Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaleido Star
Anime-Club Forum > Anime detaliat > Games/Sports Anime
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
blue_moonlight_angel
sunt de acord cu moonsparkle intradevar este foarte frumos shi iti da influente pozitive dar exagerati cam prea tare mellow.gif
Adela
eu sunt cea care am exagerat si mi-am dat seama de asta...are dreptate moonsparkle..Iinca nu m-am trezit in totalitate la realitate...dar orikm mi-am dat seama de multe faze pe kre le-am inteles eu gresit... dry.gif asta e...oricum...acum ma simt mult mai bine si pot sa zic ca mi-a mai trecut cu kaleido starul... that's good...orikm am tinut mult as vad animeul asta si dorinta mi s-a implinit...acum a venit momentul sa ma calmez si sa imi vad si de alte lucruri biggrin.gif probabil un timp o sa evit sa ma mai uit la animeuri pentru ca asta m-a influentat prea tare si m-a facut sa ma pierd ... cumva... si nu ami vreau sa trec prin ce am trecut ... so ... smile.gif that's it, i'm over here...
Tessa
Wow a murit topicul huh.gif nu mai scrie nimeni pe aici (cred ca de cateva zile nu am mai vazut un post nou). Ei hai ca reincep eu discutia tongue.gif :
Care este personajul care chiar v-a impresionat in Kaleido Star?Banuiesc ca cam toti o sa spuneti Sora (nu ca ea nu m-ar fi impresionat, dar in lista mea are si cateva minusuri...de fapt minusurile au inceput sa ii apara in a doua parte dupa legendara manevra ca pana atunci imi placea foarte mult Sora)
Eu sincer o prefer pe Rossetta...micuta campioana de diablo m-a impresionat inca de la inceput si am fost foarte fericita can am vazut ca vrea sa invete si trapezut (cu toate ca la diablo se descurca de minune).Mi-a placut si faptul ca era destul de matura pentru varsta ei (sincer Sora mi s-a parut cam copilaroasa).
Am preferat-o pe Rosseta si mai mult decat Layla deoarece Layla mi se parea cam ingamfata si prea rece (desi avea motive bune ca sa fie asa smile.gif )
Nu am mai vrut sa deschid alt post...mai bine vorbim si despre acest lucru tot aici smile.gif , daca nu sunteti deacord anuntati-ma.
Cat despre faptul ca cam dau cu spoilerul asta e ceva inconstient la mine, mi-am pus sub poza Queen of spoilers ca toata lumea sa stie, sa nu citeasca posturile mele doar daca au vazut seria.
Odango Atama-daca as face cum spui tu atunci tot postul meu ar fi ascuns tongue.gif
TrunksSsj
am urmarit primele episoade sperand sa fie ceva frumos... dar nu stiu... parerea mea e ca anime ul mai are putin de lucru pt a ajunge la stadiul in care sentimentele personajelor sunt traspuse cat mai credibil....
si kaleido este un fel de poveste sportiva combinata cu putin"love story" in o lume a circului pe care nu o pot intelege, ce este asa de special la ea?... si fara un gram de suprarealism anime ul nu imi pare a fi anime... bine inteles este parerea... cum multi nu inteleg ce am vazut eu la Trigun asa nu inteleg nici eu ce vedeti voi la kaleido...
Crystall
eu nu inteleg dc animeurile trebuie sa fie suprarealiste... dry.gif
ce e special la animeul asta e tocmai realismul, kre pt unii poate parea banal, ce reflecta eforturile personajelor de a atinge perfectiunea in munk lor si determinarea de a-si urma un vis. lucru de care putini dau dovada in zilele noastre...
eu nu a urmarit toate ep, doar c am apukt p a+ si pot sa zic k animeul m-a fascinat (sper k nu exagerez) prin puterea de munk a personajelor, determinarea lor s.a. nu-mi ramane dkt sa urmaresc toata seria cap-coada si p a 2a desigur k sa imi pot spune si eu mai multe pareri.
Adela
!!! CEI CARE NU ATI VAZUT TOATA SERIA NU CITITI MESAJU` MEU CA AM DAT CU SPOILERU biggrin.gif NU A MERS SA PUN SPILER SI NUSH DE CE ...ASTA E...!!! hmm...cred ca personajul meu preferat din kaleido star e layla hamilton...imi place tocmai pentru ca mereu mi-am dorit sa fiu ceva in genul ei (cu mult inainte sa vad kaleido starul imi doream sa fiu o persoana puternica si ambitioasa, sa fiu perfecta si sa nu ma implic prea in anumite lucruri), din pacate sunt exact opusul, seman mai mult cu sora...intr-adevar nu am ambitia pe care a avut-o ea, dar plang aproape din orice, si incerc sa demonstrez intotdeauna de ce sunt in stare...si rosetta imi place, de la inceput mi-a placut de ea, insa faza cu trapezul m-a enervat...trebuia ea sa se ia dupa sora biggrin.gif ehh...asta e...oricum ceea ce m-a enervat si mai tare a fost cand a inceput sa il vada pe fool si el a zis ca s-a nascut urmatoarea vedeta kaleido, sau ceva de genu rolleyes.gif ... in orice caz tot layla hamilton cred ca ramane favorita mea...si cu sora smile.gif
Odango Atama
Guys unsure.gif A aparut OVA-ul Kaleido Star ce se presupune ca avea data de lansare pe 27 septembrie 2006, It's good! Gooood!

