Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Care E Cel Mai Tare Baiat Din Inuyasha?????
Anime-Club Forum > Detaliat > Inuyasha
yannakikyo
Kre e preferatul vostru din Inuyasha ?
Ranma-kun
Inuyasha of course, dooooh, e personajul principal si seria e numita dupa el, Inu rullllllllzzz
Kisa
Hm... cel mai tare... baiat?... chiar daca unii sunt demons/half demons sau chiar barbati... eh dry.gif ... ii incadram pe toti in aceeasi categorie, dupa cate se pare...
Intrucat nu exista optiunea "nici unul", am stat ce am stat... m-am gandit pe cine sa votez (Sesshomaru sau Naraku)... si pana la urma l-am votat pe Sesshy. D c? Pt ca este tot ceea ce nu e InuYasha icon_twisted.gif laugh.gif (mult mai frumos desenat, mai misterios, personalitate interesanta).
Mitsuki Chan
Eu l-am votat pe Inuyasha ,ma gandeam si la Naraku dar m-am oprit la Inuyasha tongue.gif hmmmm si la chestia cu sesshy are ce nu are Inuyasha ..Doar pentru faptul ca e stilul ala misterios nu inseamna ca e mai tare decat Inuyasha sincer..Inuyasha are mai multe calitati decat el tongue.gif
Aoi
Cu toate ca nu am vazut toata seria .. retin 2 personaje (frati sau gemeni)
dintre care unul cred ca era mai noul incoronat Zeu al tunetului smile.gif
ela
pai,bineinteles k e sesshoumaru!
Trix
L-am ales pe InuYasha. E personajul principal si imi place mult de el. Dar m-am hotarat destul de greu, deoarece imi place mult si de Kouga biggrin.gif Cata atentie ii dadea lui Kagome biggrin.gif...
Dar, hai sa zicem ca InuYahsa e cel mai tare smile.gif
Mitsuki Chan
Hmm Aoi,tu ai vazut episodul 9 parca .Shi eu am inceput sa urmaresc Inuyasha de la ep 9.1 data am vazut epis 4 dar nu m am mai uitat prea bine pana la 9 laugh.gif
rei21
eu l-am votat pe inuyasha are cele mai dragute urechiuse din lume si ma bucur ca l-am vazut de la inceput (desenul)
angel_of_night
eu sunt cu Inuyasha , he is the best and so pretty wub.gif
kagome167
% aleg INUYASHA! happy.gif I love him wub.gif Dupa parerea mea el e cel mai tare!
Konoko
Se pare ca inuyasha rules laugh.gif ...iar koga ii cam face competitie lui sesshomaru laugh.gif
Immortality
SESSHOUMARU!!!!!Are toate ingredientele unui tip SUPER-HOT!
Odeena
De acord cu tine... Sessohumaru is the best! (cel putin, dupa parerea mea biggrin.gif) Desi nici Naraku nu e chiar asa de rau...
Mimi
hey ,....fiecare cu gusturile lui...dar la mine sesshy este number 1 . mi se pare cel mai tare !
Anzai
Naraku si nu-i rau nu intra in acelasi prop Odeena laugh.gif
pai eu l-am votat pe inuyasha (normal ma stiti doar)

