Daca topicul tot a ajuns la mine precum muntele la Mahomed, as putea si eu sa postez
A trecut ceva vreme de cand am vazut animeul, asa ca, si entuziasmul s-a mai estompat.
Mai intai am vazut animeul si la ceva timp, la recomandarea unor persoane am citit si manga. Mi-a placut totusi mai mult animeul - nu doar pentru character design-ul anumitor personaje, ci pentru evolutia pe care o inregistreaza acestea [e drept ca 5 volume de manga nu ar fi putut include actiunea din 24 de episoade ...].
Introducerea in
actiune este un pic cam lunga si risca sa devina plictisitoare, insa o data ce ai facut cunostina cu toate persoanjele, cu aspiratiile fiecaruia, fiecare episod devine o placere, pentru ca fiecare episod are o morala, o lectie de viata. Uneori invata cei batrani ca trebuie sa lasi si sufletul sa decida, alteori invata cei tineri din exprientele celor trecuti prin viata.
Fiecare personaj vine cu propria-i poveste si destinul pare sa ii poarte pe fiecare pe alt drum, personajele nu au aceleasi idealuri, deci si drumurile lor vor fi separate.
Povestea dintre Tanabe si Hachimaki m-a incantat pana la un punct, m-a iritat si m-a socat de-a dreptul in fianal

o daaa, taca paca ne casatorim, ne-o tragem, Tanabe ramane insarcinata si ramane la vatra transormandu-se intro casnica lipsita de idealuri, iar el - la fel ca tatal sau - pleaca sa-si urmeze visele

.
Personajul care mi-a placut cel mai mult a fost Fee, mi-a placut personalitatea ei si m-a amuzat teribil in toate fazele in care era vorba de viciul ei - fumatul

.
Eh, una peste alta, este un anime bun, din pacate nu prea popularizat - spunea cineva mai sus si motivul ^^" lipseste armata de fete impiedicate cu sani mari, dar foarte norocoase - care sa apara impleticindu-se cazand in pozitii care sa le expuna chiloteii, cazatura ce va declansa si arma pe care o tin in mana uchigand the bad guys ^____________^.