cu reactii". 10 poate nu, dar 2 in 5 h cu sigurantza.Uita`te la topicul de anu trecut si ai sa vezi.stiu mai bine wink.gif
HEartLES
Sa nu tragem concluzii pripite ..nu este obligatoriu ca in 5 ore de le afisarea postului sa fie umplute 10 pagini cu reactii . In functie de prioritati fiecare va face cum crede .
1. Daca voi veni , va fi pentru a vedea noutatile si tendintele in materie de tehnologie .
2. Daca se va afla Trance si Dmonk pe acolo ..nu ma supar deloc rolleyes.gif laugh.gif ..in rest spooorr la postat tongue.gif .
^Dash^
Suna bine un meeting national si anul acesta, si sa speram ca CERF-ul va fi din nou animat de fetele alea frumoase de anu trecut tongue.gif
Ceva pareri? Who's with me? biggrin.gif
LordMethos
happy.gif yaaa harrrrllllleeyyy powerrrrrr biggrin.gif
asteptam cu nerabdare:D
Chris
Sunt curios sa vad ce o sa iasa anu' asta... laugh.gif
Dash -> i'm with you dude ! icon_twisted.gif
ruxi
parerea mea sincera e ca acest topic a fost facut mult prea devreme. o sa fie exact ca in anii trecuti. toti vor sari in sus "uaiii ce tareee, venim, cum sa nuuuuuu" si pana la urma vor veni cam jumate din cati s-au batut cu pumnu-n piept pe topic. permiteti-mi sa raman Toma necredinciosu' pana vad cu ochii mei cati au vorbit serios.
Majin
daca no sa fiu falit ca akum, ajung sigur. daca o sa fiu falit, ajung eu cumva, da imi dai voi cate o bere smile.gif
Abel Nightroad
intentionez sa apuc si CERF-ul de anu asta , dar totusi sa zici cu o luna jumate inainte ca ,sambata, pe 6, e o idee dar cam grabita ... cum nimeni nu stie ce program are in weekend-ul ala sau daca (Doamne fereste) pateste ceva si nu poate sa ajunga ... as zice sa mai asteptati un pic , si candva in jur de 30 aprilie sa se stabileasca o data fixa.
hope to see u there ... 4 the first time
Lumpy
Eu sunt un temerar al intalnirilor nationale...asa ca ne vedem acolo...si Chris eu nu am cazare anu' asta biggrin.gif . Ohh yeah, Majin try saving money starting...now. And another thing try staying sober this time, ok?
usagy
Abel Nightroad, pana la urma ai fost sau nu la CERF? unsure.gif
Cred ca nu ..
Anyway, am o obiectie..nu imi place cifra 6 laugh.gif
imi poarta ghinion blink.gif ..brrrrrr....
Si daca e in weekend..pt mine e tot una, macar sa stiu o data exacta sa stiu cand bag un concediu mic wink.gif
In ceea ce priveste localul, sunt vreo cateva pe acolo....cu siguranta se poate gasi unul in care macar paharele sunt curate dry.gif
(la faza asta or sa sara multi la gatul meu rolleyes.gif )
Well, sunt curioasa cati or sa vina anul acesta, din cei care au fost anul trecut si cati din cei mai noi. Fac si poze pt posteritate, care sper ca vor aparea pe site..nu ca cele de anul trecut mad.gif

Si mai am o obiectie....CERF-ul asta mi se pare o atractie pt baieti...tehnologie, fete semi-goale laugh.gif ...noi cu ce ne alegem ? unsure.gif
Scorpio
Nu stiu usagy......trebuie sa te alegi cu ceva? Si data de 6 e singura care merge fiind sambata......trebuie sa tinem cont si de cei din provincie care nu pot veni vinerea sau duminica.

Da...e cam devreme....da am zis sa-l fac de pe acuma ca sa fie timp sa se faca valuri si sa si linisteasca pana atunci....ca sa se stie in preajma cam exact cine o sa vina. Si Abel.....nu stii ce program ai in week-end-ul ala? Pai uite ca tocmai ti-am dat o idee....asta era si idea : SA NU-TI FACI PLANURI!!!
transe
heh..multasteptata intalnire nationala..am sa incerc sa va onorez shi eu cu prezentza anul asta, pentru prima - shi probabil ultima- data...daca nu vor aparea situatzii neprevazute ceare sa ma impiedice sa particip la acest eveniment dry.gif Ma bucur ca inca nu am devenit un nick fara imagine.. C ya there kidz ^ ^
PS: HEartLES, ne cunoastem?
cilu
^ mai ziceti voi hmmmm ...... meetingu asta e unu din obictivele pe care mi le-am propus sa nu le ratez pentru ca anu trecut mi-am dorit sa vin dar nu s-a putut.... daca nu apare nimik o sa vin....oferte de gazduire ceva? biggrin.gif
HEartLES
TrAnce ..u re alive ..vad ca a dat roade tratamentul pe baza de ciOcolata biggrin.gif Daca ne cunoastem rolleyes.gif ..o intrebare grea .. al careI raspuns albastru poate ca se aseamana cu povestea spusa de personajul din avatarul tau . See u in space cowboy ..with the drawings ..normal smile.gif
Chris
MAjin, tu si daca ai bani sa vii si sa bei bere tot ne zici noua sati facem cinste... wink.gif biggrin.gif
Lumps, nu stiu frate, tre sa vb cu fratemiu, habar nam.... dar de ce nu mai vorbesti cu persoana la care ai stat data trecuta, ca sa vii si cu irina... smile.gif

