Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Scoala De Limba Japoneza In Bucuresti
Anime-Club Forum > Arhiva > Arhiva > Anunturi
Ranma-kun
Ok, aceasta este un anunt preluat de pe manga.ro, insa consider ca o sa ii intereseze si pe multi de la noi din forum, si anume

QUOTE
In Bucuresti, inca din octombrie 2005 s-a deschis o scoala de limba japoneza, cursurile fiind predate integral de profesori japonezi. Cursurile sunt structurate pe mai multe nivele, de la incepatori la avansati.
Daca sunteti interesati de aceste cursuri, va rugam sa ne contactati:

Bucharest Japanese Language School
Adresa: Bucuresti, Str. Biserica Enei nr. 2, Bl Dunarea, Sc. B, Ap. 28, Et. 3, Sector 1
Tel: 021 314 2085
Mobil: 0722 629 719
E-mail: sanabjls@yahoo.co.jp

Sursa: via Ioana Banner


Anuntul original il gasiti aici: http://www.manga.ro/forum/viewtopic.php?t=899
rzr999
Fain, desi eu nu stau in Bucale ://
zeri
Eu am fost impreuna cu Ingerasu la un prim semestru anul trecut si mi-a placut metoda de predare. Din pacate Tanabe-sensei a plecat inapoi in Japonia, iar noi nu am mai continuat din cauza lipsei de timp.

Daca vreti ceva informatii, nr. de telefon, etc, postati acia.
hanna_ichi_me
dap!
in primul rand... cat costa?
eyeobs
banuiesc ca cel mai potrivit este ca cei interesati sa dea telefoane sau emailuri. preturile se pot schimba destul de usor, iar cei mai in masura sa raspunda la toate intrebarile sunt chiar cei de la scoala.
zeri
Telefonul de acolo este 314.20.85. Eu cand am fost am platit 80 euro pentru un curs de 3 luni si un pic (cu doua sedinte pe saptamana). Acum mi se pare ca s-a schimbat un pic. Cred ca pretul este de 100~120 euro pentru o perioada mai lunga, cred ca 4~5 luni.
lumiere_ina_2005
E super tare k avem in Bucuresti o astfel d school,da pt mn personal preturile sunt km ridikte.Cred k ( d fapt sunt sigura ) k ai mei n-ar plati pt chestia asta nici p patu d moarte! sad.gif .Totusi as vrea sa va intreb unde as putea gasi un ghid d conversatzie rom-jap/un dictzionar d cuvinte k poate ies mai ieftin.

Aaaaaa....era sa uit:dak putetzi sa-mi dati un raspuns kt mai repede,as fi very happy! smile.gif
zeri
Ultima oara vazusem un ghid de conversatie la Carefour, dar nu mai stiu cat costa. Incearca acolo.
tmwtp2002
QUOTE(zeri @ Mar 17 2006, 02:12 PM)
Telefonul de acolo este 314.20.85. Eu cand am fost am platit 80 euro pentru un curs de 3 luni si un pic (cu doua sedinte pe saptamana). Acum mi se pare ca s-a schimbat un pic. Cred ca pretul este de 100~120 euro pentru o perioada mai lunga, cred ca 4~5 luni.
*Merita sa mergi, adica ce inveti acolo nu poti sa inveti la fel de repede si singur? Iti dau diferite materiale ca sa te ajute sa inveti, sau ramai doar cu notitele?
zeri
Presupun ca poti invata si singur dar ai nevoie de multa multa vointa si rabdare. E altfel cand ai un profesor care are o metoda buna de predare si caruia ii poti pune intrebari cand nu intelegi ceva. Materialele de pe care invatam erau realizate de profa in combinatie cu o carte (manual). Plus ca mai aveai sansa sa faci conversatie, ceea ce e un atu in invatarea unei limbi.
Chris
E mai bien cand este un profesor sa iti predea gramatica... ca pana la urma asta e problema, de cuvinte... le inveti tu... dar la gramatica e mai greu... mai ales daca mai sunt si chichite... profa mea mereu gaseste cate una... tongue.gif laugh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.