si inca ceva: vad ca in poll is pusi Myoga, Totousai , Souta sau Gatenmaru pt care se stie ca nu va vota nimeni dry.gif dar Bankotsu,alti shichinitai sau Hakudoshi lipsesc! sincer topicul asta mi se pare cam bleg.
Mitsuki Chan
L-am votat pe Inu tongue.gif ...si totudi Naraku chiar este groaznic,insuportabil mad.gif
Si cine stie Lord Inuyasha,poate sunt persoane carora le place Myouga :lol:sau poate batranul Totosai ........
Cred ca totusi mai lipsea shippo chan huh.gif
k1ll3r
yo l-am votat p inuyasha.imi place mai ales vointa lui si faptul ca e in stare sa faca orice pt cei la care tine.
koneko
L-am votat pe Kouga! Imi place atitudinea lui de mean guy/wolf iar cand Kagome e prin preajma he's all sweet. Imi place cum arata, adica modul in care e desenat (that little fluffy tail aahh ^__^), he's strong, he knows how to protect, he can be gentle, are vointa, nu se lasa infrant niciodata, nu renunta fara sa incerce. Stiu ca e cam arogant and that his ego is the size of Manhattan, but you gotta love him! I do!
lumiere_ina_2005
Yo l-am votat p Sessshy,pare el tipul cel rau,da are sentimente nobile ascunse undeva ff adanc in sufletelul lui,altfel nu ar fi lasat-o p Rin sa-l insoteask/i-ar fi crutat viatza lui Kohaku.Imi place d el,fiindk nu-si pierde calmul in lupte,e rece si calculat;in plus are cea mai dragutza coditza.La Inu imi place doar loialitatea sa fatza d prieteni,shi in primul rand,urechiusele lui pufoase!!!! biggrin.gif
yumi
Eu l-am votat pe inu! tongue.gif (Desi imi place si sessy la fel de mult)...Inu are farmecul lui! Si e cel mai funny personaj din ''Inuyasha'' tongue.gif (Hmm...n-ar fi rau sa se decida intre kikio si agome...ca sa nu imi mai fac sperante degeaba...lol laugh.gif )
L@dy D@rkness
Of course k SESSHOMARU E CEL MIA HOT!!!!!!!!!!!!!!!!sa recunoastem SESSY is THE BEST!!!!!!!!!!!! biggrin.gif biggrin.gif
Tenshi no Yume
Dupa mult timp de gandit...pe cine sa aleg:Inuyasha sau Sesshoumaru ?!....m-am hotarat asupra lui Seshy.
Imi place si de Inuyasha , pentru ca e prostut , loial , comic , are un par superb si de urechiuse nici nu mai vorbim! Chiar mi-ar placea sa dresez un inu asa de kawaii laugh.gif . Imi mai place la el faptul ca roseste laugh.gif ! E kirei lucrul asta. Cred ca daca as avea vreodata onoarea sa-l imbratisez si sa-l pup , s-ar face rosu ca ceapa laugh.gif ....am vrut sa zic ca sangele icon_twisted.gif ....

DAR , imi place si de Sesshy. Pentru ca , dupa cum au mai spus multi pe aici , e misterios , tacut ,puternic, are o privire care te ingheata. El nu e nicidecum un bad guy , pt ca el a salvat-o pe Rin , si i-a crutat viata lui Kohaku si a lui Jaken de multe ori laugh.gif . Multe prostii a mai spus Jaken laugh.gif . Singura pe care mi-o amintesc acum , e cea in care ii zice lui Rin ca Sesshoumaru-sama pare linistit , tacut , calm pe dinafara , dar in inauntrul lui clocoteste un vulcan nebunatic , plin de furie laugh.gif...si a spus toate astea in spatele domnului Sesshy..va dati seama ca s-a ales cu un pumn peste cap. Putin pt ce strambe a bagat. Si imi mai place de Sesshy pentru ca e tipul de baiat(demon) care imi place mie... rolleyes.gif . Adica destept , calculat , puternic , si sunt sigur ca daca ar avea o prietena , ar fi si romantic . El pare rece, dar asta e doar o aparenta. Eu sunt sigura ca el e un demon cat de cat bun , dar faptul ca a calatorit atata timp singur , l-a transformat intr-un demon inchis , rece , nepasator,indiferent fata de orice. Dar se observa destul de clar schimbarea ce are loc cand incepe sa calatoreasca cu Rin. Nu mai omoara oameni , protejeaza o fetita umana obisnuita, nu mai are privirea plina de ura , nu se mai transforma un dog demon , probabil ca sa nu o sperie pe Rin , habar nu am de ce. Oricum , Rin l-a facut sa isi scoata la suprafata adevarata lui personalitate, si reuseste sa sparga incepul cu incepul armura lui de gheata, ajungand la un suflet cald , bland , si loial persoanelor care merita. Ca doar el are grija de Rin .

Wow.. blink.gif..ajunge..as putea scrie un roman despre Sesshy laugh.gif . Dar ma opresc aici , cred ca v-am innebunit de cap. Eu zic ca am dat destule motive pt care m-am hotarat cu greu sa-l votez pe Sesshy in loc de Inuyasha. Insa metionez inca o data ca imi place mult si de Inu biggrin.gif
Kagome-chan
N-am stat mult pe ganduri ! Sessh is my favourite! tongue.gif biggrin.gif
layla_kagome
100% inuyasha este cel mai tare biggrin.gif [COLOR=red]
Adela
depinde si ce intelegi prin cel mai tare...inuyasha kred k e dak am inteles yo bn la ce ai vrut sa te referi prin cel mai tare.
Java-Leen
Seshomaru e cel mai cool din toti!

E misterios, e aparent rece si insensibil, e superb desenat, il are pe Ai si Un, mai detine o intelepciune si o rabdare de invidiat, e mult mai agreeabil decat Innuyasha... mai zic?

