Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Discutii despre capitani si locotenentii lor
Anime-Club Forum > Detaliat > Bleach
Majin
am deschis si eu un topic mic cu sperantza ca pers care au vazut "blici" sa poeteze pe aci ! as vrea sa discutam despre relatiile din Soul Society , despre relatiile dintre capitani si lt. lor . de asemenea se pate discuta si despre diferitele sfori trase pe parcursul seriei de anumiti capitani !
sper sa postati !
ja ne !
RTS-Bone
OK... a inceput peaceful... e semn bun smile.gif

For starters what's up with Ichimaru ? Nush dak a inteles careva dar eu sunt un pic derutat... prima oara credeam ca planu lui era sa controleze Soul Society cu arma aia cu care trebea s-o omoare pe Rukia, asta scria in scrisoarea aia de la captain aizen cel putin... dar dupa aia cand am vazut ca scrisoarea a fost scrisa de ichimaru ca sa-i traga-n tzapa n-am mai inteles nimic...
Majin
ichimaru nu e cel care trage toate sforile in SS.trage si el akolo..pe alea mici.altcineva e in spatele lui.ichimaru nu o vrea moarta pe rukia. in anime inca nu sunt date lamuriri, dar in manga ...puneti mana pe manga sau asteptati eps din serie... ichimaru gin e mana dreapta a adevaratului vinovat! akum ca vam psus ca nu ichimaru e cel vinovat..pe cine banuiti??
ja ne!
p.s.:
OK... a inceput peaceful

ooo????pai is mai pasnic ca un hippi !
Astarteea
Bre, eu nu am inteles si nici nu pot sa inteleg de ce Kuchiki Byakuya a fost mereu pentru moartea Rukiei. Pana la urma el a adoptat-o, ii era aproape, dar de ce nu a fost niciodata impotriva executiei ei? Si e atat de calm, nu poti sa iti dai deloc seama de sentimentele lui...

Cat despre Ichimaru, mereu mi s-a parut suspect, mai ales ca are zambetul ala ciudat pe fata. Dar nici eu nu stiu exact ce e cu el...
Sidonix
hmm...kuchiki...nu as sari la comentarii...tinind cont ca seria e ongoing...probabil o sa aflam motivele indiferentei mai tirziu
mitii
Eh...problema cu Byakuya o sa fie si ea explicata ceva mai tarziu....are si el motivele sale pt comportamentu asta....motive care sunt explicate in manga:) Mai e putintel si o sa aflam si din serie...dupa ce se omoara nitel cu Ichigo...o sa urmeze discutia asta:D Cat despre Ichimaru...cum a zis si Majin...e doar un pion:D Da asa...parerea mea...adevarat ca pare el mai suspect...da undeva deep down cred ca e good guy. Sper sa ajung la concluzia asta mai tarziu...asa mi s-a intamplat si cu Renji si Byakuya...la inceput nu-i sufeream...da apoi am inceput sa-i inteleg:)
LordMethos
mdea ....
Byakuya chiar are motivele lui ... o sa aflam peste vreo 2-3 eps max care e buba :-) (hapefully)
smiley boy e doar o pion mic si vai viata lui :-)
oricum super tare skilu lu ala mare si rau ... am zis .. common la asta chiar nu ma asteptam wink.gif
oricum blici o sa fie o serie care merita urmarita.
Phaze
dar capitanul Aizen chiar a murit sau doar si-a inscenat moartea ca sa apara mai tarziu intr-un mod dramatic sa arate cu degetu' pe vinovat ? Si din indiciile de aici Ichimaru e mana dreapta a unei persoane de sex masculin...hmmm... *nu am citit manga*.
Astarteea
Cum sa-si insceneze moartea, cand a stat infipt in sabie la mare inaltime? Poate daca nu i s-ar fi gasit corpul sau ceva de genul asta, dar asa in nici un caz. Scrisoarea pe care a lasat-o in urma a porvocat ceva necazuri, doar ca s-a aflat ca era falsificata. Vinovatul o sa fie gasit pana la urma, cerd...
Phaze
aparentele pot insela...tongue.gif Si scrisoarea a fost falsificata de o persoana apropiata lui, altfel ar fi avut loc o bataie...
Astarteea
Unde sa insele? Cel putin nu cred... Si a avut loc o bataie din cauza scrisorii, falsificata poate de Ichimaru. Hinamori a vrut sa se razbune si l-a atacat pe Hitsugaya...

