Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Hellsing Ova Series
Anime-Club Forum > Detaliat > Hellsing
Pages: 1, 2, 3
rete
hehe i loved it , i still do

primul OVA al lui Hellsing mi-a placut

al doilea mi-a placut si mai mult , fazele in care Victoria face scene cu daramarea casei sunt nepretuite , ca si in primul OVA cand este urmarita de gouli

Rezo The Red Priest
Ufff greu o fi....schimba-l asa: [Q-R] HELLSING ULTIMATE OVA Vol.2 (DVD XviD 704x396 24fps AC3 5.1ch).sub sau cum se cheama la tine fisierul dry.gif tre sa mearga biggrin.gif

Nu ma satur de scena in care Victoria isi incearca noua jucarie pe inamic icon_twisted.gif
Sidonix
dude eu ma refeream la .torrent...imi intra torentu si-mi dadea eroare... am rezolvat problema... multzam...revin dupa ce il vad cu un comentariu wink.gif)
rete
rezo , ce parere ai tu despre modul in care fratele cel mare isi incearca brisca pe soldatii din hellsing , ti-a placut nu?
hehe , si mie smile.gif rai mai suntem, ne plac masacrele , eh , ce sa ii faci
Tezeu
Da... sangele in Hellsing curge siroaie. And that's cool. Cea mai mishto scena insa (care nu apare in serie) din OVA 2 este atunci cand intra negroteiul in camera Mesei rotunde si toti "tinerii" il asteapta cu pistoalele pregatite. Arata mai Hellsing leaders asa... in serial doar isi faceau trebusoarele in pantaloni de frica biggrin.gif
Rezo The Red Priest
QUOTE(rete @ Sep 5 2006, 11:46 AM)
rezo , ce parere ai tu despre modul in care fratele cel mare isi incearca brisca pe soldatii din hellsing , ti-a placut nu?
hehe , si mie smile.gif rai mai suntem, ne plac masacrele , eh , ce sa ii faci
*

doar am pus poza cu dansul sau nu? Sa stii ca si eu ma gandeam ca a inceput sa imi placa prea mult. A fost o placere sa vad cum le zbura la fiecare capul...iar sfarsitul blondului a fost un real treat...Alucard dezlantiut; desi cred ca poate si mai mult. Abia astept sa vad ce le mai vine in minte icon_twisted.gif

@ Sid: ma bucur si te astept aici cu comentarii...doar in cazul in care sunt bune tongue.gif
rete
NU trebuia sa deconspiri "fericitul" eveniment care il relateaza poza , poate de aceea You were bitten by a Vampire called Novaring.
You have lost 2.41 litres of blood.

u should do the same smile.giftongue.gif

a se intelege poza de dedesupt este din bucata de pamant numita mai sus MUAHAHA doar ca e din manga
Sidonix
well...intr-adevar...excelent...OAV-urile aduc la viata si accentueaza esenta Hellsing... acum iese in relief frumusetea unui carnagiu executat fara nici o retinere de autori icon_twisted.gif ... se cunoaste ca s-a lucrat intens...caracterele sunt demonizate grafic la un alt nivel... Victoria in beserk mode este un deliciu icon_twisted.gif...tare faza cu negru din OAV-ul 2 citez " we get to use God and cheat..." muhahahahaha...tare dom'le laugh.gif ...
Killer
Sid si care este esenta Hellsing? Cu exceptia graficii care este extrem de bine realizata, nu am remarcat nimic deosebit. Chiar pot sa spun ca trateaza personajele intr-un mod cat se poate de superficial punand accent doar pe partea de carnagiu, care este misto dar din pacate insuficient. Si apropo care este faza cu Victoria in diverse momente ce se vor amuzante? Si de ce doar Victoria?
Sidonix
esenta?... pai nu am zis... bloodgore & carnage... guns, action & violence... nu sunt momente amuzante ci sadice... umor sadic... in nici un caz nu o sa gasesti filozofii in Hellsing... OAV-urile reconstitue fidel manga evidentiind partea mai intunecata a caracterelor dupa cum ziceam tongue.gif
shoppy
De acord cu Killer. Acele momente cand Victoria tipa si se misca toata casa si cica ar fi nostime, dupa mine pica ca nuca in perete. Oricum, mi-a placut faza cu Millenium, am gasit si un club de fani Star Wars, stiti,Milenium Falcon, nava lui Han Solo, super biggrin.gif . Sau faza cu scuturile alora : BooDoo PeoPle MurDer PeoPle...
In afara de Victoria care e facuta vampir, celelalte personaje nu evolueaza, doar se lupta.
Sidonix
cind zice milenium se face referire la al treilea Reich care trebuia sa dureze o mie de ani... cred ca se va clarifica in urmatorul OAV...
shoppy
Da, am inteles faza de la sfarsit, numai ca mi se parea nostim cu Star Wars.
rete
killer , vezi ca snt cativa fani Hellsing care pentru ceva sange in plus te vor devora , mmm blood

