Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Yoko Kanno & The Seatbelts
Anime-Club Forum > Detaliat > Cowboy Bebop
Odeena
Parerea mea este ca OST-ul Cowboy Bebop este unul din cele mai bune din tot ce am ascultat pana acum in materie de muzica din anime-uri. E variat, e bine realizat, e in ton cu atmosfera...

Melodiile mele preferate sunt 'Real Folk Blues', 'Call me, call me' si 'The singing sea'. Voua care va plac?
Muza chan
Cu adevarat OSTul de la Cowboy Bebop este excelent. Ca toate creatiile lui Yoko Kanno (vezi Visoin of Escaflowne si Wolf's Rain). Mie imi plac aproape toate, favoritele fiind: Rain varianta cu Mai Yamane (imi place mai mult decat cea cu Steve Conte) si See You Space Cowboy.
Chris
Intradevar sunt klumea, dar ce sai faci, e un anime cu prestigiu, daca avea coloana sonora proasta, ii scadea mult reputatia. See you cowboy imi place si mie mult.
dark_yoolia
Cowboy Bebop este animeul meu preferat,asa k logic k imi place si OST-ul...preferata mea e "cats on Mars"
kun san
OST-ul de la Cowboy Bebop are cite ceva pentru fiecare. Nu cred ca exista cineva care sa nu fi indragit macar o melodie.
Favoritele mele ar fi Space Lion, Rain si Rush. Insa merita ascultat asa cum a fost facut, cu insert de dialoguri.
cowboybebop
QUOTE(Odeena @ Nov 8 2005, 07:58 AM)
Parerea mea este ca OST-ul Cowboy Bebop este unul din cele mai bune din tot ce am ascultat pana acum in materie de muzica din anime-uri. E variat, e bine realizat, e in ton cu atmosfera...

Melodiile mele preferate sunt 'Real Folk Blues', 'Call me, call me' si 'The singing sea'. Voua care va plac?
*


Intradevar OST ul a fost bestial! Asta a dat originalitate seriei...
Si mie imi plac melodiile mentionate de tine dar de asemenea printre preferate sunt: 'Words that we couldn't say', 'AsK DNA', 'Goodnight Julia'- melodia cantata la saxofon[geniala] si 'See you Space Cowboy' sa.
Ar trebui sa spun ca sunt de numarat pe degetele de la o mana cele care nu imi plac din toata colectia de soundtrack-uri a seriei si filmului Cowboy Bebop! biggrin.gif
Hisoka
Cum zicea un prieten d-al meu, muzica din Space Cowboy este un personaj in sine. Toate melodiile sunt superbe, cele mai bune mi s-au parut : Tank!, Rain(ambele variante, Conte/Yamane), Piano black, The real folk blues si Gotta knock a little harder (film).
Daianara
Inca nu am apucat sa fac rost de soundtrack-ul complet insa am impresia ca merita. O intrebare: pana la urma cate albume sunt, 3? Cowboy Bebop, No disc si Blue? Wikipedia is stupid as usual. dry.gif
Pana atunci, The Real Folk Blues si Pierre Bensusan - ELM. Apare in serial in timpul episodului Ganymede Elegy, in secventa de urmarire.
Muza chan
Sunt mai multe albume, lista intreaga o ai aici. Si gasesti tot acolo si melodiile:
http://gh.ffshrine.org/soundtracks/c

Missa-chan
Cred ca OST-ul de la Cowboy Bebop e cel mai bun de pana acum. Adica, eu nu am gasit un OST mai bun care sa se potriveasca atat de bine cu anime-ul si sa fie si foarte reusit. Anyway, melodiile mele preferate sunt: "Words That We Couldn't Say"; "The Real Folk Blues"; "Is it real?" si "See You Space Cowboy".
anaxor
Multumim pentru link, Muza chan. biggrin.gif
Si daca tot vorbim de melodii preferate, mie imi plac "Ballad of a Fallen Angel", "Waltz for Zizi", "The Real Folk Blues" si "Rain".
Time Out
Găsiţi īntreaga discografie Seatbelts prin Torrent.

Probabil că Cowboy Bebop nu ar mai fi ceea ce este fără muzica absolut excepţională. Printre genurile abordate de Yoko Kanno se enumără jazz-ul, blues-ul, muzica de operă, balada rock, heavy metal, chiar şi muzică din Orientul Mijlociu.
Cāntece care vor fi recunoscute de către cei care au văzut seria: Waltz for Zizi, The Singing Sea (şi variaţiunile), Green Bird, Memory, The Egg and I, Felt Tip Pen.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2022 Invision Power Services, Inc.