Ingerasu
Jan 19 2004, 10:14 PM
As dori sa aflu si eu daca este cineva interesat de GO si daca da atunci sa posteze aici.
Diana
Cand am vazut Hikaru no Go, din cauza ca nu intelegeam mai nimic din jocul asta, m-am interesat si eu putin de cum se joca Go. Dar cand am ajuns la calculatul scorului a fost prea mult si n-am mai aprofundat. Deci sunt bata, dar putin interesata
morebla
Am jucat si eu odata cand eram mai tanar ( mult mai tanar ) , dara am uitat toate regulile .
Insa ma intereseaza , foarte mult .
zeri
Da sunt si eu interesat de GO. Dupa ce am vazut Hikaru no Go am fost foarte curios sa aflu exact cum se joaca si de atunci a ajuns sa-mi placa foarte mult. E un joc simplu si frumos care se bazeaza foarte mult pe puterea de anticipare a urmatoarei mutari a adversarului.
D-abia astept sa mai fac un joc cu tine Radule sa ma mai bati un pic
Ingerasu
La fel ca Zeri si Diana pe mine ma captivat de asemenea tot serialul Hikaru no Go.
Siiii.... Zeri!!!..... nu e un joc SIMPLU..... dar tre sa recunosc ca este foarte frumos.
In ceea ce priveste bataia pe care ti-o voi da la Go --> ai rabdare :twisted: ..... muahahahahahahahaaaaaa
zeri
Gata...s-a hotarat...pentru cei care vor sa joace (sau cel putin sa invete) GO s-a deschis un club de Go in Bucuresti cu intrarea momentan gratuita, din cate am inteles...adresa este Str. Sm?rdan nr.18 sc.B etj.6 ap.77, in zona Lipscani. Daca vrea cineva sa mearga sa ne dea un pm mie sau lui Ingerasu sa stabilim o intalnire...sa mergem impreuna.
Guardian
Sper ca nu te lasi de UT in favoarea Go-ului bai Zeri.BTW Ingerasu e complet dus cu Go.
Ingerasu
QUOTE(Guardian)
Sper ca nu te lasi de UT in favoarea Go-ului bai Zeri.BTW Ingerasu e complet dus cu Go. :)
True, true... and I'm loving it!!! :twisted:
zeri
Pai bineinteles ca nu ma las de UT...dar o sa joc cand am timp si cand am si cu cine si Go. Cand am chef de strategie o dau pe Go, cand am chef de bataie o dau pe UT