Nu conteaza daca a fost facut acum topicul, mai bine asa ca sa aiba lumea o idee, ca si-asa or sa gaseasca scuze daca e.... bine macar ca de data asta nu sau aruncat prea multi care sa zica ca vin... dupa pollul ala vom fi putini...
Vebby
Ce data nasoala mah.. user posted image
Livache
off anul trecut am sarit in sus si am zis ca vin si eu nu am mai venit anul asta SIGUR vin si ca sa recuperez pt anul trecut vin de joi biggrin.gif si pt ca stiu ca va place VIATA vin si cu ceva vin la mine asa ca fiti pregatiti joi la 19:30 TNB daca mai tin eu ibne minte cool.gif
Immortality
Sign me in!!!!!!A fost SUPER anu trecut!!!!Nu pot rata nici anu asta.Acu stau prost cu finantele,da sper sa recuperez pana atunci.Mai e o luna de zile.
Thor
Well io unu sper sa scap in vara de finante(also mate)...asa ca trebuie sa ma apuc din timp de invatat daca nu vreau alte restante...(Nu ca mi-ati fi simtit lipsa...dar am zis sa ma bag si io in seama...sa stie lumea de indisponibilitatea mea.. unsure.gif ). sad.gif

P.S.:finate suxs, mate is beyond me! mad.gif
Innocent
Am si eu o intrebare: ce anume se intampla la intalnirea asta? (inafara de chestiile legate de bere si terasa cu pahare curate sau nu)... Adik la ce anume vor fi supusi neuronii mei cei obositi (si in scadere)?
cioby2k
in principiu nu o sa ratez cerfu da niciodata nu pori sti ce surprize iti rezerva viitorul
Vebby
Innocent, incercarea unei explicatii. In princiupiu se aduna toate bucatile de animisti din tara care au posibilitatea, cu aceasta ocazie. Se vor strange undeva unde se va putea poposi, manca bea etc. Se va vizita CERFUL, care daca nu ma insel este o expozitie de cele mai noi tehnologii. Se vor benocla ochii o vreme p`acolo, dupa care se face miscarea catre un parc de distractii sau orice ce poate asigura o zi cu chestii funny biggrin.gif Ziua va decurge in acest fel, timp in care membrii vor profita de a se cunoaste intre ei mai bine tongue.gif
Spre seara.. nush de data asta ce va fi.. anul trecut fusese un party, cazari care pe unde a apucat si s`a plecat a 2a zi fiecare la casa lui. Si in mare.. cam atat happy.gif
Innocent
Merci pentru lamurire... seems like fun...
Pico
incerc si eu sa vin smile.gif
Kanessj
La mine banii nu sunt problema (fac io cinste cu berea bro), si daca chiar mai trebe, ma sponsorizeaza bunicii care stau in capitala dar sa vad ce fac cu scoala! dry.gif Man, can't wait till this shity period is over!
Deci daca e, ne vedem acolo! smile.gif
Chris
ce faci cu scoala ? lipsesti, big deal... oricum o scoti la capat, daca te duce capu' wink.gif
Pandel
nu promit, dar s-ar putea sa aterizez si eu. sub tutela lui majin si lumpy, binenteles!
Majin
hehehe...am ratato odata..dar a doua oara nu se mai intampla ! biggrin.gif
Kanessj
QUOTE(Chris @ Apr 11 2006, 09:27 PM)
ce faci cu scoala ? lipsesti, big deal... oricum o scoti la capat, daca te duce capu' wink.gif
*

