Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Caut Un Serial Tv
Anime-Club Forum > Ro Anime > Anime FAQ
wirespot
Nu mai reţin nici măcar dacă era anime, dar ştiu că a fost difuzat la TV, parcă la TVR, acum mai mulţi ani. Sper că reuşeşte cineva să şi-l amintească pentru că avea o intrigă foarte interesantă, sau aşa mi-aduc aminte ?n orice caz.

Ce mai reţin:

- Un personaj se numea Bepo sau Pepo, cu accent pe "o".

- Personajele foloseau nişte arme care semănau cu capsatoarele acelea care ?mpuşcă (,) capse. Curios, pe astea mi le amintesc foarte exact, la o adică le-aş putea chiar desena. Erau arme energetice, ?n formă de trapez, iar ca "gură a ţevii" aveau trei tije scurte.

- Personajul principal ?mi aducea aminte de Kermit broscoiul. Dacă-mi amintesc corect, toate personajele erau animale (sau extratereştri, cum vreţi), nu oameni. Cam ca ?n Dragon Ball.

- Subiectul se ?nv?rtea ?n jurul acestui personaj principal, care la un moment dat pleacă ?ntr-o expediţie spaţială şi naufragiază pe altă planetă.
Uje
Spaceship Sagittarius?
user posted image
wirespot
Ăsta era, mulţumesc. Păcat că şansele s?nt foarte slabe să pot face rost de el. E vechi de 20 de ani blink.gif

Ce-i haios e că studioul care l-a făcut a mai făcut şi serialul cu albinuţa Maya şi pe cel cu Sindbad. Sindbad a mai fost parcă şi pe la noi, Maya ştiu că era la bulgari. biggrin.gif
ruxi
pot sa va ajut doar cu asta.seria e ff greu de gasit

http://www.anime-club.org/aventuriers_espace_debut.mpeg

thnx lui coyotee care m-a ajutat cu uploadu
nepoata_2006
Mai stiu eu un site p care puteti sa-l vedeti. Sper sa va ajute. Eu l-am gasit aici (Veoh).
Site-ul asta e full d ce vreti voi. cool.gif
maxx456
Link-ul nu mai este valabil pentru Romania...sad.gif
Nessaja
Am gasit aici un torrent, nu stiu daca sunt subtitrate - contine si OST. Un roman plateste pe cineva sa-i faca traducere in engleza, are un grup Yahoo pentru proiect. Raws sunt disponibile aici.
RealAlex
Aventurierii Spatiului este serialul meu de suflet, mai jos este adresa de unde poti descarca episoadele, succes si sa te bucuri de acest minunat desen care mi-a marcat copilaria ( si nu cred ca doar mie ).


http://rapidshare.com/files/226424298/Adresa.txt.html




This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.