Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Hellsing Ova Series
Anime-Club Forum > Detaliat > Hellsing
Pages: 1, 2, 3
Elise Kerdiffe
Well...vreau si eu sa stiu daca mai stie cineva ceva despre noua serie Hellsing biggrin.gif
Stiu ca pe net umbla un filmulet de 30 de minute numit Hellsing I OVA Digest For Freaks in care se povesteste cum Seras Victoria a devenit vampir & partea in care ea & Alucard il intalnesc pe Alexander Anderson...& din cate am vazut pana acum...respecta mai mult povestea din manga & everything looks a lot better decat the other Hellsing anime.
Daca stie cineva cand apare sa pot descarca episoadele please tell me *begs*
Kisa
OAV-ul apare pe 10.02.2006. Si o sa mai dureze putin pana va fi subat.
Iti sugerez acest link.
Vebby
tiu ca pe net umbla un filmulet de 30 de minute numit Hellsing I OVA Digest For Freaks in care se povesteste cum Seras Victoria a devenit vampir & partea in care ea & Alucard il intalnesc pe Alexander Anderson...& din cate am vazut pana acum...respecta mai mult povestea din manga & everything looks a lot better decat the other Hellsing anime.

Aceste este "specialu" si am torrentul la el, dar nu este subtitrat. Si in afara de Victoria, mai exista o noutate:Integra este politista biggrin.gif
Elise Kerdiffe
Multumesc mult pt link, Kisa. wink.gif
Da, din pacate nu este subtitrat. sad.gif
Pana ce va aparea vreun episod...ma voi hrani cu specialul tongue.gif
& din cate am auzit eu...episoadele din seria noua vor avea 53 de minute...or something like that blink.gif
CyBeR
Ca un mic teaser, asa arata OVA-ul. Astept subtitrarea si eu asa ca raman la poze pana apare aia.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Abia astept sa-l vad...Alucard arata mai nebun ca niciodata.
Kisa
QUOTE(CyBeR @ Jan 29 2006, 01:40 PM)
Ca un mic teaser, asa arata OVA-ul. Astept subtitrarea si eu asa ca raman la poze pana apare aia.
*

Daca te referi la Hellsing OVA-Digest for Fleaks, il gasesti aici... subat chiar... sau cel putin asa se lauda ei: link. E pe prima pagina a site-ului pt ca abia azi a aparut.
Rezo The Red Priest
Ahhhhhhh.....yeeeeeesss today i had a special treat.....*slurp, slurp* *licks mouth* HELLSING SPECIAL....Boy was it good, delicious si satisfacator.

Abia l-am asteptat si a meritat. A fost absolutely delicious. Sa-l vezi din nou pe Alucard...nebunu' Alucard....vampiru' Alucard...dementu' Alucard in actiune.....umple sufletul de bucurie. It really was smthg special. Mi-a placut la nebunie. A fost bestial.

Au aparut nishte lucruri noi....Integra mai cool desenata.....Celas mai kawaii (in sp la faza cand se trezeste cu Alucard langa ea si zbiara biggrin.gif )mai mult sange (de care ducea lipsa icon_twisted.gif ) si o muzica noua si absolut nemaipomenita....se imbina cu actiunea rezultand ceva super (mai ales la fazele cu priest vampire la sf.....aoleu ce momente). E Hellsing la un alt nivel....OVA-ul se pare ca va fi ceva......wooooww

Totusi am si eu o mare observatie si o mare intrebare: mie imi merge cam nashpa...adik se vede ca mai sare peste nishte frameuri si nu stiu de ce. Mai intai nu prea mergea deloc. Pe urma am luat un codec special ptr el recomandat de G-spot....si acum merge dar tot cu nishte laguri......de unde credeti ca e prbl....io zic ca de la felul in care a fost codat....i need help! sper totusi ca ova-ul il voi vedea lacrima smile.gif

I'm looking forward to it...i will enjoy it...completely, and thoroughly enjoy it mwaahahahahah...mwahahahahaha *licks lips*

LE: @VirginBlood: Integra nu e politista biggrin.gif
CyBeR
Nu e de la codare, e de la codecul tau. Cum i-am recomandat Kisei sa ia si sa instaleze Ace Mega Codec Pack 6.03, asa iti recomand si tie. Ruleaza aprx orice...

