Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dragon Ball Z Budokai 3
Anime-Club Forum > Non-Anime > Games > Fighting Games
Kanessj
Vad ca nu e nici un astfel de topic pe aici,asha ca voi deschide eu unul!
Dragon Ball Z Budokai3...un nume simplu al unui joc mare!
Probabil cel mai bun joc DBZ-fighing de la ora actuala,cu mai mult de 40 de personaje din DB/DBZ/DBZ movies/DBGT,gameplay dementzial,grafica suparba(fatza de alte jocuri de PS2 e cam slabutza,dar pt acest gen de joc,e ideala),sunet mishto (vocile originale ale actorilor americani + theme song-uri excelente...vedetzi "Grampa Gohan's House),poveste buna (potzi juca povestea a mai multor personaje din DBZ,inclusiv Brolly si Uub)
Acest joc e destul de schimbat fatza de celalate titluri ale seriei,din fericire,in bine!!!
Skill-urile se cumpara,potzi folosi item-uri in lupta,ai moduri noi de joc cum ar fi Hyper Mode,Dragon Rush si Utimate Attack(superb realizate...al lui Bardock "Spirit of the Saiyans" e preferatul meu!!!)
In joc,parcurgang povestea(in Dragon Universe)itzi potzi face Level-uri de experientza la personaje...si potzi sa contzinui sa-i dezvoltzi si in Dragon Arena...pana itzi creezi luptatorul ideal!!
Am fost placut surprins de calitatea acestui joc(nu-mi pare deloc rau ca l-am cumparat original cu o carca de bani),si il recomand oricui vrea sa joace un joc fighting de exceptzie,chiar daca nu este fan DBZ!!
Astept si parerile voastre legate de joc!
ja ja
Majin
dintre toate jocurile dbz pe consola, budokai 3 e cel mai bun. eu am jucat si primele 2 jocuri..si pot spune ca s-a facut un mare salt de la b1 la b3. miscare mia fluida, combouri noi , multe chestii din serie bagate si ce-a mai atre faza e posibilitatea de a zbura cu pers tau deasupra lumii ca sa ajungi aldiferite locatii!
de curand am jucat ultimu joc dbz pe ps2.tenkaichi budokai...in comparatie cu b3 e de 3 lei!
ja!
Gokuva
da... dar cred k dbz tenkaichi 2 este mult mai bun decat budokai 3, in special la grafica
MajinCloud
super jocul. cel mai bun din seria budokai. au schimbat multe chesti asa ca la inceput mi-a luat ceva sa ma obisnuiesc cu stilul dupa care am juct i dementa pana cand am adormit cu controlu pe mine. ce mai mare dezamagire a fost babas cristal ball. doua filmulete identice care reprezinta inceputu de la b2 numa ca unu nu are voce. mama enervat super tare cand tupa tot chinu sa strang bani mia dat porcaria aia
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2022 Invision Power Services, Inc.