Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Princess Recipe
Anime-Club Forum > Ro Anime > General Manga > Shoujo
Kisa
Un manga alcatuit din 5 povestioare... romantic, dragutz... smile.gif

Povestioarele se numesc: 1. Princess Recipe; 2. The Fallen Angel; 3. Moonlight, the Shine of Love; 4. Program in Love; si 5. A Love Fragrant with Kisses. Toate cinci prezinta iubiri dintre oameni simpli si unii... mai putini simpli: un baiat iesit dintr-un joc video, un inger, o zana, un robot si un geenie.
Povestioarele sunt f simpatice si numai bune daca vrei sa visezi la ceva. Iar stilul de desen mi se pare iarasi f bun. tongue.gif
Vebby
Eh.. in primul rand multimiri oneei pentru fapta buna de a`mi fi dat si mie mangaul, care se dovedit a fi unul f dulce, funny si relaxant.

cele 5 povestioare par o colectie de 5 schite de dragoste mai mult imposibile, pentru ca asa cum a mentionat Kisa mai sus, prima dragoste este intre o fata singura si un "knight" ieshit din jocul video sa o protejeze de "bad magician", a 2a intre un inger care avea datoria sa informeze oamenii ca vor muri si un coleg de scoala, a 3a intre un baiat care sufera dupa moartea mamei lui si o "zana" ,pot sa`i zic, care arata oamenilor ceea ce doareau ei sa vada,a 4a intre un robot si o printesa iar ultima intre un "duh" ieshit din "lampa fermecata" si o eleva normala care vroia sa aiba primul sarut.

Lectura este f usoara, lucrurile se intampla f repede, si totul este posibil. E adeverirea zicalei "Love will find a way". It`s so sweet pentru ca intotdeauna dragostea trece peste toate, si nu tine cont de diferente... plus ca se indragastoesc asa repede si e asa kawaii sa vezi cum isi declara dragostea unul altuia wub.gif Seamana cu cartile Sandrei Brown rezumate si cu adolescenti... laugh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.