.
Poate imi mai fac timp sa mai intru pe
http://kgs.kiseido.com/ sa mai joc on-line un joc...de preferabil sa-l termin pe cel inceput cu Ingerasu.
Masatoshi
Jan 28 2004, 06:39 PM
go cred ca a fost revitalizat de desenul animat go produs de pierrot..
zeri
Jan 28 2004, 07:38 PM
Yup...Hikaru no Go did the trick. Daca ar fi difuzat si la noi la vreo televiziune pun pariu ca ar face multi fani ai jocului. Dar pana la Hikaru no Go, care ar baga ceva mai interesant in mintea copiilor decat prostiile alea de Bayblade si altele, mai e cale lunga.
Ingerasu
Jan 29 2004, 10:58 AM
Scopul seriei Hikaru no GO a fost exact acela de a atrage copiii (sau pe tineri) spre a juca GO... in Japonia GO-ul e in decadere asa ca aceasta a fost una dintre cele mai bune alternative de acaparare a jucatorilor noi... chestia interesanta este ca Hikaru no GO a "corupt" multa lume din alte tari... nu numai din Japonia :twisted:
CyBeR
Feb 8 2004, 12:52 PM
Si eu as fi interesat de jocul asta dar nu stiu de unde sa fac rost de el sau de unde sa-l invat.Ma tin pe Tekken pana fac rost de asta.
Ingerasu
Feb 11 2004, 02:07 PM
Daca mi-ai spune din ce oras esti te-as putea indruma spre un club de GO... daca nu, atunci te invat eu pe net.... asta daca ai timp
yuki
Feb 11 2004, 09:01 PM
eu am prins "microbul" si nu mai scap de el. Jac aproape zilnic pe yahoo. pentru cei care vor sa invete primii pasisi unele "smecherii / tehnici"
http://playgo.to/interactive
la
http://perso.wanadoo.fr/francois.mizessyn/...eil/Parties.htm sunt partide din campionatul Frantei !!!! :shock: :!:
Ingerasu
Feb 11 2004, 11:46 PM
Maiiiii Yuki.... te-a prins microbu? :twisted:
Nu-i nimik... o sa se raspandeasca rau de tot de acum inainte :twisted:
Eu iti recomand sa nu mai joci pe yahoo GO pentru ca nu sti cu cine joci si aia pot sa fie si magari... joaca pe KGS ca e mult mai mishto!
Daca vreti adrese de web interesante atunci vizitati thread-ul de link-uri pe care l-am facut -> very useful
P.S. Da-mi te rog un PM cu ID-ul tau de pe KGS si o sa incep eu sa te invat acolo :wink:
CyBeR
Feb 20 2004, 03:31 PM
Eu-s din Piatra Neamt.Din pacate n-am timp sa stau pe net sa invat deoarece nici n-am acasa si mai am si tone de teme in general si pur si simplu nu stiu cum sa ma folosesc mai bine de timpul pe care-l am in week-end Pe la vreo sala.
Audron
Mar 24 2004, 06:36 PM
hm. doar din ceea ce ati spus a ajuns sa ma pasionezde jocul asta. o sa incerc sa fac tot ce pot ca sa invat sa joc cu toate ca s-ar putea sa dureze ceva timp.imi plac orice lucruri strategice.
axi
Mar 25 2004, 08:30 PM
jucam go foarte mult cand eram mai mic dar de atunci am uitat regulile si nici nu am mai jucat...lipsa partenerilor si-a spus cuvantul. insa as vrea foarte tare sa mai joc si asa aprecia o consiliere scurta (sper sa prind repede) si niste adversari... va multumesc anticipat... dati si voi mesaj pe yahoo (id-ul este bokkze@yahoo.com)... va astept cu nerabdare. va promit sa ma ridic la inaltimea asteptarilor

.
Balthasar
Apr 4 2004, 11:43 PM
Sunt si eu interesat de GO. Nu am vazut anime-ul dar m-am cam plictisit de sah

Vreau sa trec la ceva nou. ID-ul meu de pe yahoo este balthasar_16ro
Mad_Dan
Jun 25 2004, 01:59 PM
Hmm, looks nice. Mie de obicei imi trebuie sa mi se dea o arma, si tinte. Dar in cazul asta, cred ca o sa fac o exceptie. Acum am terminat de citit regulile..niiice.
O sa ma apuc sa joc si pe net, sa fac niste experienta
Thinking?! Not for me, i mostly just shoot people!
But i'll give it a GO :wink:
blackinque
Dec 5 2005, 02:43 PM
>_O
cu toata lumea care joaca in jurul meu e greu sa nu -mi starneasca interesul acest joc. Chiar daca nu sunt buna, heck, it's for fun!
cred ca o sa iau hikaru no go acum ....
O_<
noir2501
Dec 6 2005, 11:22 AM
u're already infected. be welcome in this world.
Immortality
Dec 7 2005, 01:48 PM
I'm already infected too.Am jucat cu noir2501 si m-a batut...la 110 pcte.

