Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Double Posting
Anime-Club Forum > Forum > Site
Tenshi
Faptul ca e interzisa postarea dubla e un lucru bun... dar nu in orice situatie. De exemplu la fanart trebuie sa astepti sa posteze cineva dupa tine ca sa poti sa mai postezi lucrari... Unii se uita pe acolo, dar nu posteaza (nu mereu ai ceva de spus, nu?), asa ca de multe ori userii apeleaza la alti forumisti si ii roaga sa posteze ca sa-si poata pune si ei lucrarile noi... Nu s-ar putea face ceva? Sa fie permisa postarea dubla dupa 48 de ore, de exemplu... Macar la sectiunea Fan Area...
ruxi
Sunt de acord cu Tenshi. Si mie mi s-a intamplat de exemplu sa vreau sa fac un post nou la Fruits Basket manga sa anunt ca a apraut un capitol nou, dar eram ultima care postase si a trebuit sa-mi editez postul. bineinteles ca editat nu a fost actualizat si n-avea cum sa sara in ochi sa vada cei interesati. cred ca ar trebui sa fie permis double postingu in situatii speciale.
Coyotee
O sa ma interesez sa vad ce pot face in acest caz smile.gif

Daca e, poate o sa pot sa fac ca postarea dubla sa fie permisa dupa 24 de ore de ex. Me will see what can be done tongue.gif
Coyotee
Am facut o modificare rapida in codul de la sistemul Anti Bump (double posting) si acum la Fan Art nu se mai face verificarea anti-bump, si deci este permisa.

La restul forumurilor inca se aplica regula de anti-bump si doar adminii si super-mozii au voie sa faca double posting.
Uje
Eh? Nu era mai bine sa se aplice peste tot? Dupa 24 ore nu mai poti sa zici ca e double post asa ca nu vad de ce ar trebui sa asteptam sa posteze altcineva. Am facut o actualizare in thread-ul Gokusen si, pt ca ultimul reply era al meu, a trebuit sa il sterg si sa raspund din nou ca sa apara ca post nou. Cam ridicol....

IceJack
Subscriu la idee ar trebuii sa fie cam peste tot asa ca in ultima vreme nu prea se mai posta(asta probabil din cauza sesiuni) si e cam greu sa atragi atentia asupra unui lucru in ceva topic decat daca faci cum zice Uje. Acum depinde de admini in care sectiuni se va permite dublu post,desi sa fie pusa limita de 24-48 de ore ar fii bine. Un fel de refresh or something (desi cred ca o sa aduca o serie de probleme noi)
Coyotee
Am dezactivat total optiunea de prevenire a "double post"-urilor.

ATENTIE!
"Double post"-urile sunt tolerate numai la sectiunile de Fan Art si GFX, la restul sectiunilor, double post-urile (la o diferenta de timp de mai putin de 24 de ore) va atrage automat un warn.
Vebby
QUOTE
la restul sectiunilor, double post-urile (la o diferenta de timp de mai putin de 24 de ore) va atrage automat un warn.


O intrebare. Este posibil ca netul sau chiar calculatorul sa mearga destu de prost, si sa ii dai click de 2 ori, nestiind ca el ti`a preluat deja comanda. In cazul asta, iti face un post dublu automat. Atunci warnul nu ar fi luat cam pe nedrept...?
axi
nope ... poti sa iti stergi singura posturile gresite.
cat despre warn ... banuiesc ca se va tine cont de situatie. oricum un warn nu e un capat de lume. tongue.gif
Kisa
Propun scoaterea posibilitatii de a face posturi duble (exceptie Fan Art si GFX). De cand este posibil asa ceva, lumea a uitat de existenta butonului edit si se face abuz.
Sincer, este destul de obositor sa stai sa editezi post-urile userilor...
axi
QUOTE(Coyotee @ Feb 26 2006, 04:17 PM)
Am dezactivat total optiunea de prevenire a "double post"-urilor.

ATENTIE!
"Double post"-urile sunt tolerate numai la sectiunile de Fan Art si GFX, la restul sectiunilor, double post-urile (la o diferenta de timp de mai putin de 24 de ore) va atrage automat un warn.

*ce intelegi prin automat? ceva setat automat sau daca vede vre-un admin/mod sa dea warn automat? si cred ca ar trebui sa adaugati si la Reguli chestia asta.
Coyotee
QUOTE(axi)
ce intelegi prin automat? ceva setat automat sau daca vede vre-un admin/mod sa dea warn automat?


daca e observat de un admin / moderator se da warn.

QUOTE(axi)
cred ca ar trebui sa adaugati si la Reguli chestia asta.


Tocmai am actualizat regulile smile.gif
zeri
Acum ca sa fie si un giga contra pe aici tongue.gif ...e si greu sa bifezi cele doua posturi si sa dai Merge posts. Dureaza fix 5 secunde. Ok, now let me have it tongue.gif
jkno
Am fost moderator pe forumul Star wars thejawa.com acum cativa ani (singurul moderator roman pe un forum Star Wars strain). am renuntat din cauza lipsei de timp. De fapt sunt membru pe diverse forumuri straine inca din anul 2000. Dar asta e alta poveste, am amintit acest lucru doar pentru a vedea ca nu vorbesc in necunostinta de cauza.

Exista diferente in cum se aplica regulile privind double postingul. Sunt cazuri in care trebuie sa postezi dupa un reply al tau, pentru a aduce thread-ul sus si a putea fi vazut de membri. Dar asta se face doar cand ai ceva important sau o noutate de adaugat (sau cand in acel thread nu s-a mai postat de multa vreme - unele forumuri accepta cateva ore, altele 24-48 ore, iar altele zile intregi). Exista forumuri setate astfel incat fiecare edit al postului face ca threadul respectiv sa urce sus (potf2.com).

Totul insa se rezuma la bunul simt al celui care posteza si al celui care modereaza. Se poate vedea clar daca un post este cu intentie de spam sau nu, chiar daca s-a postat in acel thread dupa propriul reply.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2023 Invision Power Services, Inc.