oricum de nu iti place carnagiul de ce te-ai uitat la helsing, ?!?
deliciul este pentru cei ce au citit manga si observa aceasi cruditate fata de specia umana care este , sai zicem carne de tun pentru vampiri, si ca singura sansa e o carte pe numele lui Alucard(Dracula scris invers pentru necunoscatori) care acum munceste sa pastreze pacea sub indrumarea unei tinere domnite dulce si suava ca o bomba nucleara MMMM deliceoasa faza cand intra negrul in sala si primeste un:" wellcome to hellisng " Terminator stile ,loved it
shoppy
A fost mai misto in serial cand l-a impuscat in cap cu gloantele alea speciale, decat sa-l impuste degeaba cu 100 de gloante. Oricum, pentru pace se mai chinuie si aia de la Vatican, numa ca vanatorului lor principal i se pune pata pe Alcard.
Lumpy
In the words of the great comedian Carlos Mencia : You don't know, you don't know!!! Dupa cum se contureaza lucrurile urmeaza manga in deaproape si o sa vedem prin ova 5 sau 6 ce poate Vaticanul. Pe deasupra ar fi recomandat sa bage si side-story-urile din manga ca sa explice anumite chestie despre divizia a 13-a a Vaticanului
Killer
Sincer raman fan seriei originale chiar daca spun unii ca nu prea respecta manga(nu am cetit, deci.....). Personajele mi s-au parut conturate ceva mai ingrijit si cred ca in Hellsing ova series autorii au dorit sa castige fanii doar prin violenta, actiune si sange. Acum sunt doar curios sa vad cum va evolua Victoria....sper doar ca nu voi fi dezamagit.
Lumpy
In seria originala se pune accentul pe Alucard si cam atat. Victoria e lasata in spate si nu e pusa in evidenta lupta om/vampir pe care o duce ea. Plus ca in seria originala apare si Millenium(din cate tin eu minte) dar nu se clarifica deloc lasa o senzatie de incomplet.
Rezo The Red Priest
QUOTE(Killer @ Sep 17 2006, 11:06 PM)
Sincer raman fan seriei originale chiar daca spun unii ca nu prea respecta manga(nu am cetit, deci.....). Personajele mi s-au parut conturate ceva mai ingrijit si cred ca in Hellsing ova series autorii au dorit  sa castige fanii doar prin violenta, actiune si sange.
*

se vede ca nu ai prins esenta OVA-ului. Cat despre modul de a desena...puoi asta e frumusetea lui; reda mult mai bine trairile si sentimentele personajelor (cel mai bun exemplu e Mad Victoria); iar Integra e bestiala icon_twisted.gif Cat despre sange...come on cred ca asta e motivul pentru care a durat atat de mult pana l-au lansat...s-au gandit cum ar zbura mai frumos prin aer; rezultatul a fost de nota 10 tongue.gif

@ Lumpy......Vaticanul...unele din cele mai tari subiecte se intalnesc.... nu, mai bine zis se clash-eaza (exprima mai bine notiunea...nu am gasit traducere satisfacatoare) O_o ce veste buna mi-ai dat...sper sa se intample. Ar fi super icon_twisted.gif

rete
QUOTE(Lumpy @ Sep 18 2006, 12:48 AM)
In seria originala se pune accentul pe Alucard si cam atat. Victoria e lasata in spate si nu e pusa in evidenta lupta om/vampir pe care o duce ea. Plus ca in seria originala apare si Millenium(din cate tin eu minte) dar nu se clarifica deloc lasa o senzatie de incomplet.
*