Am vazut primul episod din OVA deci...impresionant as putea zice. N-am sa devin fanatic cu "WOOOOWWWWWW! CE TAAAARE!" dar pot sa spun ca Geneon deja a facut o treaba mult mai buna decat Gonzo in productia acestui Hellsing. De la grafica mult mai bine lucrata (si atmosfera geniala care e instaurata) pana la hinturile de poveste. Nu cunosc manga asa ca nu bag mana in foc sa zic ca au schimbat cate ceva din mecanica Hellsing deja cunoscuta dar din cate am citit pe net, OVA-ul va fi mult mai apropiat de povestea originala din manga decat a fost seria. Iar asta in general se traduce cu un anime de o calitate superioara.

Sadismul unor situatii din acest prim episod m-a dat total pe spate.
"-Police woman, are you a virgin?
-Yes *BOOM!* "
Fara intrebari, fara acea bucata romantica din serie...un simplu "Da" si glontul i-a spulberat plamanul. Frumos, foarte frumos.

Astept urmatoarele episoade. Pana acum, chiar daca nu prezinta aprx nimic nou pt noi, e un inceput promitator.

Later EDIT:
Din cate s-ar parea, fac o mica-mare greseala eu in postul asta. Nu e vorba de primul ep din OVA, ci de Special. Multumesc Scorp ca ai atras atentia.
Scorpio
Post mai mult sau mai putin offtopic

Am si eu o rugaminte...numai spuneti ca ati vazut primul OAV.....ca n-ati vazut. Ati vazut SPECIALUL!!! Primul OAV apare peste 10 zile.

Din poze pare grafic mai bun...dar pt mine acceasi serie slaba ramane o sa ma uit la oav-uri ca sa vad si eu cu ce-au continuat ei povestea....sau sa fie mai exact actiunea ca poveste anime-ul asta n-are
CyBeR
Sorry Scorp...I call it as I see it.

user posted image

Iar pe ANN, data de lansare pt OVA e aratata ca fiind 25 Ian 2006. So tell me, what should I belive?
LordMethos
belive what the might google sez biggrin.gif
mistocut ....
bloody si amuzant :-) ce pot sa zic biggrin.gif
gotta love intergra and da little big boobed babe:D
Rezo The Red Priest

Excelenta faza din spoiler Cyber.....am incercat si eu odat' Acecodec pack si nu mai mi-a mers nimic biggrin.gif....mai vad eu ce fac.
Scorpio
ANN-ul must be the most stupidest anime database site. Pe bune. daca vrei sa afli lucrui klumea intrii pe anidb.net . Daca o sa faceti asta o sa vedeti ca de fapt asta e un special si nu oav-ul 1 .
CyBeR
Da, aici imi recunosc greseala. Nu m-am uitat atent la ce scria la episoade pe anidb. Post initial editat.
shuin
Oy there,

tocmai am vazut Hellsing I OVA Digest for Fleaks. Vroiam sa incep postul spunand k nu mai inteleg nimic, dupa c unii au spus k Digest-ul e OVA-ul, si altii k e doar un special.. pana la urma crek m'am lamurit cu faptul k e doar un special (whatever that means)..
Oricum un lucru e cert: se simte k nu e facut de aceeasi casa d productie kre a facut anime-ul Hellsing..

Structura este cam atipica pt un OVA(dar normala pt un special poate), in sensul k nici nu continua povestea de dupa anime, nici nu reia animeul, ci sunt evidentiate doar 2 scene importante din anime, si anume: transformarea in vampir a Victoriei de catre Alucard (corespunzatoare ep1 din anime) si intalnirea cu Alexander Andersson(e cu 2 s? tongue.gif ) (nu mai tin minte exact in c ep a avut loc in anime).
Grafica este mult mai muncita, si peste cea din anime, cu o singura mentiune: Alucard este desenat mai najpa/aiurea/nasol (pick one) decat in anime.. cel putin asa mi s'a parut mie. In afara d asta, totul arata mai bine, inclusiv Victoria kre e mai dotata la toate capitolele.. hehe, mult mai dotata tongue.gif

Muzik e noua, dar mi se pare mai slabuta pana acum fata de ceea ce putea fi auzit in anime-ul original. 2 melo din animeul original mi'au ramas in minte.. din noul Hellsing, pana acum nu mi'a ramas nimic in minte. Nu spun k melodiile sunt najpa; din contra se potrivesc perfet cu scenele d actiune.. doar k nu sunt memorabile. Parerea mea!

