Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Battle Programmer Shirase
Anime-Club Forum > Anime detaliat > Comedy
^Dash^
Am observat ca nu exista un topic pentru acest anime, si la sugestia unui Moderator (nu-i spun numele tongue.gif) am decis sa il fac eu.
Foarte putine anime-uri (asta e singurul pe care il stiu) abordeaza o astfel de poveste, si o face bine smile.gif... m-a tinut tintuit in scaun pe tot parcursul lui si pot sa spun ca nu m-a dezamagit biggrin.gif... are cateva elemente ecchi si niste absurditati ce ii dau savoare anime-ului. laugh.gif L-a mai vazut cineva? pareri asemanatoare? unsure.gif

Pentru ce ce nu l-au vazut: E vorba despre un hacker foarte atasat de sora/nepoata lui si vice-versa, si o gramada de probleme de care unul sau altul se lovesc in oras sau lume laugh.gif
ICE
vazut acum aproape 6 luni tongue.gif

anime-ul nu prea are poveste... si e chiar boring cam 50%... dar nu pot zice ca nu a fost intresant.
cica trebuiai sa scoata sezonul 2... dar se pare ca nu au mai dat nici un semn de viata...
stiu de elementele alea ecchi de care zici tu... dar mai mult radeam de nu mai puteam la ele... momente scurte si acoperite de cate o surpriza... care devin previzibile dupa 4 episoade. "High Hip Position" and "Shakuhachi" laugh.gif
e un anime bun daca vrei sa razi putin... dar nu daca te astepti la o poveste buna. personal eu am ras cat nu am ras la 10 animeuri.
^Dash^
come on... mie mi-a placut super mult... poate si fiindca era vorba de o poveste cu hackeri, sunt un fan al genului, dar poate sunt doar eu biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) � 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.