Il gasiti pe fansub.tv; inca sunt mirata ca a aparut deja huh.gif
Coyotee
Eu am RAW-ul la OVA 3 de aproape 3 saptamani.

Acum 2 ore mi-a terminat de downloadat si varianta subbata.

Daca aveti rabdare cateva zile... o sa-l aveti in varianta Anime-Club cu sub in romana happy.gif
Adela
sweet biggrin.gif m-am apucat si eu acum sa imi downloadez ova kaleido star despre care vorbea odango atama...am de asteptat o ora si jumate da` ce nu fac eu pentru kaleido star biggrin.gif aa...si coyotee de-abia astepta ova 3 cu sub. in romana ; wub.gif laugh.gif
Adela
QUOTE(Odango Atama @ Sep 13 2006, 10:55 AM)
Il gasiti pe fansub.tv; inca sunt mirata ca a aparut deja huh.gif
*

btw l-ai downloadat deja sau makar l-ai vazut? biggrin.gif
Odango Atama
Coyotee n-am stiut ca deja aparuse dry.gif

Da l-am vazut si, asa cum arata afisul, e cu personajele in varianta chibi. Mie una mi s-a parut a fi mai mult o parodie dar merita vazut de fani tongue.gif
Coyotee
Nu e parodie... dar in orice caz e EXTREMELY FUNNY.

OVA-ul e impartit in 3 parti:
1. lectii de gatit cu may wong (s-o vezi pe layla gatind....)
2. lectii de diabolo cu rosetta
3. lectii de "seal talk" (sa vorbesti ca focile)

O sa te prapadesti de ras la TOATE
Adela
aku s-a terminat de downloadat si o sa intru si eu sa il vad wink.gif sunt chiar curioasa cum e laugh.gif
Adela
wired...nu are decat 14 minute si se termina knd rosseta il inavta p ken diabolo...la tne a fost la fel odango atama?!??!?!
Odango Atama
black_ang3l_me ^^ OVA-ul are 26 de minute si se continua, asa cum spunea si Coyotee, cu o a treia lectie. Daca l-ai direct downloadat de pe fansub.tv este posibil sa nu se fi dld pana la capat; sfatul meu e sa-l dld din nou wink.gif
Rezo The Red Priest

Am ramas in urmaaaa sad.gif Tre sa recuperez repede. Are cineva un torrent ptr ova sau o idee de unde sa il iau mai repede?...ca pana obtin eu toate infromatiile mai dureaza. As preferea sa fie in engleza. Sper ca v-a placut. O sa-l comentez dupa ce il vad biggrin.gif
Adela
QUOTE(Rezo The Red Priest @ Sep 14 2006, 01:49 PM)
Am ramas in urmaaaa sad.gif Tre sa recuperez repede. Are cineva un torrent ptr ova sau o idee de unde sa il iau mai repede?...ca pana obtin eu toate infromatiile mai dureaza. As preferea sa fie in engleza. Sper ca v-a placut. O sa-l comentez dupa ce il vad biggrin.gif
*

daca intri pe fansub gasesti si torrent acolo... smile.gif http://anime.fansub.tv/episode.php/3856/Ka...21%20Gooood%21/
asta e linku, mai departe vezi tu wink.gif spor la vizionat tongue.gif
Rezo The Red Priest
Am vazut in sf OVA-ul!!!

