Iulian87
Sep 10 2005, 03:25 PM
As avea eu niste propuneri pentru a imbunatati site-ul asta:
1. Incercati sa faceti ceva la Shoutbox, incat sa nu mai apara scroll-ul la dreapta
2. Pe forum sunt prea multe sectiuni, asa ca va recomand sa inchideti sau sau sa uniti o parte dintre ele ( ex. toate tipurile de games sa fie puse intr-o singura sectiune)
3. Renuntati la subforumuri ca nu arata bine cum sunt pozitionate si in plus site-ul asta se numeste anime-club pentru ca pe prima pozitie sunt anime-urile! Mie mi se pare ciudat ca diferitelor tipuri de jocuri le dati da-ti cate o sectiune intreaga si anime-urilor nu!
4. Incercati sa puneti stiri cu anime pe prima pagina a site-ului mai des ca sunt actualizate foarte rar!
5. Incercati sa coloriati forumul, sau sa ii mai adaugati ceva ca sa fie mai atractiv, ca acum este cam deprimant dupa parerea mea!
6. Organizati niste concursuri cu premii (dvd-uri cu anime), sau alte lucruri, ca sa nu mai ramana monotonia asta pe site! Ca de la un timp site-ul devine plictisitor daca nu se mai intampla ceva interesant aici din cand in cand!
Cam astea ar fi principalele lucruri care ar trebui facute dupa parerea mea! Sper ca v-am fost de ajutor, facand aceste propuneri si sper ca site-ul asta sa devina mai interesant cu trecerea timpului!
Urfe
Oct 14 2005, 04:50 PM
Aveati un chat (applet), care nu v-a mers. Cand il reintegrati? Fiind chiar pe domeniul meu, n-ar fi nu stiu ce provocare.
Odeena
Oct 20 2005, 08:25 PM
Subscriu si eu la ideea cu concursurile, nu neaparat cu premii "reale" (desi n-ar fi rau

), dar un concurs de GFX, fanart sau fanfiction organizat o data la o anumita perioada n-ar fi rau deloc, nu credeti?
Tenshi
Oct 21 2005, 03:03 PM
Iar eu as vrea ca bannerele skinurilor sa contina imagini anime!! <.< C'mon, e boring doar textul ala. Stiti si voi ca o poza face cat o mie de cuvinte. Pot sa caut eu scanuri, just ask!! :3
Coyotee
Oct 21 2005, 03:23 PM
Stiu Tenshi, si kiar vreau sa pun, dar sunt extrem de ocupat cu alte chestii si nu am mereu timp sa imbunatatesc site-ul.
Ranma abia s-a mutat si nu are timp deloc, deci sunt singurul care se ocupa de site. Ai putina rabdare si o sa se rezolve.
Rezo The Red Priest
Nov 4 2005, 10:12 AM
Ar fi o idee sa trunchiati Ultimul Anime Vizionat ca s-au adunat multeeee...eventual pus intr-o arhiva
Astarteea
Nov 5 2005, 10:51 PM
Ati putea sa deschideti un subiect la anunturi, membri noi sau cum credeti ca e mai bine, "La Multi Ani!", unde sa fie felicitata lumea de ziua ei. Ca asa, sa fie deschis cate un subiect separat pentru fiecare in parte, e putin aiurea...
Astarteea: am mai avut discutia asta pe aici ... nu se vede vr-un rezultat insa parca au cam disparut multitudinea de topicuri de la multi ani.
parerea mea e sa folositi cu incredere mesajele private sau alte modalitati private de a comunica urarile de bine.
Rezo: e complicat de facut asta sincer si cere mult timp si nu vad utilitatea. cred ca rostul topicului e mai mult de a afla pe la ce se mai uita lumea si o parere personala a lor despre anime-ul in cauza. e ca un fel de fashion tv al animeurilor