asa este , dar pentru un om care a citit manga-ul Victoria evolueaza destul de bine si BLOOOOOOD is all around

oricum sper din toata inima ca sa nu fie necesar ca sa se ajunga la ova 5 6 sa se dezvolte batalia dintre Vatican si Biserica Protestanta din Anglia
shoppy
Mie mi-e greu sa citesc manga, mai frumoase sunt anime-urile. Intr-adevar, seria a bagat la sfarsit lupta cu Incognito si a lasat lucrurile in pom. Si ar fi frumos un pic de razboi intre biserici.
Lumpy
Shoppy nu mai vorbi rau de manga topicul a undeva pe la Cafenea, parca. Dar sa revenim la Hellsing. Au scos acum Hellsing - The Dawn primele doua volume. Povestea lui Walter si al lui Alucard. Cand Walter era doar un baietel supranumit Shinigami Walter, iar Hellsing era condus de tatal lui Integral. Ideea era ca daca proiectul cu OVA-urile are succes s-ar putea sa scoata si niste ova-uri facute dupa Hellsing The Dawn.

QUOTE(shoppy @ Sep 19 2006, 06:15 PM)
Si ar fi frumos un pic de razboi intre biserici.
*

You don't know, you don't know
shoppy
Dar nu am vorbit nimic de rau, am zis doar cum e pentru mine. Oricum, nu conteaza asta. Ce inseamna "You don't know, you don't know" ?
Alex
OVA respecta seria manga(pana acum)
OVA contureaza mai bine personajele(in anime numai alucard era cat de cat conturat)
OVA aduc mai multe scene de lupta
OVA aduc un mic strop de umor(in anime totul era sumbru)
Stilul in care a fost desenat e mai cool
OVA e mai gorish
Singurele lucruri mai naspa in OVA sunt primele 15 min din OVA 1 corespunzatoare primului episod din anime,in anime e mai ingrijit+aduce un strop de romantism(momentul in care Alucard o musca pe Victoria"this is the moment where you should close your eyes"si ea zambeste slab,mie mi s-a parut mai dragut decat in OVA)

Rezo The Red Priest

Vesti importante legate de ova: data lansarii urmatorului episod este...(sunet de tobe) 9 feb 2007 Destul de departe dar mai sunt doar doua luni pana atunci care vor trece repede. Abia astept!!!!! Ce mi-ar placea sa le faca mai repede... dar totusi si asteptarea e buna wink.gif
rete
yey goood news biggrin.gif ceva wallpapers?
death600
am vazut cele 2 ova si mi sau parut genialeee,numai k al dolilea mi sa parut k sa terminat cam ambiguu adika...cred k ar trebui sa mai fie o continuare sau ceva nu?
sau asa se termina... huh.gif
Rezo The Red Priest
Nu pot sa cred ca nu ai citit cu doua posturi mai sus!!! O sa fie destule ovauri (cred si sper) doar ca apar la fiecare jumatate de an fiecare deci o sa dureze mult si bine, dar merita icon_twisted.gif In plus trebuie sa apara si mult asteptatii nemti...
Sidonix
hehe... ze nazzi jermans... 3 in februarie si prin aprilie din ce am auzit eu apare 4... o sa miroasa a blood rayne smile.gif...
Grief Angel
Oameni buni... Am citit si eu printre posturile voastre... si as avea si eu cate ceva de spus

Incep prin a preciza ca i'm a freak of STORIES si in general sunt interesata de povestea initiala si cum evolueaza ea cu timpul. Asa ca, dupa ce am auzit cate ceva despre Hellsing am citit manga (ma rog, cat a fost publicat din ea pana acum, ca nu e inca terminata) si chiar mi-a placut... Pe urma am vazut serialul anime de 13 episoade si m-a "desumflat" complet!!! Integra era un cu totul alt personaj iar povestea o ia pe aratura RAU de tot (RAU DE TOT = FOARTE FOARTE FOARTE RAU!!!) cam de pe la episodul 7 (abia pe urma am descoperit ca asta se datoreaza faptului ca, atunci cand Gonzo au ajuns la episodul ala, nu se publicasera decat primele doua volume din manga - studioul a fost nevoit sa inventeze - si au inventat, nu s-au incurcat!!!). Faza cu Incognito m-a lasat socata prin cat de penibila a fost plus ca prezenta lui ca villain principal a lasat o gramada de loose ends in poveste (bine ca s-au batut cu Anderson si el a amenintat-o pe Integra; bine ca a fost un moment de adevarata tensiune; ca tot nu s-a ales nimic de amenintarea aia!). Apoi faza cu sora lui Integra... no comment - a fost penibila!!!