Trebuie sa spun ca sunt un pic dezamagit...nu in sensul rau...dar voiam mai mult tongue.gif Mi-ar fi placut sa se intinda muuuuult de tot...si sa aiba un story mai elaborat. Asa pentru un mic capriciu merge...dar mai vreau.

Desi nu exceleaza prin grafica si poveste, compenseaza prin modul de realizare si umor. Cea mai buna parte mi s-a parut prima...(poate ca era Layla in ea) in care May a fost la inaltime...bine si Sora dupa ce a mancat si-a luat "zborul".

Este destinat in mod evident celor care au vazut seria intrucat altfel poate si-ar face o impresie mai slaba despre ea. Ptr fanii adevarati este un cadou excelent tongue.gif Sper sa mai continue...poate la anul.

In concluzie a fost good, GOOOOD!!!!! tongue.gif
Adela
hm...nu pot sa zik k sunt de acord cu tne...nu mi s-a parut asa misto..am dost dezamagita...ma asteptam la ceva mult mai bun dupa ce am vazut legend of phoenix...da` nu ai ce sa faci smile.gif
sailorcorvus
Pentru mine , la ora actuala Kaleido Star este cel mai bun anime vazut , am vazut din el cele 2 sezoane , am ramas complect impresionat de el , aproape la fiecare sfarsit de episod al sezonului 2 plange-am . Elementele lui sunt extrordinare , lumea circului legata de cea a baletului , lumea spectacolului si lumea de dupa scena . Dar , cel mai important element " Never give up " este cel mai bine reprezentat in acest animeu , de cand l-am vazut acesta a devenit cel mai reprezentativ element al vieti mele de elev , vizionator de anime si cantaret .
Missa-chan
Ok...parerea despre anime-ul difuzat la A+: l-am vazut tot de vreo doua-trei ori. Mi-a placut foarte mult. Acrobatiile care sunt prezentate in anime sunt foarte reusite si nu stiu daca s-ar putea face asa ceva si in realitate. Am citit pe un site (sincer nu mai tin minte unde) ca circul Kaleido Stage din anime a fost inspirat de la un circ din Franta (scria si numele, dar si pe ala l-am uitat fiindca asta s-a intamplat acum ceva vreme). Toata seria mi s-a parut reusita datorita graficii cat si a povestirii. Intr-adevar unele episoade nu mi-au placut (din cauza actiunii -__-), dar altele mi s-au parut superbe. Legendara Manevra si Acroatia Ingerului au fost intr-adevar minunate, dar cel mai mult mi-a placut Legendara Manevra care intr-adevar ma- lasat cu gura cascata. In concluzie: m-as uita cu drag din nou si din nou la anime fiindca merita.

@Dark_Angel_Tessa a intrebat care e personajul preferat. De la fete mi-a placut de Rosetta. Caracterul ei se asemana cu al meu, dar desemenea imi place si cum arata. La baieti mi-a placut de Yuri. Chiar daca se spune ca el "a omorat-o" pe Sophie nu a facut la fel de multe rele ca Leon si deasemenea este foarte dragut ^___^.
Shinju
offtopic: Cirque du Soleil se numeste circul acela din franta si chiar numai asta face - acrobatii. acolo se angajeaza de obicei fosti gimnasti. am auzit ca ceva fete la noi din fostul lot olimpic primisera oferta de la ei...
Sorry for the offtopic...
Sweet_ayu28
okay...kaleido star e unul din preferatele mele, din cauza Sorei...poate suna childish dar pe mine ma inspira...cand ma uit la ea si nu-mi dau seama cum reuseste sa fie asa puternica (ei..e anime:P)...poate stiti si voi cum e...pentru un moment iti vine sa spui...hm...mi-ar place sa fiu ca ea..(la caracter of course)....nu stiu daca e de vina caracterul meu sau asa sunt toti fanii dar eu in anime\manga gasesc inspiratia asta (de la personaje) tongue.gif
Katy B.
weeell...am citit niste ff - uri(fan fiction) am vizitat mai multe site-uri si stiu (in mare) despre ce e vorba. din pacate eu nu prind anime+ (mare pcat) asa ca sunt paralela la acest capitol sau paralelele se mai i ndoaie dar eu ma mai mentin in aer... acum, dupa cate am auzit ideea in general mi se pare super. Sweet_ayu28 stay relax, i mean... mie chiar imi place enorm de Sora^^
Rezo The Red Priest
Lume noua...hai ca anul incepe bine vad.

