Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: New Layout
Anime-Club Forum > Forum > Develop
Ranma-kun
Ok, pentru ca nu mai am mult timp pana cand incep facultatea am zis ca trebuie sa ma pun pe lucru, ok primul punct de pe lista mea e oarecum 50% ready, un layout pentru site, is curios ce parere aveti, am sa atashez raw-ul layoutului.
Mai trebuie sa il transform in template pt site si sa-l adaptez si la forum.

Ok... ce parere aveti, sunt open la orice critica constructiva si orice fel de propuneri inteligente.
Coyotee
Nice layout. Pare promitator smile.gif
Kataracta
Pare interesant. Astept sa il vad biggrin.gif
Kisa
Nice... cam boysh, but nice... tongue.gif
Imi place griul... ar merge chiar putin mai inchis la culoare.
Vebby
aha, aha(acum ar mere un emoticon care da din cap precum catelusii de bord biggrin.gif )

e nice, si sunt de acord cu Kisa, ca griul ar putea merge putin mai inchis la culoare.. biggrin.gif
DMonk
Eu sunt de parere ca griul e tocmai bun. Si arata bine in general. Sper sa fie si functional.
(Tipul verde nu prea se potriveste, insa nici nu stiu unde va fi plasat. Dar poate fi schimbat cu o tipa mai tarziu.. smile.gif )
tsubasa
nice,pare promitator si arata destul de bine rolleyes.gif
Odeena
Arata bine, dar... de ce iarasi gri? Ai putea incerca si alte culori... spre exemplu, ai putea sa ii dai acelui gri o tenta discreta de verde sau albastru... sunt sigura ca ar arata mai bine. (Then again, asta e doar parerea mea, decizia iti apartine tongue.gif).
Ranma-kun
Well.. pentru ca e mai standard, am sa mai fac si alte layouturi, asta l-am facut pe gri ca inspiratie de moment, in general site-urile deschise la culoare se fac alb gri sau albastru, si cele inchise pe negru-roshu-albastru inchis sau gri inchis maroniu si diferite combinatii
RTS-Bone
Nu-i catastrofal dar merge...

daca ai nevoie de ajutor cu detalii sau ceva, mai putin codarea templatului in php ( desi te pot ajuta si la aia ) PM me wink.gif
Himerish
nu prea sunt sustinator al acestui design.
1. zona de titlu e prea groasa=> cand se va incarca pagia acea zona + barele browserului vor ocupa aproape aproape jumatate de ecran
2. Nu pot spune ca sunt un sustinator al griului cu aspect 3d.Dupa parerea mea 3d-ul se potriveste mai bine cu alte culori in special albastru inchis.
3. chenatele(care mai au si umbre) sunt prea groase si asta ofera un aspect incarcat.
4. asta tine de gusturi-nu pre sunt fan al griului si culorilor inchise in general

in rest e bine
Adela
Himerish, just a question smile.gif tu ai vazut ca in topicul asta nu a mai postat nimeni din .. hm, 2005 !!
Ranma-kun
Topicul e mort din pacate, din cate observi. Site-ul e foarte vechi asha ca tre sa te obisnuiesti sa gasesti astfel de topicuri. Ur welcome to state ur opinion though tongue.gif
Himerish
sorry!
Chiar nu m-am uitat.Mi se parea ceva de actualitate si nu m-am mai uitat la data ultimului post.
De obicei ma uit da acu nu am mai fost aten.Pare rau.Stiu ca la asta se rasp de obicei cu "No U!".Greseala mea.
Ranma-kun
Acuma am observat si postul tau anterior.

1. Nu stiu prin ce te referi la zona de titlu, poate la Header ?
2. Griul cu aspect 3d e folosit foarte frecvent in tech layouts, ii da un aspect hi tech, majoritatea laptopurilor de ex au un aspect gri-argintiu-metalic.
3. Nu stiu ce sunt chenate, si nici google nu stie mai mult ca mine http://www.google.com/search?as_q=chenate&...ights=&safe=off
4. Orice design tine de gusturi, insa griul e o culoare deschisa nu inchisa, cel putin tonul de gri folosit de mine in acel design.
Himerish
1, da la Header ma refeream
2. trebuie sa imi schimb tastatura.Daca nu sunt atent o patesc.Chenarele.
3. Asa e.E folosit in tech layouts.Unul dintre cele mai frumoase siteuri cere fac acest lucru e noul site Apple. Numai ca Anime-club are mai mult legaura cu arta animeului decat cu technologia.
Ranma-kun
Sunt foarte mult site-uri anime cu tech layouts, de fapt pe atunci stilul asta era la moda, multe site-uri anime aveau tech stile layouts, de acolo mi-a venit inspiratia.
Mai nou s-au mai schimbat lucrurile, o data cu aparitia ajax&web2.
Himerish
apropo de ajax
daca mai planuiesi o schimbare a siteului sa imi spui pt ca in asta lucrez si sunt willing to help bring the site in the new era of 2.0
Ranma-kun
Multumesc pentru oferta, insa trebuie sa vorbesti cu Coyotee, el e fan ajax, are deja o serie de elemente ajax care vrea sa le includa in noul site.
Eu urasc ajax si totul ce are legatura cu javascript, de obicei surfuiesc cu javascriptu turned off, se incarca site-urile mult mai rapid biggrin.gif, si rezolva si majoritatea adsurilor.
Ajax si web2 sunt un trend, sunt "la moda", insa trendurile se schimba continuu.
alcyndore
Culoare e o.k. Imi place griul, dar nu mi se par prea reprezentative imaginile. Nu as putea sa-ti dau o sugestie originala pentru ca pun pariu ca ai vazut mai multe anime-uri decat mine. O sa ma mai gandesc si daca imi vine vreo idee originala iti spun. Imi pare rau ca nu te-am ajutata prea mult si succes! Sper sa termini pana incepi facultatea ca sa nu ai prea multe batai de cap atunci.
AbyssFiend
It looks cheesy to me :3
Dar minoritatea se supune la majoritate D:
MihaiV
Mie imi place. Are o nota de post modernism.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2023 Invision Power Services, Inc.