Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Argento Soma
Anime-Club Forum > Anime detaliat > Mecha
CyBeR
Foarte multa lume cunoaste cele doua serii aproape gemene: Evangelion si RahXephon, a doua fiind numita de multi o clona a primei, poate chiar mai reusita decat originalul.
Pai, in aceasta mica familie de ideologii exista si anime-ul Argento Soma, evident mult mai putin cunoscut decat celelalte doua, dar care pot spune ca nu e cu nimic mai prejos in ceea ce priveste calitatea.

Povestea incepe odata cu incercarea de activare a unui robot construit din piese extraterestre. Activarea este sabotata iar in accident piere iubita personajului principal, pierdere pe care acesta o va pune mereu pe seama robotului ce poarta numele de Frank si care este mai apoi adoptat de o organizatie guvernamentala cu scopul de a distruge extraterestrii ce tot coborau pe Pamant din infinitatea spatiului.
Cu o noua identitate, aceea de Ryu Soma, personajul principal este infiltrat in organizatie ca pilot, avand doua motive: acela al celui ce-l infiltreaza...sa spioneze...si motivul sau personal...sa-l distruga pe Frank ca razbunare.

In fine, povestea are multe puncte forte, personajele sunt interesante iar actiunea e la inaltime. Celor ce le-au placut Eva si RahXephon eu le recomand cu caldura aceasta serie, chiar daca e putin mai obscura. Merita vizionata.
Ranma-kun
Yup, seen it, nu e un anime original dar e o imitatie relativ buna. Merita vazuta de fanii mecha, nu o sa regretati. Mie imi place mult de freza lui Ryuu Soma, cu totul ca povestea lui e cam trista. Mi-a parut rau cand si-a pierdut prietena, a cam luat-o razna pushtiu de atunci, nu ca nu ar fi avut prbleme de la inceput laugh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.