Katy B. daca vrei seria am eu torrent la ea. Nu ezita sa ceri biggrin.gif

@ Sweet_ayu28 si eu gandesc cam la fel in legatura cu inspiratia de la personaje. La mine cea mai tare e Lina Inverse din Slayers. Astfel de pesonaje fac sa merite sa te uiti la anime... macar odata sa reusesti sa te repui pe picioare gandindu-te la un personaj si este enorm laugh.gif Take care!
mayteme
si mie imi place kaleido star, in special pentru acrobatii si pentru personajele cu caracter diferit ...si pentru dinamismul si pofta de viata a unora dintre ele (in anumite situatii)...ex: sora, ken...
iuliana
kaleido star super tare desen mai ales pt acrobatii. E un desen dragut.
Mi-e imi place cel mai mult Fool ca e simpatic si e pervers, imi place ca incearca sa se uite cand fac fetele dusuri, tare personaj.
Sora e acm neadaptat, nu o inteleg , se gandeste prea mult la ceilalti si uita de ae, in general e anormal, de ex: atunci cand Leon a accidentat-o pe May, ea trebuia sa deaq petrecere ca a scapat de adversar, e un om slab Sora.
iar Leon imi place de el, dar e cam ciudat daca era asa de super tare de ce nu are propriul circ, si dragostea lui pt Sophie e cam ciudata, un motiv pt care nu trebuie vizionat de copii.
Layla chiar e BITCH, nu o suport deloc, fata lu tati, eu sunt lu tati, merit totul, sunt cea mai buna, e proasta Layla ce ma bucur ca Sora e mai buna.
Personajele care imi plac cel mai mult sunt Kalos, May si Iuri, chiar nu inteleg de ce Iuri e cel mai negativ personaj.
Si cuplul pe care il doresc eu, este Leon cu Sora si cu May, glumesc. laugh.gif
Akimoto Kumiko
Si mie imi place Kaleido star, are grafica buna si sunt interesante acrobatii pe care le fac. Cat despre personaju preferat ei bine e Sora, pt ca dupa parerea mea seamana putin cu mine, nu se da batuta si isi ajuta mereu prietenii, iar persoanjul masculin e Leon, desi la inceput nu puteam sa il sufar pt ca il credeam ingamfat, acum imi place mult.
iuliana
QUOTE(Akimoto Kumiko @ Jan 17 2007, 09:10 PM)
Si mie imi place Kaleido star, are grafica buna si sunt interesante acrobatii pe care le fac. Cat despre personaju preferat ei bine e Sora, pt ca dupa parerea mea seamana putin cu mine, nu se da batuta si isi ajuta mereu prietenii, iar persoanjul masculin e Leon, desi la inceput nu puteam sa il sufar pt ca il credeam ingamfat, acum imi place mult.
*

ce varsta ai?
Rezo The Red Priest
iuliana tu sigur ai vazut tot Kaleido Starul blink.gif? Cum poti spune despre Layla astfel de lucruri? Daca la inceput ea afisaza fata de Sora o atitudine ostila, acest lucru se schimba enorm pe parcursul seriei! Layla devine formatoarea, mai bine spus slefuitorarea Sorei. Layla o ajuta enorm. Atitudinea de fata lui tata chiar nu are ce sa caute!

Iar Yuri nu este personajul cel mai negativ!!! De fapt nici un personaj nu este negativ de la inceput pana la sfarsit in Kaleido Star. Yuri, ca toti ceilalti, are rolul sau.

