Oameni buni... Am citit si eu printre posturile voastre... si as avea si eu cate ceva de spus
Incep prin a preciza ca i'm a freak of STORIES si in general sunt interesata de povestea initiala si cum evolueaza ea cu timpul. Asa ca, dupa ce am auzit cate ceva despre Hellsing am citit manga (ma rog, cat a fost publicat din ea pana acum, ca nu e inca terminata) si chiar mi-a placut... Pe urma am vazut serialul anime de 13 episoade si m-a "desumflat" complet!!! Integra era un cu totul alt personaj iar povestea o ia pe aratura RAU de tot (RAU DE TOT = FOARTE FOARTE FOARTE RAU!!!) cam de pe la episodul 7 (abia pe urma am descoperit ca asta se datoreaza faptului ca, atunci cand Gonzo au ajuns la episodul ala, nu se publicasera decat primele doua volume din manga - studioul a fost nevoit sa inventeze - si au inventat, nu s-au incurcat!!!). Faza cu Incognito m-a lasat socata prin cat de penibila a fost plus ca prezenta lui ca villain principal a lasat o gramada de loose ends in poveste (bine ca s-au batut cu Anderson si el a amenintat-o pe Integra; bine ca a fost un moment de adevarata tensiune; ca tot nu s-a ales nimic de amenintarea aia!). Apoi faza cu sora lui Integra... no comment - a fost penibila!!!
Dupa animeul ala chiar nu ma prea interesa sa vad si OVA-ul dar I just thought I'd take a shot and it was well worth it in the end!!! Acum, in legatura cu ceea ce unii au spus ca nu le-a placut la OVA:
1) INTEGRA: mda. Personajul meu favorit din manga. Imi pare rau sa va spun dar versiunea din OVA este aproape identica atat ca personalitate cat si ca look cu cea din banda desenata. Si intr-adevar, sunt multe locuri in care ea este foarte masculina, dar asta se intampla si in manga; si intr-adevar, tipei ii lipsesc cateva doage... But that's why I like her!

2) VIRGIN-VAMPIR, NEVIRGIN-GHOUL: asa e si in manga. E una din regulile lumii vampirilor.
... O fabulatie a lui Hirano ca sa faca lucrurile sa mearga cum vrea el, presupun.
3) CERES este si ea ca in manga. Inclusiv sanii aia atat de enervant de mari si momentele alea de chibi, sau cum s-or numi; in care ar trebui sa fie amuzanta (scena cu ea verificand-si pieptul pentru impuscaturi)...

si in manga mai sunt doua scene in care Victoria si pe urma si Alucard isi viseaza "spiritul armei"... Al Victoriei este un chinezoi grasan parca si al lui Alucard este... o versiune penibilizata a lui Bruce Willis (un apropo la "Sacalul") care repeta dupa fiecare propozitie "Willis"... Doamne penibile si inutile scenele alea!!! Sper sa nu le faca. Sau daca le fac, at least make it short, people!!!

4) VLAD TEPES apare in anime si in OAV

si o sa mai apara, fiindca in banda desenata aflam mai spre final ca el este chiar Dracula - read his name backwards! - pe care a facut familia Hellsing niste experimente si l-a facut mai dur si mai rau dupa ce l-au capturat...

Anyhows... Sorry daca am inviat mortii cu replici la posturi vechi de sase luni dar nu m-am putut abtine

Acum... Stiu ca o sa sune ciudat... dar mie imi plac foarte mult genericele la OVA-urile astea!!! Pe bune... muzica e foarte buna (mie cel putin imi place) iar imaginile sunt interesant de urmarit ca sa ghicesti ce or sa includa si ce nu in episoadele viitoare...