, se prezinta trendul ...
DjSpider
Dec 17 2005, 09:02 PM
Niste propuneri

:
--mai bagati niste smilies ca sunt prea putine;
--rebagati temele, pe langa cele de sarbatori.
Rezo The Red Priest
Dec 21 2005, 01:22 PM
Propunere iuzful: am gasit de ex in filme si seriale niste topicuri inchise (kill bill, the reing s.a) care nu prea vad de ce mai sunt pe acolo. Nu-s importante au si ele vreo cateva posturi. Daca ar fi le-as sterge cu placere mai ales ca am mai gasit si prin alte locuri chestii abandoned si cred ca doar incurca spatiul si sunt de pomana.
Vebby
Jan 28 2006, 11:56 PM
Pe cand un nou skin?
Coyotee
Jan 29 2006, 09:45 AM
QUOTE(VirginBlood @ Jan 28 2006, 11:56 PM)
Pe cand un nou skin?

Nu prea curand
LordMethos
Jan 29 2006, 01:37 PM
cand se revine la normal ?
Coyotee
Jan 29 2006, 01:45 PM
Nu prea curand

Motiv: lucrul la noul engine progreseaza, dar e foarte mult de facut la el, asa ca nu o sa intre prea curand in functiune
Vetinari
Feb 8 2006, 05:39 PM
Exista in FanArea sectiunea FanArt, FanFic etc. dar nu vad niciunde sectiunea Cosplay. O.o

edit:
@ Kisa: mersi
Kisa
Feb 8 2006, 05:47 PM
QUOTE(nine @ Feb 8 2006, 05:39 PM)
nu vad niciunde sectiunea Cosplay. O.o

Din cate stiu eu, exista un topic about it. Dar nu e sectiune. Cosplay-ul nu prea are amploare la noi.
[edit] Topic-ul il gasesti aici:
Cosplay.
Masatoshi
Feb 28 2006, 03:13 PM
Anime-Club mi se pare un site bun din toate punctele de vedere.
Sugestii:
1)ar trebui sa fie mai multi useri.. eventual sa se incerce atragerea altor fani de anime( de ex cei de pe manga-anime.ro

)
2) ar trebuia sa se intemeize un tracker de torrente. desigur ar fi destul de costisitor(dar cred ca ar fi multi care ar dori sa doneze). s-ar putea incerca chiar o fuziune cu animedump sau anime.dyn.ro sau cu alte trackere romanesti. in asa fel va creste si numarul otaku.
se poate chiar incerca un sistem pe puncte de frecventa si postari pe site in asa fel incat cei mai activi useri de pe anime-club sa poata sa downloadeze anime&manga de pe eventualul tracker.
that's all
keep up the good job
zeri
Feb 28 2006, 04:50 PM
Nu prea avem cum sa atragem mai multi oameni sa se inscrie pe forum decat prin spam pe alte forumuri/siteuri, iar lucrul asta este exclus. Mai exista varianta publicarii adresei siteului pe la diversele evenimente organizate pe tema anime sau a culturii japoneze. Poate pe viitor.
Un tracker va exista si asta cat de curand posibil, nu e nevoie de prea multe donatii, doar de un host decent. Iar asta se pare ca avem deocamdata