Pe viitor te sfatuiesc sa analizezi mai bine situatia si sa nu te lasi dusa de impulsul primei impresii tongue.gif
iuliana
Layla is a b bitch cu adevarat si tu nu cred ca ai analizat bine deci nu te lasa sedus de prima impresie.
si am zis ca nu inteleg de ce yuri e considerat personajul negativ, citeste mai bine.
Rezo The Red Priest

Afirmatia ta nu are nici o valoare fara argumente. Este usor sa acuzi pe cineva! Mai citeste si posturile dinainte si vei vedea ca nimeni nu o crede pe Layla atat de rea. Daca tu tot crezi asta, atunci prezinta si niste argumente.

Prima impresie... cred ca toti ne-am facut o impresie proasta despre ea la inceput. Era intradevar dificila. Dar asta se schimba pe parcurs. Layla isi da seama ca Sora ii este superioara si accepta acest lucru. In plus o ajuta sa devina un "true kaleido star".

Pe viitor fii mai atenta, argumenteaza si nu mai scrie de dragul de a zice ceva.
iuliana
sa-ti spun un lucru un om daca nu argumenteaza, nu inseamna ca nu are argumente si layla chiar e bitch, am argumnete dar nu am rabdare sa scriu povesti si in general nu zic lucruri fara argumente sa stii asta pt viitorul apropiat.
caroline
Rezo The Red Priest, Iuliana - in cele din urma, fiecare are dreptul la parerile lui, dar ar trebui intr-adevar, argumentate.
In ceea ce o priveste pe Layla : dupa cum spunea si Rezo The Red Priest, cred ca mai toti am avut o parere proasta despre ea la inceput. Cum putea fi asa dura si rea cu Sora, eroina noastra? Probabil pentru ca a vazut in Sora un adversar de temut. Poate ca de la inceput i-a remarcat talentul, abilitatile si Layla fiind obisnuita sa fie ea star, nu a acceptat-o prea usor.
Insa Iuliana, daca ai vazut tot Kaleido Star, pe parcurs relatia dintre Layla si Sora se schimba foarte mult. Cele doua chiar se imprietenesc si se sprijina una pe alta, Layla ambitionand-o pe Sora, invatand-o multe lucruri.
Cum spunea si Rezo The Red Priest, Layla o ajuta pe Sora sa devina adevaratul star de la Kaleido Stage. Cum i-a spus si Kalos Laylei atunci cand Sora a jucat in "Mica Sirena" : intr-o zi lumea o sa vina sa o vada numai pe ea. Layla joaca rolul demonului pentru ca Sora sa poata deveni un inger.
smile.gif
Adela
Iuliana...you're 21,right? Nu cred ca e atat de greu sa aduci 2-3 argumente, doh. Daca n-ai rabdare sa scrii sau n-ai chef foarte bine, atunci stai la locu` tau si nu repeta in fiecare post acelasi lucru. Cat despre layla...ce nu-ti place la ea? ca a fost asa dura cu sora or what?? la urma urmei daca nu era layla care sa se comporte asa, sora nu avea concurenta si probabil nu ajungea la nivelul la care a ajuns. Si la inceput din puctul meu de vedere nu a fost neaparat rea, cel putin eu nu am vazut-o ca fiind rea.

"Poate ca de la inceput i-a remarcat talentul, abilitatile si Layla fiind obisnuita sa fie ea star, nu a acceptat-o prea usor." >> nu sunt de acord, layla a respins-o pe sora din momentul in care a intarziat, nu a avut timp sa isi dea seama de talentul si abilitatile ei.
Anyway, n-are sens sa se ajunga la discutii de genu` aici, pana acum lucrurile au fost calme si sper sa ramana asa wink.gif

c`ya
iuliana
in primul rand laylei era frica de sora si a facut tot ce putea sa scape de ea sub o forma sau alta, nu credea in sora si may e mai tare decat layla.
Miko
si cu toate astea, layla e f lucida, nu poarta o antipatie inutila fata de sora, pas cu pas o accepta si chiar o ajuta, nu a fost irascibila, asa ca nu cred ca e nevoie sa o denigrezi atat smile.gif
iuliana
QUOTE(Miko @ Jan 24 2007, 01:25 PM)
si cu toate astea, layla e f lucida, nu poarta o antipatie inutila fata de sora, pas cu pas o accepta si chiar o ajuta, nu a fost irascibila, asa ca nu cred ca e nevoie sa o denigrezi atat smile.gif
*