Nu-i de note, ci de absentze! Nu am decat vreo 300 pana acu' (bine, in catalog sunt MUUUUUUUULT mai putzine)! Au din ce ma exmatricula pentru inca 5-6 ani de scoala! biggrin.gif Noroc ca am diriga de treaba!
Livache
bai baieti fara suparare este 17 aprilie si noi nu avem inca nimik stabilit pt cerf cum vreti voi sa vina lumea,
ce pot sa zic la ideii incepeti si voi cu bautura ca asta e baza biggrin.gif
HEartLES
Liviu ..nu te mai stresa ..nu se mai merita ..sincer
Livache
HEartLES eu am fost odata si ma rog nu a fost cum ma asteptam eu dar anul asta as vrea sa merg pt ca am niste datorii de platit si unde se bea daca nu la cerf si ma gandeam ca daca o sa gasesc si ceva cazare o sa vin de joi ca sa prind si gaseala de la 19 30 am eu niste cumetri care vor vin din moldova biggrin.gif asta e aduc pt toata lumea numai sa vina acolo biggrin.gif

lume Livache face cinste soo veniti la CERF biggrin.gif fac si reclama tongue.gif
yumi
Hmmm...acum nu promit ca o sa vin ..dar daca face cinste Livache laugh.gif ...ma mai gandesc...totusi nu e cam devreme? Mai e pana pe 6 Mai right? huh.gif
Livache
cand e vorba de intalnire nationala unde vine lume din toate colturile tarii mai ales cei ca mine care nu prea stiu Bucurestiu e dificil si trebuiesc puse din timp toate detaliile la punc, unii nu au cazare...bla bla bla nu e tarziu vine pastele se mai duce o saptamana si vine cerful biggrin.gif da ma rog... sper sa fie bine eu vreau sa vin acolo si sa ma distrez sa iau o tona de anime biggrin.gif (ZERI be ready) tongue.gif sa bem sa facem poze nustiu ............ smile.gif ca apoi sa am ce sa povestesc la prieteni smile.gif
HEartLES
Liviu ..fa rost de un ps2 chipat si iti aduc ultimile noutati .It s a deal ? wink.gif
Chris
Heartless -> daca tot esti asa impotriva, da si argumente wink.gif
Livache
Chris nu cred ca e impotriva cred ca tine post biggrin.gif si ne lasa numai pe noi sa bem e bun si asa tongue.gif
Vebby
1.Livache, vezi ca ai facut 3 posturi pe pagina trecuta.. sterge si tu 2 din ele biggrin.gif
2. Voi va faceti planuri.. dar unde si cum se tine intalnirea? Ca vad ca inca nu s`a organizat nimic.. si timpul zboara biggrin.gif
Livache
numai cu bunghiu pe mine sta fata asta off tongue.gif
vreau sa ajung si eu anul asta la cerf dar nu e nimik clar inca
VirginBlood de tinut sigur se tine in bucuresti .... biggrin.gif
zeri
DVD-writerul meu sta pregatit. Spune-mi ce vrei sa arda si se rezolva laugh.gif (asta ca aluzie la un post de pe pagina cealalta)
Vebby
Se tine in Bucuresti, da cum ziceai si tuh.. unde va cazati, unde beti, unde petreceti.. laugh.gif ? Sau faci noapte alba intr`un net cafe la un long? laugh.gif

edit by cine se simte: bine punctat cu noaptea sad.gif
Livache
VirginBlood nustiu deocamdata unde o sa stau pe perioada cerfului si ce alceva o sa mai fac pe acolo dar daca ma duc eu e clar ca nu o sa fie ca la priveghi o sa fie de baut o sa se rada biggrin.gif nustiu cati de aici ma cunosc iar cei care mau vazut data trecuta la cerf sa se astepte la alceva de la mine de data asta tongue.gif VirginBlood tu ma stii doar biggrin.gif
^Dash^
Ma in legatura cu after-party-ul, se pare ca am avea unde sa il organizam... un membru se pare ca e disponibil sa puna casa la bataie. Acum sa concretizam treaba. biggrin.gif Mai multe detalii in curand
lumiere_ina_2005
Au voie shi minorii sa vina la eveniment???K am citit cuv. "bere" d atatea ori k deja m-am imbatat!!!! biggrin.gif Un rasp kt mai rpd,plssss!!!!!
Vebby
Lumiere, au voie.. numa sa te lase ai tai si sa nu vina dupa astia cu parul ca le`a fugit copilu de acasa. Intalnirea de ziua e potrivita.. io stiu ce`o fi la after-party.. biggrin.gif
HEartLES
Liviu..confidential ..postul meu se tine cu multa bereeeee .. wink.gif laugh.gif
Acum serios vorbind chiar as avea nevoie de ceea ce ti-am cerut ..da sfoara prin tara si trimite-mi un ravas ..bene ..?
@ Zeri ..e liber sa faca ce vrea ..eu i-am prezentat solutia cea mai comprimata/convenabila in materie de timp si asta fara nici o aluzie smile.gif .
@ Chris - topicul acesta nu este locul potrivit pentru a desface firul in 4 .
Whip
Hi Lumpy Chris Dash Ruxi Scorp..daca voi veniti vin si eu..si daca mai vine si altcineva cu atat mai bine. Abia astept! tongue.gif
klara
Imi explica si mie cineva despre ce e vorba??
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2023 Invision Power Services, Inc.