Succesul unui tracker depinde de userii care il folosesc. Sa speram ca va sta lumea la seed
rei21
Mar 2 2006, 10:52 PM
As avea si eu o propunere sa se faca un chat pe site-ul asta .Si inca ceva sa se faca un topic cu adrese de site-uri de unde se poate downloada free anime .
zeri
Mar 2 2006, 11:58 PM
Hm...s-a mai incercat un chat al site-ului si nu prea a avut succes. In schimb exista canalul de irc. Nici acolo nu prea intra lumea dar mai gasesti oameni.
#ro-animeIar site-uri de download free gasesti la sectiunea dedicata downloadurilor -
DOWNLOADS
Masatoshi
Mar 4 2006, 10:47 PM
ar putea sa existe in viitor o sectiune pe pagina principala a site-ului cu noutati ,stiri din lumea anime&manga??
cei de la
Manga.ro au asa ceva si pare chiar misto si folositor.. si in primul rand nu te plictisesti usor.. intotdeauna fiind ceva de citit.
Mordred
Mar 20 2006, 05:34 PM
EU dor 2 chest vreu sa zic donlods este slab de ce ???????
si chatul lasam cu mirc de ce nu este unul macar daca nu se pote tine deschis tot timplul macar o zo pe saptam na ceva oricum fra un chat room nu tocmai placut
CyBeR
Mar 20 2006, 06:13 PM
Spam: O sugestie buna...sa se creeze un script care sa stearga automat orice post cu mai mult de 10 cuvinte dar care nu foloseste nici o virgula sau nici un punct. Ar fi o idee...
Mordred...pentru Dumnezeu, posturile tale sunt extrem de greu de inteles. Mai foloseste cate un semn de punctuatie cand termini o propozitie...
zeri
Mar 20 2006, 08:59 PM
Sectiunea de downloads este atat de saraca pentru ca inca nu ne permitem un host romanesc cu spatiu foarte mare si nu procedam ca 'altii' sa punem linkuri catre siteuri straine fara stirea acestora. Pe viitor aceasta sectiune va arata mai bine, plus ca va exista in paralel si trackerul.
Ideea unui chat propriu al site-ului a mai fost implementata, nu mai ca nu era folosit mai de nimeni, deci a fost scos. In schimb shoutboxul este un loc unde cat de cat poti sa chatuiesti.
Am de vanzare urmatoarele: , . ; ' '" . Fac reduceri pentru cantitati mari
Probably me
Apr 6 2006, 09:59 AM
Aş propune două noi sub-secţiuni īn zona "Fan Area". Una pentru discuţiile despre AMV-uri, şi una dedicată site-urilor de fan, īn special cele create chiar de membrii acestui forum.
Dacă am īnţeles bine, "Fan Area" e destinat fanilor manga/anime care īşi suplimentează pasiunea creīnd diverse lucruri. Ori şi AMV-urile şi site-urile mi se par manifestări de fan la fel de relevante ca şi a face un desen īn creion, un wallpaper, sau un fansub romānesc.
Cred că n-o să fie problemă să fie găsite topicuri de mutat acolo, sīnt suficiente prin Link-uri şi Cafenea.
Laura
Apr 7 2006, 11:31 PM
Eu propun sa se puna anime pe siteul asta ca sa poata lua membrii anime direct de aici! Se poate?
Ranma-kun
Apr 8 2006, 03:05 AM
Probably me: E o propunere buna, o sa o aplicam cat de curand.
Laura: avem in planificare un server media de 250 GB, insa va mai dura ceva.
Pana atunci iti propun urmatorul site cu linkuri spre anime download sites:
http://www.animedownloadlist.com/
Probably me
Apr 14 2006, 08:37 PM
Altă idee: un RSS cu posturile de pe forum, ca să-l pot īncărca īn feedreader şi să mă duc direct la discuţiile care mă interesează, să nu mai stau să dau "View New Posts" cīnd īmi aduc aminte.
Şi apropo de ideea lui Masatoshi, cred că se poate rezolva tot cu RSS, preluīnd şi combinīnd feed-uri de la alte site-uri. ANN are un feed super cu multe ştiri, numai pe ăla dacă-l preiei şi te-ai aranjat. Şi se mai găsesc şi alte site-uri care oferă aşa ceva (inclusiv al meu).
Trickster
Apr 15 2006, 06:50 PM
Nu s-ar putea face in asa fel incat sa putem alege intre mai multe skin-uri? Cel actual mi se pare mult prea deschis la culoare... chiar obositor.
zeri
Apr 15 2006, 06:52 PM
Stanga - jos de tot, poti sa alegi skinul de acolo.
Trickster
Apr 15 2006, 07:06 PM
Multumesc, am scotocit toata ziua prin My Controls dupa skinuri
crayven
May 24 2006, 09:04 AM
Ceea ce mi s-a parut cel mai folositor este dictionarul, si l-am folosit sa invatz cateva cuvinte..dupa care era super sa le aud si inteleg in filme.
Ar fi fain sa mai se umble la up-date -ul acelui dictionar, pentru ca unele cuvinte nu le-am gasit totusi.
Asta asa ca idee
Moonsparkle
Jul 25 2006, 05:44 PM
am si eu o propunere: sa se stearga cele 5 topicuri de la Fan Area - Mangaka, care is vechi de 2 ani si n-au absolut nici un reply.
transe
Aug 9 2006, 11:13 AM
E vreo shansa sa existe din nou albume (numai)cu poze de la intalniri?Am vazut ca exista la anumite topicuri niste fotografii (facute de The Different Mechanist)...
ruxi
Aug 9 2006, 11:16 AM
QUOTE(Moonsparkle @ Jul 25 2006, 05:44 PM)
am si eu o propunere: sa se stearga cele 5 topicuri de la Fan Area - Mangaka, care is vechi de 2 ani si n-au absolut nici un reply.