(((((((((((( Not fair!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(((((((((((((((((((((((((( Da jocu e super!!!!!!!!
rzr999
Mar 6 2006, 12:02 PM
La ce nivel sunteti.. kyu.. sau chiar dan ?
Eu acum incep sa-mi amintesc ce am uitat, cred ca alunec inapoi spre ~25
anna_jane
May 29 2006, 07:39 PM
Nu am term,inat de vazut Hikaru no Go , dar chiar si asa ador jocul Go , romanii astia sunt deplasati rau , am vrut sa imi iau metoda mai demodata ca sa zic asa

, adica am inceput sa caut jocul Go prin librari ca eu stiam ca se gaseste in Romania , dar acum nimeni nu isi mai arata interesul si asa ca nimeni nu il mai produce ,in concluzie nu am jucat in viata mea Go
axi
May 30 2006, 06:05 AM
noroc ca esti tanara si mai ai timp

prin librariile de pe la noi nu am vazut deloc Go, parca intr-una singura de prin bucuresti am vazut ceva, insa nu merita banii, era de copii mici si costa vreo 30-40 ron.
daca ar fi sa-mi cumpar ceva as lua din afara

insa exista destule locuri de jucat pe net, daca vrei sa inveti, a facut noir2501 o "micutza" lista ... eu personal recomand www.kiseido.com , e un server destul de bun, si ptr incepatori si avansati. mi-aduc aminte cu nostalgie de vremurile in care-mi foloseamsi eu contul pe acolo

... nu am mai jucat de vre-un an

.
bafta.
anna_jane
Jun 1 2006, 08:52 PM
mersi axi , oricum am gasit un server si am invatat sa joc
Ingerasu
Jun 16 2006, 07:17 PM
Welcome among us Go addicts

.
Daca esti din Bucuresti atunci ai noroc (chiar daca nu ai timp) pentru ca avem cel mai tare club din tara... si anume Asociatia Saijo -> detalii la www.saijo-club.com. Daca nu esti din Bucuresti atunci poate te putemajuta noi sa gasesti un club near you

.
In ceea ce priveste Go pe internet iti recomand si eu kgs.kiseido.com este un site cu un client foarte usor de invatat si userfriendly. Daca ai probleme pe el nu ezita sa ne ceri ajutorul (in Camera Romana).
All the best
Shinju
Jun 17 2006, 08:55 AM
wow, mi-ayi starnit si mie intereseul.....caut si eu acuma pe net una alta legat de GO..
ce mi se pare ciudat e ca multi zic ca au mai jucat canf erau mici....wow, eu numai acuma am auzit de el....hm oi fi eu mai de pe la capatul lumii
acuma stau in cj, poate stiti ceva club pe aici prin zona, sa check it out!
daca nu, e bun si net-ul!
ja ne.
blackinque
Jun 17 2006, 11:10 AM
>_O
more Go players ^^ se gasesc si pe net cateva e-books despre go, daca vreti cateva pm me ... but I say practice is the best training XD ( pentru elevii ca mine, vacanta de vara e o mare sansa de a mai exersa)
go is fun XD, good luck you guys
O_<
aldonza
Jun 17 2006, 03:33 PM
da,blackinque,poate ne vedem la saijo

.k vreau si eu sa ma reapuc de jucat serios...sper
Animal
Jun 18 2006, 04:21 PM
Vreau un site cu regulile clar definite...poate si cu poze

sa inteleaga tot romanu

. Mam uitat la multe meciuri de GO pe nu stiu ce servar(mie lene sa ma uit la explore history) si e interesant

. Mam uitat la aia cu multe puncte(dani whatever they are called

) sa inteleg cum joaca aia si sa vad exemple ... dar regulile tot mi se par straine .
fiona
Jun 19 2006, 12:08 AM
pai google it. Si vei gasi acolo toate regurile destul de frumos facute si treinare.
Si eu tot pe kgs.kiseido.com/ sunt.
Succes. Si eu am mancat multa bataie, am avut noroc numai de profesionisti.
axi
Jun 19 2006, 05:49 AM
moama ce de pasionati aici ... cred ca ar fi timpul sa mai dau si eu pe kiseido sa vad daca si cu cine mai traieste contul meu