Dupa animeul ala chiar nu ma prea interesa sa vad si OVA-ul dar I just thought I'd take a shot and it was well worth it in the end!!! Acum, in legatura cu ceea ce unii au spus ca nu le-a placut la OVA:

1) INTEGRA: mda. Personajul meu favorit din manga. Imi pare rau sa va spun dar versiunea din OVA este aproape identica atat ca personalitate cat si ca look cu cea din banda desenata. Si intr-adevar, sunt multe locuri in care ea este foarte masculina, dar asta se intampla si in manga; si intr-adevar, tipei ii lipsesc cateva doage... But that's why I like her! tongue.gif

2) VIRGIN-VAMPIR, NEVIRGIN-GHOUL: asa e si in manga. E una din regulile lumii vampirilor.
La un moment dat, in manga, Integra ii da Victoriei niste sange de-al ei si ii spune ceva de genul "100% virgin blood" - just an interesting fact tongue.gif
... O fabulatie a lui Hirano ca sa faca lucrurile sa mearga cum vrea el, presupun.

3) CERES este si ea ca in manga. Inclusiv sanii aia atat de enervant de mari si momentele alea de chibi, sau cum s-or numi; in care ar trebui sa fie amuzanta (scena cu ea verificand-si pieptul pentru impuscaturi)...
si in manga mai sunt doua scene in care Victoria si pe urma si Alucard isi viseaza "spiritul armei"... Al Victoriei este un chinezoi grasan parca si al lui Alucard este... o versiune penibilizata a lui Bruce Willis (un apropo la "Sacalul") care repeta dupa fiecare propozitie "Willis"... Doamne penibile si inutile scenele alea!!! Sper sa nu le faca. Sau daca le fac, at least make it short, people!!!

4) VLAD TEPES apare in anime si in OAV
si o sa mai apara, fiindca in banda desenata aflam mai spre final ca el este chiar Dracula - read his name backwards! - pe care a facut familia Hellsing niste experimente si l-a facut mai dur si mai rau dupa ce l-au capturat...

Anyhows... Sorry daca am inviat mortii cu replici la posturi vechi de sase luni dar nu m-am putut abtine tongue.gif

Acum... Stiu ca o sa sune ciudat... dar mie imi plac foarte mult genericele la OVA-urile astea!!! Pe bune... muzica e foarte buna (mie cel putin imi place) iar imaginile sunt interesant de urmarit ca sa ghicesti ce or sa includa si ce nu in episoadele viitoare... tongue.gif

Lumpy
NUUU!!! nu! nu! nu! nu-mi vine sa cred ca au amanat lansarea OVA3. De ce? sad.gif In fine nu il mai lanseaza pe 9 februarie ci au spus ca il mai amana, dar Genon Entertainment nu au spus pana cand. In fine ramane sa asteptam stiri noi. Si daca stau bine sa ma gandesc vor fi cel putin 6 OVA-uri si cum mangaul inca nu e terminat probabil ca prin 2010 il vor termina si ei OVAurile...
HEartLES
Terminat si cel de al doilea OVA .Ce pot sa zic ..grafica acolo unde s a vrut arata bine , luna aia rosie e pur si simplu dementiala . Din toate "bazaconiile" mi a placut atitudinea glumeata dar si transanta a parintelui Anderson laugh.gif . Ideea
cu visul e interesanta , cine era persoana in fata careia a pierdut si...care era obiectul disputat . Ma intreb daca nu cumva motivul apetitului enorm pentru sange ..si atractia irezistibila pentru vampiri de clasa A ...se trage din acel moment .... un mod de a si dovedi sie insusi ( posibil in lipsa "pumnalului" original ) valoarea . Refuzul "egalului" sau de a i confirma ( "monstrule" ) , noua injunghiere , e vizibila in expresia din ochii sai . Astept urmatorul ova..sa vad care i treaba si cu Walter ..
master
Si yo is super nerabdator sa vad ce va aduce nou urm ova in special ca e anime preferat, pur si simplu mor trecut fiorii in momentu in care so polimorfozat alucard huh.gif dar parerea mea ca e prea mare distanta dintre episoadele noi,I wonder why, prea multe proiecte sau? who knows anyway I can't wait biggrin.gif
Rezo The Red Priest
Fresh niuz: dupa o amanare nedefinita pana pe X a X-a se pare ca vom primi ceva... desi nu sigur, pe 4 a 4-a. Hang in there kids icon_twisted.gif
Sidonix
hehehe... de abia astept sa-l vad pe alucard pe 50 de inchi icon_twisted.gif
Miroku
si eu si eu rolleyes.gif
DarkRaitei
The waiting will kill me...bine ca am experienta la cat am asteptat episoadele la naruto..cat inca nu erau fillere..chiar merita un remake seria....desi seria originala mia placut destul de mult ova-urile parca il prezinta mai pe placu meu pe Dracula..tongue.gif
Rezo The Red Priest