Sa nu uit: dupa cum a spus si Rezo, Integra nu e politista.. nu in OVA Digest for Freaks pe kre l'am vazut io.

Rezo, problema ta e ori de la codare caz in kre n';ai ce'i face, ori de la decodare, kz in kre iti recomand ultimele pakete d codecuri.

Ajtept primul OVA de pe 10.. o sa mai revin cu impresii dupa ce voi fi vazut ep1 din OVA!

Am zis!
Rezo The Red Priest

Ai dreptate cu muzik Shuin da se potriveste manusha biggrin.gif

Cu codecurile am rezolvat...se pare ca formatul H264 in care a fost codat manaca muuuuuuuult procesor..deci la mine il ia dintr-o inghititura..noroc cu mplayer ca merge acceptabil.

Ink odata nu-i mai ziceti ova e Special. Ova-ul o sa apara..numar zilele deja...
Scorpio
Am rasfoit si eu specialul...ca de uitat creierul si ochii mei n uau rezistat. Eu cat am vazut ca ati zis ca arata super si ca Integra arata marfa chiar ma gandeam ca asa si este.....imaginati-va uimirea mea cand am vazut cat de varza e totul.

Integra ara naspa in draci, seaman atat de mult cu Alucard incat daca nu ar fi blonda si ar avea sani m-ar putea pacali. Alucard e desenat mai urat decat orice am vazut pana acuma, are niste maini de zici ca se scarpina in talpa stand drept. Altceva e acel ranjet(ca zambet nu esigur) pe care il au toate personajele...ma la Alucard intelegeam...desi si la asta e tras de par...da la Integra si Victoria numai inteleg....au niste fetze cu ranjetele alea.....e ceva ce n-ar mai fi.

Ce iar am gasit deranjant a fost scena cand Victoria se controleaza sa vada daca mai are sanii si modul in care era desenata.....total out of place.

Daca OAV-urile sunt la fel.....chiar nu ma uit la ele....stateam in dubii daca s-o fac sau nu avand in vedere ca serie mi s-a parut o prostie crunta.....acuma in prop de 80% nu ma uit la oav-uri.
Kisa
So... seria tv mi-a placut. Chiar f mult. Cat despre acest OVA/Special, trebuie sa fiu de acord cu Scorp. God, just what was that?! blink.gif

Ok! Sa incepem usurel... Ori nu-mi mai amintesc eu seria tv, ori si-au batut astia joc de conceptia de vampir. What was that? Only "a virgin of the opposite sex may become a vampire"??? Si ghoul devine cand victima vampirului nu este virgin/a??? That is soooo not true. Nu am citit nici o carte cu vampiri care sa sustina asa ceva. Si nici in seria tv nu se mentioneaza asa ceva (that is if my memory is still good tongue.gif ).

Continuad, trebuie sa remarc "chestia" care a devenit Sir Integra... blink.gif Just what is she? Unde a disparut tipa super cool si calma? Cine e pers cu ranjetul ala stupid pe fata?

Selas Victoria... Chiar este penibila cand se trezeste si este Alucard langa ea. Nu mi se pare genul de anime in care sa bagi un pers desenat "dumb style". Se duce tot farmecul...

Mdeah... Sper ca Hellsing Ultimate nu va fi tot asa... aproape o bataie de joc... dry.gif
APoKLips
blink.gif m'am lamurit. Cred ca voi renunta si la hellsing...
shuin
Hai sa fac un pic p avocatul diavolului...

In primul rand Digest'ul nu prea jtiu ce e.. se vehiculeaza k ar fi specialul, ceea c nuj exact c inseamna, dar e posibil sa nu reflecte in totalitate calitatea OVA-urilor.

Apoi, nu pot decat sa fiu d acord cu scorp (halal avocat so far) in ceea c privejte modul in kre e desenat Alucard.. adik e deranjant, si vb lui s scarpina in talpi cu mainile alea. Per total e desenat aiurea nu e vb numai d maini.. pana si fatza e aiurea.. adik Alucardul din seria anime era un tip fain si tanar.. asta zici k e un degenerat sado'maso (ceea c e totusi f aproape de personalitatea lui Alucard) kre arata k dreq.. parerea mea!
Aaa, si au cam exagerat un pic cu ranjetele.. Defapt, da' si nu.. pt k la c te'ai putea ajtepta de la un 'cast' asa d degenerat: un vampir sadic kre gasejte placere doar in lupta, un calugar kre lupta in numele Domnului dar el insusi e o abominatie, si o lidera d organizaite secreta (am numit'o aici p Integra) probabil mai axata p lupta si sadism dekt insusi Alucard... Dak privejti lucrurile din unghiul asta, aproape k par normale ranjetele alea demente...