animal, vezi ca exista si aici pe site un anume topic de initiere, ia cauta mai bine.
cat despre inteles ce joaca "aia cu dani multi", imi pare rau sa te dezamagesc dar nu te ajuta regulile ptr asta, ci numai experientza jocului ... adica tre sa ai si tu ceva dani la bord

in rest, ce ziceti sa ne dam un meeting programat pe kiseido ... sa zicem miercuri dupa amiaza, camera romana ... ora 7-8? sa vedem cati intra
aldonza
Jun 19 2006, 01:04 PM
eu zic mai bine o intalnire la saijo ,intr-o zi

.eu nu mai pot sa intru pe kiseido:((...vreau si eu
fiona
Jun 19 2006, 10:42 PM
De ce? Foloseste mozilla, si vei putea. OK. ne vedem miercurea asta, dar cam pe la ce ora? Eu voi fi cu Peroxide

.
axi
Jun 19 2006, 11:16 PM
se pare ca din motive misterioase aldonza nu poate intra pe kiseido de nici o culoare, nici folosind mozilla ...
insa depasind momentul demn de teoria conspiratiei

... eu voi fi on undeva dupa 9, nick axi ... parca ... cine e amator de jocuri ma gaseste acolo ...
cine vrea sa joace cu aldonza ... ramane sa ne vedem la club ... daca si cand putem ajunge ... la mine cred ca tot miercuri ramane de baza, poate ii facem o surpriza lui ingerashu ca si asa nu a mai dat pe forum de secole
Ingerasu
Jun 20 2006, 08:33 PM
Shinju... ma bucur de interesul tau in acest minunat joc. Am intrat in legatura cu un jucator din Cluj si astept un raspuns de la el... esti de acord sa intri in legatura cu el?
In rest va recomand sa cititi ce am postat eu pe acest forum dedicat Go-ului... cred ca am bagat informatii suficiente... pentru cine mai are are intrebari sau vrea sa il mai invat ceva (in materie de Go

) ma poate contacta pe ymess la ID-ul ssj_radu.
Pentru cei familiari deja cu Clubul Saijo... va asteptam
fiona
Jun 20 2006, 09:43 PM
Dar tot nu ati zis o ora la care sa putem intra.
De exemplu eu proun ceva de genu 11 seara. Pt ca toata lumea sa fie mai libera
aldonza
Jun 20 2006, 11:16 PM
daca aveti de gand sa mergeti pe la saijo sa-mi spuneti si mie cand.
din pacate problema mea cu kiseido e mai veche si va mai dura...pana cand imi schimb placa si sincer chiar mi-e dor de un go

.
mata ne
axi
Jun 21 2006, 06:11 AM
QUOTE(fiona @ Jun 20 2006, 09:43 PM)
Dar tot nu ati zis o ora la care sa putem intra.
offfff ...

+-->
QUOTE(me and myself

)
eu voi fi on undeva dupa 9
mie mi se parea clar
bogdan
Jun 21 2006, 12:20 PM
i`ll be there

... cred

chiar sunt curios daca mai stiu ceva... ultimu meci de verificare asa cu ingerasu...o fost fun..macar nu am iesit pe minus
fiona
Jun 21 2006, 10:35 PM
aldonza
Jun 27 2006, 03:27 PM
deci...maine la saijo?cine vine si eventual pe la ce ora?
axi
Jun 27 2006, 03:43 PM
gattina
Sep 4 2006, 01:27 PM
aldonza
Oct 7 2006, 03:31 PM
mi-am adus aminte ca in programul de maine de la otaku apar sesiuni de go
va bagati la un joc?
si asa n-am mai jucat din primavara...
Ingerasu
Oct 7 2006, 06:33 PM
Adevarat graiesti! Ne gasiti si sambata si duminica ( de pe la ora 9:00)... va asteptam!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.