Ok, vazut si eu ceva.. sincer nush daca e digest for freaks sau OVAul Ultimate..
Ideea e ca mie chiar mi`a placut

Desi grafica e intr`adevar weird

se potriveste

Atmosfera e mult mai sumbra si diabolica, muzik e bestiala, tare as vrea sa stiu de unde as putea sa o iau, si mai multe scene de bataie... mm..
Pentru inceput, cum a zis si Cyber, super tare faza cand este impuscata Victoria... in san

Au introdus scene... care tind spre viol

, la un mom dar vampirul incepand s`o pipapie klumea pe Victoria

Apoi, mi s`a parut super ciudata pronuntia perfercta a Victoriei in engleza a numelor Edy& Simon. Asta spre deosebire de Anderson care spune o fraza in engleza de zici ca vorbeste basca

Then, ma pland de grafica si voci

. Vocea Victoriei e prea subtire si de mironosita( o fi ea virgina, dar e exagerat) si vocea Integralei e schimbata. In serie era mult mai frumoasa si placuta

. Si aici e la fel de hotarata, dar parca scartaie. Iar la grafica, in afara de faptul ca zici ca a tras la sala un an de zile

, parul e cam ciudat O_o, proportiile no comment, si ranjetele acelea spooky

Vai, Victoria m`a dat pe spate cand a inceput sa ranjeasca

Povestea este aceeasi, no big differencies, doar ca, spre multumirea mea, actiunea a fost mai dinamica.

Totul se desfasoara mai repede, desi aici ies in pierdere cu transformarea Victoriei deoorece scade dramatismul, si scenele in care Alucard imprastie gloante in stanga si`n dreapta sunt super, mult mai bloody si mai... klumea

Cred ca se potriveste mai bine cu subiectul

Plus scena de lupta intre el si Andersen

In fine, ideea e ca e fain si o sa le urmaresc si pe celelalte cand or iesi