alea sunt mai mult de informare si contin chestii interesante pentru cine vrea sa se documenteze. nu replayu e miza. ar fi aiurea sa le stergem
@transe: probabil cand va fi gata noul engine se va putea
Moonsparkle
Aug 9 2006, 07:19 PM
Well, nush ce sa zic, un forum ii facut pentru discutii, nu?

eu zic ca cine vrea sa se intereseze, foloseste google-ul = a man's best friend

si apoi, link-urile din topicurile respective nici macar nu mai merg
LArSON
Aug 10 2006, 10:07 AM
se poate face un forum separat pt. anime-urile bazate pe sport. Daca pana si Dementia are forum, nu vad de ce Sportul sa n-aiba unul.
axi
Aug 14 2006, 09:27 AM
teoretic se poate face ptr orice gen ... daca nu le e lene la admini

practic, ideea ar fi ca sa existe macar cateva topicuri ptr inceput si sa se posteze acolo, in rest nu vad ce impedimente ar fi ...
poate doar ca structura forumului ar deveni prea stufoasa ...
oricum, daca ar fi dupa mine, as revizui un pic si anime-urile care au subforum separat, mai ales unele care sunt cam moarte si jumate ingropate, si le-as muta la subforumul genului din care fac parte.
just a thought.
Adela
Aug 31 2006, 08:45 PM
eu sunt de acord cu propunerile...adik ar prinde foarte bine niste imbunatatiri la site...kacar un concurs sa fie, ca nu e greu ... ar trebui facute niste modificari... Coyotte ... (nu sunt sigura ca ti-am scris bine nikul), daca spuneai ca esti singur de ce nu incerci sa faci rost de persoane care sa te ajute cu siteul? Sunt sigura ca ar fi multe persoane carora le-ar face placere sa te ajute
Coyotee
Aug 31 2006, 09:28 PM
QUOTE(black_ang3l_me @ Aug 31 2006, 08:45 PM)
eu sunt de acord cu propunerile...adik ar prinde foarte bine niste imbunatatiri la site...kacar un concurs sa fie, ca nu e greu ... ar trebui facute niste modificari... Coyotte ... (nu sunt sigura ca ti-am scris bine nikul), daca spuneai ca esti singur de ce nu incerci sa faci rost de persoane care sa te ajute cu siteul? Sunt sigura ca ar fi multe persoane carora le-ar face placere sa te ajute