Vorbind de scrisoare... Cine a falsificat-o? Ar putea fi si Matsumoto, pentru ca ea a adus-o si ar fi avut cand sa o modifice...
Phaze
sa ne gandim cand ar fi putut fi falsificata scrisoarea...In timp ce Aizen era in viata sau dupa ce a fost ucis ? In timp ce era in viata, cineva in care avea incredere(altfel ar fi iesit cu bataie) ar fi putut sa modifice scrisoarea, stiind ce avea de gand sa faca Aizen, iar dupa ce a fost ucis, cine ar fi putut sa o modifice ? Hinamori in nici un caz iar Matsumoto nu pare a fi genul de personaj malefic...
Sidonix
bey voi faceti supozitii care oricum vor fi clarificate ulterior...tipul asta de anime care implica superpowers and stuff presupune rasturnari de situatie si complicatii scriptice pt ca asa este comercial...se vrea excitement si asta se da...
Scorpio
Byakuya mi se pare cel mai tatic dintre ei.....super tipul....e genul cu dureri in cot....care nu-i prea pasa......si stie ca e prea bun ca sa se complice.....oricum intuiesc ac si el urmareste ceva si de aia nu s-a agitat cu executia lui Rukia.

eu n-am inteles exact ce a fost yoruichi......a fost sefa celor 13 squaduri sau sefa fortzelor speciale....care era ceva separat.......oircum e super tipa...din orice pct de vedere biggrin.gif biggrin.gif iar bataia de acuma incepe sa-mi aduca aminte de cele din DBZ biggrin.gif

Si mosu e interesant.....dar ma asteptam la mai multe de la lt lui.....l-a batut ichigo dintr-o miscare.....oricum.....cand ia foc mosu.....parca l-am vazut pe Master Roshi in actiune biggrin.gif biggrin.gif
Majin
aizen al carui departament din SS era sef? ? gin nu e un simplu pion...sai dam si lui ceva...e ca un adjunct *spoiler* asa cum era in tineretile lui !
iar scrisoarea nu e falsificata !
RTS-Bone
ricum.....cand ia foc mosu.....parca l-am vazut pe Master Roshi in actiune

LOL !
Scorpio
Hai ca ar fi prea tare ca ala mic si alb de respira usor (nu mergea negru si respira greu biggrin.gif ) sa fie tata rautatilor biggrin.gif

Aizen parca a sasea divizie
Majin
ce am vrut sa zic prin faza ca scrisoarea nu e falsificata este : scrisoarea e scrisa de aizen asa ! o fi in div 6 k da ce specialitate are divizia aia??fiecare capitan are o specializare ! de ex ce specializaer avea urahara cand era al13lea capitan?
Astarteea
Google him! rolleyes.gif

Parca scrisoarea era scrisa de Aizen, dar avea mici modificari...
Majin
nu are nimik modificat...e scrisa de aizen asa cum e ea!
cristina_skyler
Majin bad boy...fara spoiler ca strici surpriza...biggrin.gif....well pana la urma...si nu-mi dati in cap...Ichimaru se lasa controlat, poate o avea si el motivele lui, mai stii, etooo si Urahara a fost The 12th Division Captain, head of research and developement.....un adevarat geniu....*spoiler: saraca Rukia ce oare a facut sa fie aleasa ca purtatoare.....mai mult nu zic:))
Astarteea
Mintea mea bolnava cica gandeste: ea are ceva si de aia voiau sa o omoare, ca sa scoata cevaul ala si sa il foloseasca?... Nu ma bagati in seama, va rog...
Trebuie sa se termine seria si mai vorbim. Sau mai bine citesc manga.
Majin
nu stiu ! biggrin.gif nu mai fac pe spoileru !
cristina_skyler
Ceva p-acolo Astarteea...sigur n-ai citit manga?...dar as vrea vad ce ziceti despre Zaraki si Yachiru..imi place de pustoaica aia super mult.....
Majin
hahah...da, cum am uitat de astia doi.probabil celmia ciudat cuplu cu cea mia ciudata erlatie capitan - locotenet. ce mica si kawaii e pustoaica.mereu is pe jos cand incepe sa vb cu kempaki..ken-chan !!!! ken-chan !! lol ! ia placut eps in care explica ce e cu yachiru! pacat ca nu am vazuto inca in actiune in serie. cel putin ichigo nu ar avea o sansa impotriva ei..e mult prea rapida!
ja!
cristina_skyler
Ziua in care voi vedea atacul lui Yachiru voi muri de ras....si daca tot vb de divizia 11a ce parere aveti de the seat officers...mai exact de Yumichika baiatul cu aere de fetita:D si de Ikkaku baiat "felinar".....astia doi cand se aduna sunt criminali....smile.gif))
Majin
baiatu felinar?!??!?lo9ooool!!! funny shit !!!! numa asa nu iam zis omului! is nice amandoi tipi..da is cam waklings! dar tot cool !
cristina_skyler
Slabi?....nush daca ai vazut ep in care Yumichika, care e 5th seat officer, a batut un locotenent, doamne daca as avea un pers ca el in RPG meu as muri de ras la fiecare reply .....oricum 11th Division e cea mai tare unitate
Majin
zimi daca imi amintesc bine..atunci e faza cand spune ca de fpat nu e pe locu 5, si ca nr 3 e nr preferat...si cum 5 seamana cu 3..de aia zice ca e pe 5..asai???...daca nu am coerentza zimi...is ropt de somn..poate bat campii.....
cristina_skyler
ok deci era ceva de genul "Let me tell you a secret...The reason why i am the 5th seat is only because nr 4 doesn't look beautiful....I think the nr 3 looks the prettiest...but Ikkaku already took it...so i settled for the nr 5...since it sort of looks like 3"......fratilor smile.gif)) deci iubesc personajul asta la nebunie
Astarteea
cristina_skyler, nu, nu am citit manga, nu m-a pasionat niciodata acasta treaba, dar poate o sa incerc sa fac rost de Bleach, ca sunt curioasa.