layla e f lucida, observa ca sora are un potentil enorm, dar mie nu mi place layla.
Adela
smile.gif exact...TIE nu iti place layla...era atat de greu sa spui de la inceput ceva de genu: "din pct meu de vedere layla is a bitch,ii era frica de sora si a facut tot ce putea sa scape de ea sub o forma sau alta, nu credea in sora...si chiar daca e lucida mie oricum nu imi place, pur si simplu e un personaj care imi e antipatic" ... era mult mai bine, nu scriai nici prea mult si iti spuneai punctu de vedere foarte clar smile.gif pur si simplu tie nu iti place, nu ar avea de ce sa te judece altii wink.gif
Tenshi
Layla a fost mereu corecta, poate un pic mai dura, dar in niciun caz rea. Daca la inceput a fost geloasa pe Sora, nu e o crima.
sweetkagome
si eu am vazut Kaleido Star pe A+ si am fost impresionata.imi plac foarte mult personajele in special Sora si Layla.mai mult mie de mica imi placeau balerinele si fete care faceau acrobatii la circ si le privesc cu mult respect pt ceea ce reusec sa faca.oricum eu nu cred ca layla e rea precum sustine iuliana.dar fiecare cum crede.de ex si mie cand a aparut May prima data ea mi s-a parut rea dar pe parcurs mi-am dat seama ca defapt doar vroia sa ajunga si ea o "kaleido star".si de leon ce sa zic?mai ales at cand nu a prins-o pe May dar defapt el doar cauta pe cineva la fel de buna cum a fost sora lui.interesant nu?deci cam asa vad eu lucrurile.....tongue.gif
regret doar ca nu am apucat sa vad pana la sf.am vazut pana acolo unde face "Acrobatia ingerului"(parca asa se numea unsure.gif ) dar sper sa repar asta in curand tongue.gif

user posted image
iuliana

ba e crima, e un desen animat si mie imi placea de sora care era cam batuta in cap dar totusi era personajul meu preferat.
o regula de baza daca te iei de personajul principal feminin si esti fata, nu esti simpatica, dar daca era baiat, poate o adoram. tongue.gif

oof, am ajuns punct de ferinta: cum sustine iuliana, layla e rea, asa mi se pare si asa e, asta e.
lolla
defapt layla era buna... 8-|... la inceput nu o suporta pe sora si? nu inseamna ca nu era buna! k intzeleg ca TI SE PARE. da mai oprestete ! layla era BUNA!!!! si daca tot nu o suporta si voia sa scape de ea... dc nu a lasato sa cada...(cand s-au dus pe mare sa exerseze) aja nu o mai avea pe ea ca partenera!!!
waste
m-am uitat si eu la kaleido star, la inceput din curiozitate si apoi din placere...desigur, pana m-am prins ca e pe a+, iar am luat tzeapa si l-am downloadat... ma rog, m-a impresionat putin hotararea Sorei in antrenamentul pentru legendara manevra si faptul ca nu s-a dat batuta indiferent de greutati... mi s-a parut ciudat ca a dat chix (sa zic asa) la festivalul ala, ca doar ea e personajul principal, dar apoi, a reusit sa faca manevra ingerului perfect... despre OVA mai bine tac sau voi fi nevoita sa fac spoilere... laugh.gif
livia_c12
ca si waste prima data m-am uitat din curiozitate, dar a inceput sa imi placa. imi place curajul si convingerea sorei....iar layla parca ar fi un inger cand este pe scena...oricum il urmaresc in fiecare zi pe a+ tongue.gif
Saike
QUOTE(Rezo The Red Priest @ Mar 13 2006, 09:26 PM)
Nu am stiut unde sa-l incadrez ca gen si de aceea l-am pus aici.

Este un anime difuzat de A+ in cursul saptamanii de la ora 8 (cu reluare de la ora.....tarziu).
Oare de ce m-am decis sa-i fac topic. Cineva mi-a spus ca este un anime copilaros. Nici nu prea exceleaza la story. Dar te prinde. Cel putin pe mine m-a prins. Mie a inceput sa-mi placa foarte mult. Intamplator m-am uitat la ep 3 intr-o seara si am zis ca e ok dar nu prea. Sambata nu am avut ce face si pe la zece si ceva seara am vaz ca era ep 1 in reluare.......eh ce mai l-am vaz si pe asta. Duminica a trebuit sa vad si ep 2. Iar azi (luni) abia am asteptat ep 4.