HELLSING OVA III

Ca de obicei, din mai bun, in mai bun, in si mai bun laugh.gif de fapt mai delicios icon_twisted.gif

Aceasta a treia parte a minunatei serii aduce o schimbare in stil in sensul ca e mai multa vorba in ea. Vazandu-l raw asta mi-a dat dureri de cap. Cele relatate sunt destul de interesante chiar si asa. Grafica este dementiala ca de obicei. Scenele de lupta sunt sublime. Apare un nou tip gen Alexander care face sfarsitul sa fie ceva de zile mari! Integra este si mai nervoasa si isi arata o latura interesanta. Umor ca de obicei:

user posted image poke attacking Victoria

user posted image Alucard intr-un almost epic crash din cauza...user posted image

Alucard din nou spunand formula magica a lui Ali Baba: user posted image dupa care se plimba putin pentru a face ovaul si mai tare user posted image

Si in final, un new personaj care imi place la nebunie cum arata: user posted image simti atat doar privindu-l. Abia astept sa-l vad cum evolueaza. Ca sa fiu sigur... tipul din dreapta cu sortul "patat".

In final MERITA... de fapt se subintelege. A meritat asteptarea si vor merita si urmatoarele 5-6 luni pentru ca previewul de la final anunta lucruri (daca se poate) si mai bune. icon_twisted.gif Enjoy icon_twisted.gif
Sidonix
no shit... ai vazut raw !? laugh.gif man, obsesie nu gluma biggrin.gif ... eu astept sub... revin wink.gif
DarkRaitei
oHH DA...undeva trebuia sa apara o diferenta majora fata de seria originala..in sfarsit inteleg si eu ceva..ma rog considerand ca lam vazut raw si nu prea am inteles ce vorbeau ma rog..da luptele si grafica au fost dementiale...cant wait for the sub....anyone?
za_spammer
D`abia astept sa apara subbed ... Hellsing is one of my favourites :>
Rezo The Red Priest
QUOTE(DarkRaitei @ Apr 6 2007, 11:46 AM)
ma rog considerand ca lam vazut raw si nu prea am inteles ce vorbeau
*

...puoi vine ala de la Vatican si o enerveaza pe Integra dezvaluindu-i chestii legate de Millenium Empire plus o ameninta cu Alexander dar sunt opriti de Victoria; Integra il trimite pe Alucard in Brazilia blink.gif unde il obliga sa fie consecvent ordinelor de Search & Destroy (scena cand ii confirma (asta dupa mine) ca poate sa ii omoare pe toti mi se pare bestiala; Integra si Walter au fete de milioane), apare cartoforul si se termina. In mare sunt detalii despre Empire. Ce ma intereseaza pe mine e ce zice chubby-nazi guy wink.gif M-am mai uitat la unele scene icon_twisted.gif
Sidonix
... finally oav III is subbed dry.gif... took them long enough... so... seen the 3rd one... hehe... rezo, the chuby guy, adica Die Komandant zice ca de abia acum va incepe razboiul icon_twisted.gif ... "die letze batalion " goes into action ... many unnatural f@ckrz there laugh.gif ... daca pina acum a fost bloody o sa fie gore in 4 si restul... sunt curios cit sange o sa fie pe pereti laugh.gif ... revenind la 3... ce pot spune... Integra este bestiala, atat la propriu si la figurat, in scena de la telefon... e mai inspaimantatoare decit Alucard laugh.gif ... pe linga realizarea art-grafica, nota teatrala din interpretarea personajelor este ceea ce a reusit sa faca OAV-urile atat de reusite... fiecare personaje se dezlantuie... so when is 4th released ? icon_twisted.gif
DarkRaitei
Se vede diferenta intre ova(creata da autorul original al seriei) si seria veche (creata de ceva firma)....vreti alt exemplu..dbgt vs dbz...tongue.gif
shoppy
Acum am vazut si eu, in sfarsit. Prima parte din ova 3 a fost cam lame, da au recuperat pe sfarsit.