Acum sarim la partea in kre apar specialul... momentul ala in kre Victoria verifik sa vada dak mai are gaura d glont, in kre e desenata 'dumb style', se numejte 'comic relief' si e intalnit in toate formele d entertainmente.. L'ai mai intalnit si in anime t asigur, dar posibil sa nu fi bagat d seama.. Imi amintesc k astfel d momente erau dese in Full Metal Alkemist, knd fratii erau desenati simplu in unele faze comice. Sincer nu ma deranjeaza astfel d momente comice.. Poa' k nu prea le'a iesit asta cum ar fi vrut, dar nu e ceva kre sa deranjeze.. pana la urma tine d gustibus...

Apoi.. nu pt grafik sau pt scenele d actiune m'am uitat la seria anime.. ci pt Alucard.. el sustine toata seria. Situatiile dinainte de lupta, toata gargara (aceea gargara kre se pare k nu ii placea lui Cyber) facea deliciul pt mine.. momentele in kre inainte de a purcede la o lupta, lupta kre dura f putin in principal datorita skilului lui Alucard d excelent luptator, Alucard isi arata dispretul fata de adversari.. Dialogurile alea dinainte d lupte, aroganta lui Alucard, sadismul, si placerea cu kre isi desfiinta victimele, toate astea m'au facut sa'mi placa Alucard.. pt asta m'am uitat la o serie anime pur actiune, cu o poveste slaba per ansamblu, si violenta gratuita.. De fiekre data dadeam drumul la un nou episod, doar sa ajung la momentul in kre Alucard intra in scena si isi insulta victima pt k apoi sa se dezlantuie asupra ei. Asta mi'a placut la seria anime, si dak sperati k OVA-urile vor aduce povestea complexa si/sau complikta, grfik geniala, sau scene d actiune extraordinare (desi unele sunt kiar f bine realizate) cred k ar trebui sa cautati in alta parte... Eu unul sper doar k o sa'l mai vad p Alucard playing cool on his victims, inainte sa le trimita in jos... Amen!
Rezo The Red Priest
Lol...faza cu virgin=>bampir si nonvirgin=>freak si mie mi s-a parut idioata....hei poate au folosit-o doar ptr faza in care o impusca pe Celas ca sa iasa totul mai misto. In acest caz ce va luati de ea dak a fost folosita doar ptr a crea un efect. Nu-l mai luati asa direct...fell it smile.gif
Abel Nightroad
e timpul sa criticam un pic :
1. faza cu virgin + vampir = vampir iar non-virgin + vampir = ghoul nu e chiar asa de stresanta, cum a zis si Rezo e doar ca sa aiba un motiv s-o impuste ca sa continue povestea, chestie minora , se poate trece cu vederea
2. Inegral e mai urata ca in serie, acum pare mai "baietzoaica", probabil au facut-o asa ca sa ii accentueze autoritatea.
3. Celes e si ea mai scalambaiata un pic , mai ales cand ii zice lui Alucard "sir, yes sir, my master", acolo e hidoasa rau , poor lil' draculina
4. Cat despre Alucard ... imi place noul stil in care e facut, e mai amenintator, mai "suparat".
si nu in ultimul rand , Father Alexander, acelasi vanator de vampiri, acum intr-o noua varianta mai nemiloasa si parca cu ceva mai mult stil.
LordMethos
common
ovaul a fost prea colorat
i liked the old original more biggrin.gif
cel putin aici au fost bigger boobs biggrin.gif tongue.gif
Broly
Mda.. mihto oav-ul dar desi animatie e mai reushita.. tot mi-a placut mai mult serialul... are ceva mai mult park decat Oav-ul. Oricum... sa vad shi restul.. poate imi shimb parerea:D
rete
oki
3 chestii
1 am vazut serialul
2 teaserul
3 am citit manga hellsing

