Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Carte La Taschen Despre Manga !
Anime-Club Forum > Arhiva > Arhiva > Anunturi
ibarbar
Uitati-va aci si daca gasiti eu zic ca merita

Carte despre Manga de la Taschen
ruxi
da, cartea a aparut mai demult si pe la noi dar s-a vandut instant. eu am gasit-o in Praga si chiar la pretz mai mic, dar deja imi luasem un teanc de alte carti (off topic: am gasit toate jurnalele lui Kurt Cobain fotocopiate si am preferat asta decat albumul de manga - hai dati-mi in cap tongue.gif )si nu mai aveam finante si pt asa ceva. e destul de faina, dar nu m-a impresionat in mod deosebit. la noi costa 1 milion jumate parca. oricum asa pt colectie merita.
baronuvaleus
Pai daca o vrea cineva ii pot face rost de ea. Iar pretzul ezagt este de 139,90 RON ( adecatelea lei noi, sau lei grei), care este. Contzinutul este urmatorul: sunt prezentate realizari a 100 de artishti manga din Japan, ilustrate prin cate o pagina - doo din manga book-uri. De asemenea ezista shi neshte informatzii generale despre autori, plus un DVD, da nu ma intrebatzi cu ce e, ca habar n-am. Daca vrea cineva, imi poate scrie pe adresa de mail [email protected]
In rest, s-auzim de bine shi sa vedem anime
Anzai
cred ca asta nu-i de gasit intr-o librarie obisnuita nu?
sper ca da!
oricum eu as cumpara asa ceva imediat.......
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2023 Invision Power Services, Inc.