Seshomaru rulz, ppl! (si se pare ca nu numai eu cred asta tongue.gif)
Mir_San 4ever love
Moah.Shessy rulzzzzzzzzz!E perfectiunea insasi si apoi urmeaza Miroku (chiar daca e pervers)e simpatic,intelept,frumos si atunci cand nu sunt femei frumoasa prin preajma o iubeste enorm pe Sango laugh.gif
PS:Nici Inu nu e rau,dar ii lipseste ceva......inteligenta laugh.gif
Kikyo_Hannya
Personajul meu preferat din inuyasha este Sesshomaru deoarece este mai distant , pastreaza un oarecare mister in jurul lui si tocmai de-aia imi place. tongue.gif
pretty_sango
a fost destul de greu sa aleg(majoritatea is dragutzi tongue.gif )....si am eliminat baieti pana am ajuns la fluffy,kouga,inu si miroku....apoi a trebuit sa aleg intre inu si miroku (dap,ati auzit bine,miroku!! cool.gif ).......si m-am gandit:inuyasha e un scumpel cu urechile alea,iar miroku e un cuceritor wub.gif insa m-am gandit si la defecte(ca sunt destule....... dry.gif ) miroku e afemeiat iar inuyasha e .....mai bine nu zic...ei bine...e prostut si badaran...am zis-o tongue.gif biggrin.gif .....tot pe inu l-am ales(nush cum)...........mie nu imi prea plac personajele gen fluffy(seshy),deoarece,ei bine,el e prea perfect,nush cum sa zic....nu pare capabil sa aiba sentimente si se considera cel mai tare si demn de admiratie...pt mine fluffy e un fitzos laugh.gif sorry pt fani wink.gif
Autumn Shadow
Nu prea stiu ce sa zic...

Nu as opta pentru Fluffy-sama, pentru ca e prea ingamfat...nici pentru Inu...isi ascunde mereu sentimentele si asta nu e deloc ceva frumos...iar de Miroku...sa nu mai spun...

Deci...nu optez pentru niciunul... tongue.gif
blue_moonlight_angel
pai cum sa va spun Miroku park ar fi opusu lu Inuyasha :Miroku ishi arata sentimentele exprimandushi afectziunea prin pounerea mainii pe fundul unei fete frumoase pa cand Inuyasha park ii este frik sa puna mana pe Kagome sa nu cumva sal omoare dar totushi Inuyasha pare mult mai romantic cateodata decat Miroku decat Sesshomaru(asta nu are inima de loc nu poate iubi pe nimeni sorry pt fani dar cam asha este) shi Naraku iubirea lui pt Kikyo ink mai traieshte dar se pare k el a fost creat numai ca sa ucida
deci votul meu :INUYASHA biggrin.gif
caroline
Eu am votat pentru Sesshomaru. Mi se pare cel mai matur dintre toti. Inuyasha e prea "baby" pentru gustul meu. tongue.gif Si arata si cel mai bine dintre toti, cu toate ca in filme, l-as alege pe tatal lui Inuyasha si Sesshomaru.
Dar dupa Sesshomaru pe lista mea ar veni totusi Inuyasha.
Moonsparkle
De ce nu este varianta "nici unul"? mellow.gif Discriminare! mad.gif laugh.gif De ce se presupune ca la toata lumea ii place Inuyasha? tongue.gif