1)nu as schimba nimik
2)teaserul e super
3)al meu e subtitrat
4)daca ati auzit de un anime in care sangele sa curga pecum Dunarea in timpul inundatiilor zicetimi si mie de unde sa le iau

1]faza e ca tipa cu big boobs Victoria isi merita locul , aflanduse langa Alucard si arata tot ce era uman in acel vampi..asta mostru iesit din Infern ce nu stie ce e aia frica sau moartea
2]Integra este un copil ce a luat in slujba pe Alucard (de nu era cool apai cred ca ar fi fost un horror de cea mai mare clasa [imi place imaginea cand Alucard suna , ajungand in africa , dupa primul atac al fortelor speciale, ce sa faca , daca Integra i-ar fi zis :"Are u afraid , Do u want your momy , are u that weak ",lovindu'l fix in cap ar fi iesiit din orasu ala un macel de cea mai mare groaza , asa ca a scapat si doar unitatile speciale au incasat-o, pentru ca a zis ca ordinul a ramas la fel si sa bage mare la macel])
3]daca Victoria u ar fi innocentlooking atunci ce dracu cauta la forte speciale, sigur ar fi fost in alt loc , ganditiva de unde a aparut]
4]nush ce sa zic cu virginitatea

and that is about it

ANDF I AM A BIG FAN Of ALUCARD(nebun de legat ,stiu ,dar tot imi place de el)

editat :
Abel Nightroad sa stii ca elfen lied nu ma satisfacut in materie de sange pe metru de pelicula desi a fost superfain cu maceluri gratuite si mai putin sadic decat Hellsing in ce priveste modul de ucidere ,desi ruperea capetelor nu deranjeaza deloc ochilor mei de sadistick lover, parerea mea //am zis//
Abel Nightroad
:off topic:

din cate am vazut pana acum cel mai mult sange a sarit in Elfen Lied

:end off topic : smile.gif
Rezo The Red Priest

In sfarsit pot scrie si eu despre primul ep din OVA si nu despre special. Desi diferente hmmm...cam nu-s tongue.gif. Singurele dif sunt ca spune un pic despre cum s-au cunoscut Integra si Alucard si prez nishte scene din ep ala cu aia doi vamp care omoara like crazy biggrin.gif. In rest.... awww heck, ce mai, o zic.....e mai nashpa sad.gif si asta din partea mea!!!! E ceva inseamna....Oare ce hmmmm? Poate ca din pacate au trecut peste acea limita pe care au impins-o pana acum cu atata maiestrie pana nu s-a mai putut si parea ca nu cedeaza.....dar se pare ca a facut-o...si astfel apar mine ale lui Alucard cu care nu sunt de acord si scene care sunt dea dreptul deplasate (nu credeam ca voi folosi acest cuvant la Hellsing vreodata)....nu voi da exemple ca si asa e prea mult. Tot ce sper e in speranta de la sf cand au prezentat the surprize element: nazistii vin in forta yeeey si in plus park si o rusoaica deci actiunea continua si promite mult (sper ca nu se va trezi unul sa zik ceva ca elementul nou a fost si in trailer ca.....). Acum eu sper ca se vor redresa si vor prezenta ceva in spiritul Hellsing adevarat ca altfel sad.gif

P.S. Am vazut ovaul raw....hmmm mai stiu pe cineva care se uita fara suburi si pot spune ca am reusit si eu...

P.P.S. @ Broly.....maica ce ova vazui tu ca a aparut pe 10...come on ppl nu e atat de greu

@ Abel sa vezi ca in THE REAL OVA (ca sa nu fie confuzii) e destul de multishor sange icon_twisted.gif
Elise Kerdiffe
QUOTE(Rezo The Red Priest @ Feb 16 2006, 07:26 PM)
park si o rusoaica
*

Cred ca te referi la Alucard, cum arata el cand a luptat alaturi de Walter in The Dawn(un prequel la Hellsing)...That version of Alucard is also known as Girlycard tongue.gif
Sper ca va fi un episod in ova in care sa fie prezentata actiunea din The Dawn unsure.gif
Kisa
Ok, people... Dupa ce am vazut primul eps din Ultimate, am si eu o intrebare: totul e o gluma proasta, right? It's the Digest all over again! dry.gif

@ Rezo: Ano... ce arata nou referitor la prima intalnire Hellsing-Integra? Eu nu am vazut nimic nou. Imagini din serie reluate. dry.gif