Zaraki mi se pare foarte puternic, dar mai mult e o bruta si cred ca i-ar fi stat bine ca gladiator, din moment ce ii place atat de mult sa se bata; pentru el e mai mult un joc.
Yachiru e dulce, dar poate sa te omoare oricand, numai sa o superi.
Imi place parul lui Yumichika, in rest mi se pare cam deplasat, nu imi plac baietii atat de preocupati pentru imaginea lor...
Iar numele Ikkaku nu imi spune nimic. Daca e vorba de tipul chel, cu care s-a batut Ichigo prima data in Soul Society, e destul de puternic.
Scorpio
That is the gayest guy ever biggrin.gif.....sau ma rog...narcisit in draci....si credeam ca Benimaru e narcisit biggrin.gif.....oricum sunt curios care era puterea soul spayerului

Aia mica e asa de scumpica......da nici ca nu as vre s-o vad suparata.....a fost tare faza cand vine mesagerul ala si Ka-chan se batea cu Ichigo..... icon_twisted.gif icon_twisted.gif
cristina_skyler
Deci aparentele inseala.....mica mica Yachiru-chan....dar cand se supara e de jale....mi-a placut faza cand ii da un cap in fata lui Orihime....am ras cu lacrimi:))
Trickster
QUOTE(Astarteea @ Nov 8 2005, 08:51 PM)
Zaraki mi se pare foarte puternic, dar mai mult e o bruta si cred ca i-ar fi stat bine ca gladiator, din moment ce ii place atat de mult sa se bata; pentru el e mai mult un joc.

Luv that Zaraki si spiritul lui luptator. Dupa Ichigo (care mi se pare cel mai reusit personaj principal dintre toate fighting anime-urile vazute pana acum) Zaraki is my all time favourite. Chiar astept momentul cand un nebun ca el va fi nevoit sa se bazeze pe puterea soul slayer-ului, dar nu cred ca o sa vina prea repede. Cat despre Yachiru - cea mai tare faza a fost cand i-a muscat capul la Ikkaku laugh.gif Btw, superba dinamica dintre locotenenti si capitani - pur si simplu nu puteau face potriviri mai bune.
IchigoDemon
Hmm...mie imi place Zaraki Kenpachi chiar daca de locotenentul sau nu prea...Cred ca l-as putea pune pe Zaraki cu numarul 5 in topul personajelor mele favorite
Harlequin
Desi eu sunt mai mult fan Arrancar (Espada for the win... si da, stiu ca in final o sa si-o ia urat de tot ca asta e, sunt tipii rai, dar anyway...) dintre Gotei 13, Shunsui Kyoraku este prea tare. Capitanul diviziei 8... si lenes pana nu mai poate XD Cel putin pana este obligat sa se lupte (acelasi tip de comportament ca al lui Stark). Si imi place Nanao, cum este exact opusul lui Shunsui (desi nu ma astept la realizari prea mari din partea ei, if we're talking combat)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2023 Invision Power Services, Inc.