Pe cand partea 4 ?
Rezo The Red Priest
Imi pare bine ca pot sa anunt (in sfarsit) dupa multe asteptari ca se vehiculeaza un 5 a 10-a pentru o noua delectare marca Hellsing. Nu va asezati comod inca... sunt sigur ca va mai fi amanata. Dar macar e ceva laugh.gif

Later edit: am vazut si eu in sf III cu subtitrari... se anunta actiune si mai multa!
Sidonix
rezo nu conteaza cit o amana atat timp cit va apare smile.gif ... avem rabdare
Rezo The Red Priest
Nu, nu am venit cu tolba de poze ci doar cu o amanare pana pe 22 feb cel putin. Hang in there kids!!!
Sidonix
hmm... 22 feb e aproape... desi s-ar putea sa fie luna mai dupa cum "anunta" astia smile.gif ... eu nu inteleg de ce nu realizeaza ca oav-urile sunt mai bune decit seria din multe puncte de vedere... impactul e mult mai mare catre public datorita lipsei restrictiilor de difuzare... n-au feedback destul sau ce !?... sau e veche problema... money smile.gif

ps: this big kid is hangin' in there laugh.gif
Rezo The Red Priest
Azi e douasdoi si dupa cum ni s-a promis (lolz) a aparut pe undeva... si daca o aparut pe undeva atunci inseamna ca l-am vazut...

HELLSING OVA IV

... (a se vedea ca incep cu litera mica si cu puncte puncte) initial voiam sa il laud foarte mult, chiar pregatisem un intro special dar oricat de rau mi-ar parea nu il voi folosi. Nu ma intelegeti gresit, de bun a fost foarte bun doar ca mi-au crescut pretentiile si voiam mai mult de la el. Totusi se tine la linia de plutire deci inca este ceva notabil din pleiada de chestii care ies in ziua de azi...

Nu prea am ce elemente de noutate sa arat cu degetul pentru ca au cam folosit lucruri stiute; se arunca cu grenade in Alucard totusi laugh.gif cu multe chiar laugh.gif laugh.gif si el se transforma intr-un big something dar in rest cam aceeasi poveste. Komandant vrea sa inceapa razboiul (la fel ca noi, dar astia il cam amana). Integra se loveste de probleme iar Alucard mai taie de pe lista inca un bad guy. Vine o pustoaica cu o puscoace destul de interesanta pana cand devine acel bad guy de un rand mai sus si za rest is history... desi trebuie sa recunosc ca au facut-o in stil destul de mare. Sangele sare mult si destul de bine. Mi s-a parut chiar un pic mai violent.

Apar inca doi generali, sa le zic asa, pe langa deja mult asteptatul blond cu sange pe costum icon_twisted.gif Dintre astia noi mi-a atras atentia cel cu coasa desi dupa cum stau lucrurile o sa le ia ceva pana cand il arunca in batalie dry.gif Episodul a fost destul de vorbarit si eu numai de poveste multa nu aveam chef. Vorbim de Hellsing totusi icon_twisted.gif

Si finalul... ce final... Komandant a vorbit cateva minute in sir and I wuz laic huh.gif yeah rili laugh.gif titrarile ii vor adauga ceva farmec si va fi un pic mai bun. Sper ca nu vor intarzia mult cu urmatorul. Ne vedem peste multe luni...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2023 Invision Power Services, Inc.