Plus, all over again e panarama cu virginele. Numai ca de data asta trebuie sa fie fata virgina. Barbatzii nu se pun. laugh.gif

Nush ce sa mai zic despre "chestia" asta... This anime is getting worse by the OAV eps. laugh.gif
Rezo The Red Priest
QUOTE(Kisa @ Feb 22 2006, 10:16 AM)
Ano... ce arata nou referitor la prima intalnire Hellsing-Integra? Eu nu am vazut nimic nou. Imagini din serie reluate. dry.gif

*

tongue.gif Nu arata nik nou dar am spus ca prez scene.....adik ovaul contine si intalnirea lui Alucard cu Integral. Si da se repeta toate si un pic mai prost dar trebuia sa seteze si ei actiunea undeva in timp.....dak nu ai fi vaz seria ai fi priceput ceva fara explicatii?

All in all e un pic mai prost dar mai sunt ep de venit...sper sa nu fie si alea proaste biggrin.gif
Kisa
QUOTE(Rezo The Red Priest @ Feb 22 2006, 02:04 PM)
tongue.gif Nu arata nik nou dar am spus ca prez scene.....adik ovaul contine si intalnirea lui Alucard cu Integral. Si da se repeta toate si un pic mai prost dar trebuia sa seteze si ei actiunea undeva in timp.....dak nu ai fi vaz seria ai fi priceput ceva fara explicatii?
*

Cred ca as fi inteles... Nu este un anime care sa te puna sa gandesti prea mult... rolleyes.gif

And moreover... "No life king... no, the man who was once called, Count." (Integra) este o panarama totala! Dupa faza cu juma din fatza lui Vlad Tzepesh (serie), ne baga acum la "count"?! As in "Count Dracula"?!?! laugh.gif Come on... laugh.gif
Vebby
Ok, vazut si eu ceva.. sincer nush daca e digest for freaks sau OVAul Ultimate..
Ideea e ca mie chiar mi`a placut tongue.gif Desi grafica e intr`adevar weird blink.gif se potriveste biggrin.gif Atmosfera e mult mai sumbra si diabolica, muzik e bestiala, tare as vrea sa stiu de unde as putea sa o iau, si mai multe scene de bataie... mm..

Pentru inceput, cum a zis si Cyber, super tare faza cand este impuscata Victoria... in san biggrin.gif Au introdus scene... care tind spre viol laugh.gif , la un mom dar vampirul incepand s`o pipapie klumea pe Victoria laugh.gif

Apoi, mi s`a parut super ciudata pronuntia perfercta a Victoriei in engleza a numelor Edy& Simon. Asta spre deosebire de Anderson care spune o fraza in engleza de zici ca vorbeste basca laugh.gif

Then, ma pland de grafica si voci dry.gif. Vocea Victoriei e prea subtire si de mironosita( o fi ea virgina, dar e exagerat) si vocea Integralei e schimbata. In serie era mult mai frumoasa si placuta dry.gif. Si aici e la fel de hotarata, dar parca scartaie. Iar la grafica, in afara de faptul ca zici ca a tras la sala un an de zile laugh.gif, parul e cam ciudat O_o, proportiile no comment, si ranjetele acelea spooky laugh.gif Vai, Victoria m`a dat pe spate cand a inceput sa ranjeasca laugh.gif

Povestea este aceeasi, no big differencies, doar ca, spre multumirea mea, actiunea a fost mai dinamica. tongue.gif Totul se desfasoara mai repede, desi aici ies in pierdere cu transformarea Victoriei deoorece scade dramatismul, si scenele in care Alucard imprastie gloante in stanga si`n dreapta sunt super, mult mai bloody si mai... klumea biggrin.gif Cred ca se potriveste mai bine cu subiectul biggrin.gif Plus scena de lupta intre el si Andersen biggrin.gif

In fine, ideea e ca e fain si o sa le urmaresc si pe celelalte cand or iesi smile.gif
Majin
am vazut ovaul al cateva zile dupa aparitie. nu imi dau seama cum de nu am postat pana akum...dar in fine ! parerea mea ??? o mare varza! foarte multe evenimente nigramadite intr-o perioada scurta de timp{ pt privitor}. grafic vb, pers arata ca vai de capu lor ! ranjetul lui alucrad din lateral e interesant, dar din fatza seamana cu joker! parca pers nu mai au buze . iar cum spunea scorp , integra e alucarde oxigenat. mi s-a parut interesanta transformarea lui alucard si executia vampirului....dar per total.....e sub serie...mult sub serie !
rete

So, let`s talk about Hellsing. Personajele:

Cu Integra nu am nimic ,caracter puternic isi respecta rolul de sef al monstrului...