Momentan nu mai fac imbunatatiri la site fiindca am inceput lucrul la noul engine al site-ului care va fi MULT mai "puternic" decat cel actual si cu mult mai multe optiuni / functii / sectiuni / etc disponibile.
Momentan, TOT ce tine de noua sursa e
TOP SECRET si pana nu fac prima bucata din noua sursa nu voi da NICI un detaliu despre ea.
Noua sursa anticipez sa fie gata pe la sfarsitul anului. Pana atunci stam cu site-ul asa cum este. De la anu' vom schimba site-ul cu noua versiune si vor fi muuuulte schimbari. So just wait and relax
Shaddox
May 18 2007, 09:03 PM
Am si eu o propunere ... ce-ati zice de o comprimare a forumului? E PREA MARE, ca sa il parcurgi de sus pana jos (doar categoriile principale) dureaza o groaza, este o navigare greoaie si obositoare. Mai mult nu inseamna mai bun.
trust_no_more
May 19 2007, 01:43 AM
De acord.
Mai ales sectiunile dedicate culturii japoneze si Asia Tv. Poate fi creata doar o singura sectiune: Japonia, si toate topicurile sa fie incluse acolo.[oricum nu sunt foarte populate, si ar mai micsora umpic forumul]
sinedd
Jun 13 2007, 06:55 AM
Sunt nou pe site si nu prea stiu treburile pe aici ...in ultimi ani am uitat de specializare in anime si am devenit un fanatic in arta forumurilor .Asa sa revin la subiect .........as vrea ca pe acest site sa se expli despre manga si alte animeuri ...poate or fi ,dar eu unul nu le gasesc ...sry daca am gresit cu ceva
[mod edit] Exista deja un topic pentru propuneri in ceea ce priveste forum-ul. Topics merged.[edit]
As avea o idee in legatura cu site-ul ,nu stiu daca este corecta .......sa infintam politia anime ....niste fani anime care sa emigreze pe alte forumuri site-uri si sa le intrepte greselile celor care nu stiu prea multe despre anime si sa ii adua pe calea cea buna.Nu o luati in nume de rau
Kisa
Jun 13 2007, 08:02 AM
Mey baiete, tu nu intelegi ca exista deja un topic de
Propuneri?
Ar fi o idee sa te opresti din facut topic-uri aiurea. In caz contrar iti vei atrage warn-uri.
Topics merged... again.
akasha
Jul 12 2007, 02:21 PM
Am si eu o propunere de facut...topicurile sunt foarte greu de citit in intregime...citesc doar postul celui care a deschis topicul dupa care trebuie sa fac o mie de click-uri pentru a vedea celelalte posturi.Ma gandeam ca ar fi fost mai usor sa le putem vedea unul dupa altul fara sa mai fie nevoie de click-uri...
Coyotee
Jul 12 2007, 02:35 PM
QUOTE(akasha @ Jul 12 2007, 03:21 PM)
Am si eu o propunere de facut...topicurile sunt foarte greu de citit in intregime...citesc doar postul celui care a deschis topicul dupa care trebuie sa fac o mie de click-uri pentru a vedea celelalte posturi.Ma gandeam ca ar fi fost mai usor sa le putem vedea unul dupa altul fara sa mai fie nevoie de click-uri...
Inseamna ca ai setat sa vezi topicurile in mod OUTLINE.
Vezi ca in topicuri, in dreapta sus, sub butoanele de
Reply / Start new topic / Start Poll / Add Poll ai alte 3 optiuni (pe aceeasi linie cu titlul topicului):
* Outline
* Standard
* Linear+
Da click pe STANDARD ca sa treci pe modul normal de vizionare a topicurilor.
akasha
Jul 12 2007, 02:44 PM
QUOTE(Coyotee @ Jul 12 2007, 03:35 PM)
Inseamna ca ai setat sa vezi topicurile in mod OUTLINE.
Vezi ca in topicuri, in dreapta sus, sub butoanele de
Reply / Start new topic / Start Poll / Add Poll ai alte 3 optiuni (pe aceeasi linie cu titlul topicului):
* Outline
* Standard
* Linear+
Da click pe STANDARD ca sa treci pe modul normal de vizionare a topicurilor.
multumesc...devenise foarte obositor ...
Angel Sailor.
Oct 27 2007, 05:57 PM
se poate să adăugaţi nişte smiley-uri?

sunt prea puţine cele de acum.... am eu unele mai girlish...dacă doriţi vi le pot trimite cu cea mai mare plăcere.
Micro Ice *
Oct 27 2007, 07:49 PM
Propunerea mea ar fi :
- Toate subiectele mai vechi de 5 luni care nu sunt importante sa fie sterse .
Desigur nu ma refer la cele de cultura ,limba , moda si restul specifice .
Ma refeream la posturi de anime la discutii si etc ... . Am vazut subiecte care nu au mai fost folosite din 23rd October 2006 . Sa fim seriosi daca nu le mia folosim la ce ne mai trebuie ??? Daca chiar vom avea nevoie de informatiile sterse , le putem siscuta oricand si asa saitul va fi mai interactiv
Desigur asta ii propunerea mea ... FARA SUPARARE !!!
spyderverr
Oct 27 2007, 08:18 PM
@Micro Ice, You're kidding, right?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.