Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Logo
Anime-Club Forum > Arhiva > Arhiva > Anunturi
chibimox
Stiu ca s-a mai discutat si pe AS.ro dar poate acum suntem mai in priza si iese ceva .. pt ca domnu pilula a venit cu o propunere de logo sunteti rugati daca aveti cele necesare (timp/talent/incapatznare) sa faceti versiunea voastra, sa o postati in galerie sau sa o atasati aici ..PS .. logo-u lu pill e in albumPPS .. nu uitati de cele deja prezente pe AS
zeri
Mie nu-mi merge albumul sad.gifzice o chestie dee genu: Template->make_filename(): Error - file /usr/local/www/data-dist/go/roanime/forum/templates/subBlack3dBlue/album_index_body.tpl does not exist
ecstasy_pill
Ou senk u greit chibiMox for za advertizing smile.gif)PS. e bine la mine nici macar nu apare rubrica de album:))
DMonk
Bine, dar inainte de a se apuca lumea sa faca logouri, n-ar trebui mai intai sa se cada de acord asupra numelui noului forum?!
bogdragon
DMonk pune degetul pe rana!

Cred ca este mai important sa avem ceva functional la inceput si apoi sa incepem sa il infrumusetam.

Adica acest forum merge extrem de greu si se incarca prost. Cred ca trebuie rezolvate mai intai aceste probleme (admini la treaba smile.gif ) .Acum poate eu nu stiu, dar numele de "Ro-Anime" a fost in sfarsit ales sau este inca in discutie?Treaba cu logoul o vad asa:

Dupa ce se decide numele si se bate in cuie forumul (adica fuziune, update de posturi, etc), faceti un concurs cu termenul de o luna in care toti doritori sa isi prezinte ideile.

Mai urmeaza un vot simplu al membrilor in care sa se aleaga intre oferte si astfel am facut rost de logoul oficial ala forumului.

Daca nu se realizeaza nimic scrieti si voi "Prea lenesi pentru logo". laugh.gifP.S. Faceti diferenta intre logo si baner. Logoul este unul si definitiv (sau cel putin pe un an), banerele se schimba dupa sezon (sau cand are chef adminul).
zeri
Mie imi merge perfect forumul pe DAP, e host romanesc si imi incarca instantaneu biggrin.gif
bogdragon
In primul rand vreau sa rog admini sa deschida threadul "Probleme Tehnice".

In a doua zi in care intru, vad ca forumul se incarca mult mai repede.

Singura problema de care inca ma lovesc este legata de postare unde imi apar ecrane corupte iar cursorul tinde sa se multiplice.

Acum tinand cont ca forumul este nou, cred ca toate problemele se vor rezolva pe parcurs.V.02
SebyTheDragon
Wow...cum de numa alti au probleme din astea!!! biggrin.gifIn legatura cu logoul...sa inteleg ca avem de asteptat!! Nu-i bai...daca am suportat un transfer de forum..asta e o nimica toata!!
Chris
Mie imi merge destul de repede si bine, spre deosebire de tastatura de pe care scriu acum.... aaaaaaaaa!!!!!!!!!!!Singura "problema" este faptul ca pe fundalul negru, "postreply"-ul este in partea cealalta a ecranului, si apas pe new topic din greseala, noroc ca vad la timp. Dar daca vedeti vre-un topic facut aiurea, va zic de pe acum:Imi cer scuze !!!
Urfe
Aveti asemenea probleme?!? Nu forumul este de vina.
cipiamon
am o idee, de logo, o s-o termin mai in colo ca amcum tre sa fug la servici :roll:
Urfe
Eu propun sa va uitati putin si pe roanime.as.ro.. poate va plac unele logo-uri de acolo.
Chris
Fac eu bannere daca vreti, dar sa stiu daca le pun extensia swf, sau exe
Il_Palatzzo
uhm..cu albumu' ala....ce se aude cu el? io am pus nsite poze da' ar fi misto sa mai pun si altii...am postat aici ca nu mai avea rost sadeschid un thread nou.
blood
Vreau sa contribui si eu la realizarea unui logo. Doar sunt fan Photoshop biggrin.gif

Sa inteleg ca trebuie sa poarte sigla ro-anime iar restul concept propriu.

O sa revin in urmatoarele zile cu un attachment daca realizez ceva notabil.
blood
Dupa cum spuneam am facut 2 logo-uri simpliste. Daca intr-adevar sunt necesare logo-uri si bannere atunci voi face, ca ador sa fac asta tongue.gif
SebyTheDragon
Ar fi bine sa te uti la cel facut de Mihai pe forumu vechi...am impresia ca e si pe sit!!..

Dupa asata o sa-ti dai seama..cam cum stau lucrurile...Altceva nu mai spun... :wink: !! :hmmm:
Ranma-kun
Bannere stiu sa fac si eu bunicele numai ca tre sa stiu dimensiunile, as zice sa facem un contest ca pe www.dap.ro cashtigatorul primeshte un mare Bravo! biggrin.gif si ala e ceva... Coyotee... zi o data marimea.... si probabil vor trebui facute pe teme... banner diferit, template diferit la anime diferit... cu template-ul se va mai vedea.... un banner ar fi mishto... sa se mai schimbe.. sau sa se schimbe saptamanal sau zilnic... un banner pe zi... eventual unu pt luni, martzi miercuri... etc, daca vretzi exemple de banner facut de mine....

[img]http://www.roanime.as.ro/modules/mx_album/album_pic.php?pic_id=323&sid=60309ee92f36eab4114d86d0049ae474[/img]
blood
Eu sunt pentru !!!
chibimox
Ideea este binevenita .. mai ales daca unii ar vrea sa faca banneru (in juru caruia sa facem skinu) bazat pe un cate un personaj sau pe cate o serievad ca coyotu are 600x200 ... pana zice el exact cat vrea cred ca sunt bune astea
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.