Io!! Sal'tare!
Uite ce fac intalnirile anime, ma fac sa postez pe forum, eu care as face asta doar batut

)
Bai, ce sa mai, prima seara in care am stat.. cat am stat? Am ajuns pe la ora 18:00 si am plecat pe la doua si jumatate? Parca. OPT ore de discutii, dintre care garantat mai mult de 2/3 anime related.
Gazda? Kumico desigur

, am mancat rafaelo hihi.
Si sa incep taticule.
Eu, intrat in casa noua, pe Kumico nu o stiam, ma fac confortabil (normal ca uit sa vad prin prejur toate decorurile - exceptand un paputzoi super fain - ) si incep ei tata, yaoi si alte asemenea lucruri. Eu? Crucit desigur, m-am infipt in scaun, ma uitam si dadeam din cap. Normal ca mai ziceam si eu cate una alta ca sa fiu in discutie, ce sa mai mi-a luat cateva ore sa ma obisnuiesc cu ideea ce exista animatii gay si normal Shuin si cu mine sustineam ideea ca-s ideale animatiile lesby (kumico ajuta-ma cu denumirile)

Dar hai sa nu fac un monolog
Bai, mi-a trecut si incepuram povestirile. Super tare! A iesit mult peste asteptari, mai ales ca eu credeam ca mergem la o bere si vorbim ':)
La un moment dat Kumico isi facea planuri cu parul lui Shuin, sa vezi cum te fac.., semeni cu... parul nu stiu cum, culoarea nu stiu ce, super fain. Eu ma gandeam sa mi-l vopsesc pe-ala de pe piept, poate seman si eu cu vreo cheste pe acolo (si asa imi placea paputoiu' ala)
Alta cheste, seriile alea care mi le-au pus.. dumnezeule.. m-au omorat, da' si ei, de ce ma vedeau mai, si citez "socat", de-aia mi-au pus mai multe, pana m-am invatat cu ele. De-asta si semnatura de mai jos..
Alte faze, oai.. cate DVD-uri are Kumico, eu cica "scoate mapa", si ea imi da un sertar taticule, si imi mai arata vreo 4. Iti dai seama ca am ramas iar cu ochii bulbucati (bine asta cred ca a fost prima faza, nu le spun pe toate chiar in ordine). Shuin era acolo concentrat, scrie-mi si mie aia aia, venise cu un dvd. Normal ca a plecat cu mai multe. Era sa plec si eu da' m-am aptinut ca cine diacu mai invata daca imi da seria Trinity Blood, stau si ma uit la ea.
Bai, sa ma opresc?
Nuu, nu inante de a spune ca am gustat Whisky de cocos? Noroc cu simtul meu de observatie super marfa si ager (am vazuzut ca are bar pe la sfarsit, si ea mi l-a cam aratat

) )
In final, sa mai scriu si concluzie?
Super, incredibil, tare, marfa, cool, beton, caramida si alte obiecte contondente. Mai vreau o data, si-nc-odata, si-nc-odata.. pana n-o mai fi loc de-ntors de animemaniaci.
Si inca o cheste, am aparat de facut popcorn

Asta ca o motivare pentr u cei care vor sa
join the anime club Pitesti