Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Un Subforum Poate?
Anime-Club Forum > Forum > Site
Insomnia
Poate cer prea mult dar am o fixatie cu genul horror (mai ales ghotic) icon_twisted.gif si anime la genu asta nu-s putine. Multe chiar au si caracter psihologic si nu mindless violence (ex. Gantz) si a comenta pe baza lor ar fi ceva interesant.
Oricum, ar fi frumos sa vad niste discutii despre filmele si seriile care le stiu deja si poate sa gasesc altele noi biggrin.gif
Kisa
Pey, ar merge un subforum si pt genul horror... avand in vedere ca pt celelalte genuri exista deja. happy.gif

P.S. Nu uitati de subforum Shounen-ai, onegai. sleep.gif
Probably me
Mie mi se pare aproape imposibil să realizezi horror adevărat cu anime. Imaginea desenată n-o să aibă niciodată impactul imaginilor reale. Genul horror se bazează inclusiv pe anumite reacţii instinctive pentru efect, nu numai pe psihologie. Dacă văd ceva şocant ?n anime ?nregistrez mesajul, reacţionez la el, dar e o reacţie cerebrală, e ca şi cum aş citi despre asta. Nu e genul de reacţie fizică pe care-l provoacă imaginile reale.
Ranma-kun
nah, nu prea exista anime horror, nu ca nu se poate realiza, daca sti sa creezi suspansul poti si cu imagini desenate sa creezi horror adevarat. Doar jovurile horror cum functioneaza.. si ele sunt desenate+cg ca si anime-urile.

Insa repet, nu exista destule anime-uri horror ca sa fie necesar un astfel de subforum.. Sorry
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2023 Invision Power Services, Inc.