Alucard :Cineva a zis ca are fata de om mai batran in OVA decat in serie. Domnilor ,dar nu este el chiar batran?

Victoria Celes:Hmm… tipa draguta si sa nu uitam vampire.La ea am ceva nelamuriri:
1. De ce se poate vedea in oglinda?
2. Nu inteleg ce aveti toti impotriva faptului ca personajul ei este mai inocent and soft. Daca se va respecta storyul din manga, veti vedea ca se va transforma complet.

Valetul:Nu prea am inteles ce e cu el pana nu am citit manga, asa ca nu am sa va stric surpriza

Parintele Anderson :Ce este el de fapt? Regenerator si autovindecator, blablabla.. De unde vine el, nu stie nimeni?

(multumesc stii tu cine pentru ajutor ^smile.gif^)
Trickster
Foarte dezamagit de OVA, nu mai are nici macar ce a avut serialul: personaje interesante. Victoria Celes zici ca e o vacuta care-l tot urmeaza pe Alucard, luand-o razna la primul semn de bloodlust, toti au ranjete identice cu ale lui Alucard, si spre diferenta de serie, ranjetele astea zici ca-s ale unor maniaci, nu oameni intregi la capatana, Alucard nu mai e personajul misterios, destul de classy de pana acum ci zici ca-i tot un vampir de-ala instant fericit ca se balaceste in sange, etc. Chiar ma asteptam la mai mult si in nici un caz sa strice ce aveau deja.
Rezo The Red Priest

Umm.....stie cineva ce se mai aude cu ep 2 din ova.....dupa anidb trebuia sa iasa.....si nu-l gas pe nicaieri deci nu prea a iesit. Ideas?
VegetaSSJ8
anidb a gresit , dupa site-ul oficial , trebuie sa apara in august .. desi suna cam departe .. sunt 80% sigur
Rezo The Red Priest
Dap m-am uitat si eu sad.gif sad.gif si cat mai eeeeeeee si eu mor dupa el. Are grafica dragutza si daca se mentin la acelasi nivel o sa fie si mai enjoyable. Eh mult succes producatorilor si sa-l faca mai repede!
Elise Kerdiffe
Tocmai in august? E prea tarziu, they must be joking.
Eu tot muream de curiozitate cum vad al 2-lea ova & acum trebuie sa astept mai mult? blink.gif
Am mai gasit ceva numit Hellsing OAV Special Digest for Freaks. Se refera la filmuletul de introducere pentru primul ova sau e vorba de un preview la al doilea episod din ova? huh.gif
I'm confused wacko.gif ...daca cineva stie despre ce e vorba actually, please tell me
VegetaSSJ8
e preview la primul ova
Rezo The Red Priest
Digest for freaks este un digestiv cum ii zice si titlul tongue.gif pregateste ce va urma sub forma unei scurte recapitulari.

No acu' da ce le ia atata timp. Oare de ce dureaza...adica nu se fac destul de repede in general? Acum stau bine mersi cat noi murim pe front.