Este ptr copii, copilaros dar mie imi place ideea. In general am ceva impotriva desenelor de genul "impreuna vom reusi" (ca pokemon sau ala de pe cartoon de la 8) dar aici e diferit. E mai elevat. Chiar iti arata ca daca te straduiesti poti reusi. Incercarile prin care trece Sora sunt gandite si nu ma plictisesc. Nu stii cum trece timpul. Ca sa nu mai zic ca atunci cand incearca vreo miscare mai grea imi sare si mie inima. Te antreneaza si pe tine. Cel putin cand i-a reusit "Golden Pheonix-ul" eram cu inima in gat sa nu cada laugh.gif

Prezinta niste idei si idealuri frumoase, care plac. Unele pot fi considerate clisee dar nu conteaza. Are o atmosfera calda care imbie. Imi place caracterul Sorei. Nu se da batuta orice ar fi. Asa tre sa facem toti. Sunt sigur ca pana la urma isi va indeplini visul.

Btw este un eveniment ca eu sa ma inhamez la o serie de 51 de ep dar ma voi stradui sa nu pierd nici unul.

Voua cum vi se pare (daca nu va place keep your opinion for yourselves  biggrin.gif )
*

si eu ma uitam la fiecare episod dar acum mai rar doarece m-am inbolnavit de virusul naruto..(glumeam)...imi placea foarte mult caracterul pe care il avea Layla Hamilton.am vazut toate episodadele si am reusit sa fac unele smecherii la trapezul unei prietene.... happy.gif
Rezo The Red Priest
QUOTE(Saike @ Jun 18 2007, 02:40 PM)
si eu ma uitam la fiecare episod dar acum mai rar doarece m-am inbolnavit de virusul naruto..(glumeam)...imi placea foarte mult caracterul pe care il avea Layla Hamilton.am vazut toate episodadele si am reusit sa fac unele smecherii la trapezul unei prietene.... happy.gif
*

... la un trapez adevarat? rilli? Eu unul as vrea mai multe detalii laugh.gif
Layla
vreau si eu mai multe detalii!
pentru prima data lam ignorat, mi sa parut prea copilareas, apoi lam privit fiinca nu aveam nimic mai bun de facut si ...ma captivat.( la trapez ca saike nam incercat sa fac smecherii, ca precis aveam sa ajung la spital) ok, animeul imi place, are ceva in el. cred imi place atit de mult fiinca e foarte optimist si ne mai face sa uitam de grijile acestei lumi
minamino_sayuri1990
Eu ma uit la Kaleido Stage inca de la inceput de cand a aparut...imi place foarte mult serialul pentru ca nu e un desen complicat cu o gramada de imbarligaturi intre personaje...partea cea mai interesanta e cand apare Leon Oswald in scena...stiu ca la inceput pare un ticalos,dar se schimba pe parcurs...sincer imi place tot ce tine de anime-ul asta ,mai ales piesele puse in scena la trapez...ma fascineaza miscarile lor... happy.gif
Claudia
Cred ca au trecut ani de cand nu am mai intrat pe forum si nu am mai postat rolleyes.gif
Iar azi cand mi-am facut 'curaj' sa vad care mai e treaba..vad ca nu s-au schimbat multe lucruri. Fani anime..aceeasi..mai vechi sau mai noi..
Am vazut si eu cateva ep din Kaleido Star..care desi mi se pare cel mai 'bun' anime difuzat pe A+, in opinia mea e un anime slabutz din toate punctele de vedere. Dar totusi mi-a placut, probabil pt ca imi trezeste o stare de melancolie, imi aduce aminte de perioadele tineretii tongue.gif cand ma uitam la animeuri de genul asta..Sailor Moon, Fruits Basket..o sa spuneti ca nu se aseamana..dar pt mine da. Depinde de fiecare, e relativ.
Sunt curioasa. Mai e difuzata la A+?Ca eu ultima data cand m-am uitat (ma uitam rar..dar nu-i bai ca prinzi firul povestirii tongue.gif ) era in voga acrobatia ingerului.
Numai bine
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2023 Invision Power Services, Inc.