and btw, macar numele personajelor putea fi corect scris... Sesshy? dry.gif
Karin_Aoi
Pfffuuaiii!!! Nimeni n-a pomenit nimic de Bankotsu?!! mad.gif
Ok...Ok.. Inuyasha si Sesshy... sunt beton, dar pe Inu il vedem in fiecare ep. si pe Sesshy destul de des (thank God...)...dar fratilor,voi v-ati uitat atent la BANKOTSU?!! rolleyes.gif
He's HOT HOT HOT!!! Ce imbracaminte cool are, parul este "to die for" si in plus... (fetelor!) avem o scena cu el si naked tongue.gif Mai vreti si altceva??!!
Si sa nu uit... HE'S a "KILLER" icon_twisted.gif la propriu dar si la figurat ( the killer of my heart... laugh.gif )
Shichinin-tai 4 ever!!! E cel mai tare sezon din InuYasha!!
lutzuu
Dupa parerea mea cel mai tare baiat din inuyasha este fratele acestuia sesshomaru biggrin.gif
Akimoto Kumiko
Pai eu il aleg pe Inuyasha pt ca e preferatul meu si e personajul principal, in cele din urma el va fi cel mai puternic
Inu-Daiyokai
Desi nu apare decat in the 3rd movie personajul meu favorit este Inu no Taisho(Inutaisho pe limba fanilor biggrin.gif) care este tatal celor 2 yokai neastamparati Inuyasha si Sesshy,el fiind the greatest demon of the all un adevarat daiyokai cool.gif
Hitomi
Eu una l-am votat pe Kouga ..este tipul cel mai tare ....este salbatic si stie ce vrea ...si nu renunta....tare,cel mai tare biggrin.gif
Inuyasha and Kagome for ever
Parerea mea este ca cel mai tare este Sesshomaru. Pe el l-am votat. biggrin.gif E drept nici Inuyasha nu arata rau doar ca Sesshomaru este mult mai elegant si arata mult mai bine in plus este si youkai autentic. biggrin.gif smile.gif
super
E clar cine este personajul cel mai bine conturat, elocvent construit, folositor si cu caractere fizice deosebite.... Totosai .... desigur
Culy
daca spuneti "tare"cu sensul "puternic" atunci e Sesshomaru.....daca prin "tare" va referiti la "dragutz,aratos,sexy".....mi-e cam greu sa raspund pt ca sunt baiat dar eu as vrea sa fiu ceva in genul lui Miroku......arata mai bine decat Sesshomaru si Inu.... tongue.gif
Priestess_Kagome
Ce anume?????Sesshy are mai multe voturi decat INUYASHA! ohmy.gif ,in nici un caz!Vot pentru Inu!Nu las eu catelul ala afurisit de sesshy sau cum io-ti mai spune voi sa-i ia locul mad.gif mad.gif mad.gif
Sorry pentru fani Sesshy dar nah!ce sa-i faci daca mie nu imi place.... biggrin.gif
dark_pryncess
Priestess_Kagome......am inteles ca nu-ti place Sesshy dar asta nu inseamna sa-l jignesti......dar ma rog......fiecare cu parerile lui........hmm......normal ca-l prefer pe Sesshomaru.........este mult mai frumos......mai misterios si mai puternic........nu se arunca in lupta fara sa gandeasca ca sa aiba pe urme probleme......asa cum face inu..........el sta mereu si analizeaza situatia inainte......este elegant.....rafinat......mai stilat si mai civilizat ca inuyasha.........dmn.......si e asa de frumos........si are o personalitate puternica si e fff foarte destept.......are o privire patrunzatoare.....de gheata.......si e mai intunecat.........dmn....il ador..... wub.gif
Madakurama
Inuyasha pt ca e super dragutz si puternic... biggrin.gif E personajul meu preferat din anime...
frosty
bineinteles ca Inuyasha este preferatul meu pt ca este imprevizibil si surprinzator de sincer cateodata............... mai ales cand nu trebuie tongue.gif
AyaKashi
firati voi de femei obsedate care se uita la anime doar ca sa vada baieti sexosi mai uitativa si in jurul vostru si cautati pe cineva normal si nu mai visati la japonezi potenti.
..........ca tot veni vorba eu il aleg pe myoga:)
Botan
Eu cred ca Sesshoumaru. Cum am mai spus (si voi mai spune) imi place tipul asta de bishounen rece, calm si bineinteles frumos (ca doar asta inseamna bishie pana la urma biggrin.gif). Si este si foarte misterios. E adevarat ca nu am vazut animeul pana la sfarsit (asta pt ca nu mai dau si ei la televizor de la inceput pana unde au ca sa-mi amintesc si eu ce s-a intamplat pana acum si apoi sa contiui) dar am auzit ca oricum nu spune prea multe sfarsitul...
Desi, si Naraku e un pesonaj interesant. Lasandu-l la o parte pe Onigumo (care nici nu stiu cum arata) care face parte din el, Naraku este tot tipul kakkoii. Pacat ca este asa de rau. Mai multa inima nu i-ar strica laugh.gif

QUOTE(AyaKashi @ Nov 12 2008, 10:28 PM)
firati voi de femei obsedate care se uita la anime doar ca  sa vada baieti sexosi mai uitativa si in jurul vostru si cautati pe cineva normal si nu mai visati la japonezi potenti.
..........ca tot veni vorba eu il aleg pe myoga:)
*

Ha-ha-ha laugh.gif Ce-am mai ras la asta (sincer!). Chiar daca ma aflu printre 'obsedate', nu mi se pare de loc o insulta..ce-i drept, sunt destul de obsedata uneori de bishouneni. Si in plus, pe mine nu ma intereseaza ince, asa cum se scria in oracole , "capitolul love". N-am nevoie de asa ceva decat in animeuri. cool.gif
Tatiana
Votul meu merge la Sesshomaru.
Este puternic, nu e ahtitat dupa putere precum restul personajelor, este inteligent, are partile lui bune cat si cele rele, iar caracterul lui care penduleaza intre bine si rau il fac un personaj exceptional.
De asemenea isi protejeaza prietenii din umbra chiar daca afirma ca nu-i pasa.
Atitudinea lui indiferenta si misterioasa, precum si "modul in care este desenat" sunt alte argumente in favoarea deciziei mele.
Claymore :X
Sesshomaru clar ^^
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.