Btw pana atunci intreb si eu pe cei carora le-a placut primul OVA ce scena le-a placut cel mai mult? Sa mai vb si noi.
Elise Kerdiffe
Pai, din primul OVA mi-a placut scena in care Alucard se lupta cu Father Alexander Anderson. Imi place cand doi nebuni se confrunta tongue.gif ...si ar mai fi si scena in care se explica cum Seras a ajuns vampir....si momentul in care isi da seama ca e vampir (check your boobs, dear rolleyes.gif )...si mai ales cand ne arata cum Integra l-a intalnit pe Alucard(e o scena adorabila, in the psycho way tongue.gif )
Actually, imi plac toate scenele...singura scena care mi se pare mai "deplasata"(daca se poate zice asa ceva cand e vorba de Hellsing) e cea in care Alucard omoara baiatul vampir din cuplul nebun. Mi s-a parut ca the guy was faking it XD
Desi se pare ca unora nu le plac ranjetele personajelor, mie imi plac, it suits them. You won't be seeing anything cute in Hellsing dry.gif (cred ca multi vor sari sa ma omoare pentru ce am scris acum unsure.gif )
Rezo The Red Priest
In nici un caz eu. Apreciez ce ai scris. Mie cel mai mult mi-a placut si o revad cat mai des faza cand Alucard o impusca pe Victoria *drools*. Este bestiala dupa parerea mea. Muzica o ajuta si efectul este de nota 10. Tot asa e si cand Alucard se bate cu ghoulii preotului si incepe sa traga in ei. Extrem de placut sa vezi icon_twisted.gif si din nou, muzica buna.
Rezo The Red Priest
Un post si la Hellsing-ul mult asteptat...se pare ca nu mai e mult, ova-ul trebuie sa apara pe 4 august, asta daca nu il mai amana. Abia astept laugh.gif
Rezo The Red Priest
-Salut Rezo!
-Salut si tie biggrin.gif
-Ai vazut mei ca au amanat astia iarasi lansarea ovaului pana pe 25?
-Dar ce le ia atata, noi stam aici nerabdatori si ei amana si amana...probabil ca stiu ca fanii il asteapta oricat biggrin.gif
-Ai dreptate biggrin.gif Eh asta e, mai vorbim noi...
-Sper sa nu...sper sa mai vina lume pe aici ca sa nu mai vb singur biggrin.gif
Elise Kerdiffe
What?! Iar l-au amanat? Nu-mi vine sa cred....au amanat si primul ova acum si pe asta... mad.gif
Btw, nu prea am mai dat pe aici, se observa, heh rolleyes.gif
Rezo The Red Priest
HELLSING OVA 2

Luat, vazut, savurat icon_twisted.gif

Daca se poate spune...a fost mai bun decat primul. Sublim! intr-un cuvant. A continuat povestea dupa serie prezentand incercarea fratilor Valentine de a o omora pe Integra si de a il distrgue pe Alucard...sa nu radem prea mult.

Grafica ofera, ca si in primul, viata si culoare celor 40 de minute; as putea spune ca este din nou impinsa la limita astfel incat sa transpuna viziunea creatorilor; cred ca de aceea au muncit atat la el...este destul de bine gandit. Sangele este la el acasa iar violenta abunda (cred ca a inceput sa imi placa prea mult). Scenele comice sunt si ele prezente
user posted image
that is Victoria smile.gif from the sky!
dar partea artistica este dezvoltata mai mult...Luke valseaza printre stropii de sange mai ceva ca un fulg iar miscarile lui sunt extraordinar de fluide. Omoratul se face cu stil aici:
user posted image
va las pe voi sa aflati ce-i cu albinuta zburatoare biggrin.gif
Iar Integra e suparata foc:
user posted image

Noutati mari nu sunt, in afara de implicarea confirmata a nazistilor (it's going to be fun with them). Muzica foare bine aleasa...(in special pasajul acela care l-am retinut din primul ova cand Alucard incepe sa traga in ghoulii aia) creeaza atmosfera ptr a suporta furia personajelor. Alucard se dezlantuie cu adevarat! iar Victoria este pipaita de fostii colegi.

Sper ca v-am atras atentia asupra lui ca sa il luati mai repede. Celor care nu le place...tineti-va opiniile pentru voi! Fanii ii astept aici.

Recomand versiunea Q-R intrucat nu e cenzurata ca a celor de la BF-BoH. Subtitrari am eu daca nu gasiti. Enjoy.

Abia astept urmatorul ova...i will completely, and thoroughly enjoy it icon_twisted.gif
Sidonix
bey tovarashi...eu n-am gasit decit raw OAV-ul 2...wtf !?... nu gasesc eu s-au n-au subbat inca ?
ps: rezo daca e gratis vreau si eu subb la Q-R tongue.gif
Rezo The Red Priest
QUOTE(Sidonix @ Sep 4 2006, 10:32 PM)
ps: rezo daca e gratis vreau si eu subb la Q-R tongue.gif
*

e gratis biggrin.gif scuze de extensie dar nu mi-a venit altceva in minte care sa ma lase...daca vrei am si torrent ptr ova 2 de la Q-R
Sidonix
am oav-ul 2 QR dar n-am subb... da eroare dude... schimba extensia man... pune si tu un .rar ceva tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2023 Invision Power Services, Inc.