Ancarius, ce dulce ai fost!!
In alte tari, freak inseamna pur si simplu diferit 
Mi-a placut la nebunie fraza asta!! Nu stiu daca este chiar asa, dar mi-a placut foarte mult. (And thanks for the eye-candy!)
Eu una nu am probleme cu a fi considerata o freak (sint obisnuita: ginditi-va cum era sa fii pocait pe vremea lui Ceausescu. Nu ca acum m-ar privi majoritatea ca fiind foarte normala cind le spun ca sint baptista

). M-am obisnuit sa se uite lumea la mine ca la o ciudata. Respingerea din partea celorlalti nu e ceva placut, in nici un caz, dar uite un lucru pe care l-am observat:
Daca fiind ceea ce sint si purtindu-ma/imbracindu-ma ca atare nu le fac rau celor din jurul meu, daca fiind si aratind asa cum sint continui sa ma manifest ca un om cu inima si mintea deschisa, cu care ai ce discuta, gata sa ofere ajutor cind e nevoie, atunci, indiferent cit de ciudata m-ar considera cei din jur la inceput, pe parcurs isi vor da seama ca aspectele
freakish care pe ei i-au facut sa ma priveasca ciudat nu merita sa fie obstacole in calea comunicarii, a cunoasterii, a prieteniei. Si pina la urma asta conteaza.
IMHO

Kagami, ai exprimat o chestie pe care de mult o simteam cind ai zis
majoritatea fetelor poarta aceleasi haine ca everybody else din dorinta de a fi "la moda", de parca a arata la fel ca alte 100 inseamna a avea stil! Ceea ce ma impresioneaza la EGL e tocmai ca, in cadrul acestui stil cu coordonate foarte clare, exista o varietate imensa, si fiecare il poate adapta la personalitatea si stilul propriu!