Dupa mult timp de gandit...pe cine sa aleg:Inuyasha sau Sesshoumaru ?!....m-am hotarat asupra lui Seshy.
Imi place si de Inuyasha , pentru ca e prostut , loial , comic , are un par superb si de urechiuse nici nu mai vorbim! Chiar mi-ar placea sa dresez un inu asa de kawaii
. Imi mai place la el faptul ca roseste
! E kirei lucrul asta. Cred ca daca as avea vreodata onoarea sa-l imbratisez si sa-l pup , s-ar face rosu ca ceapa
....am vrut sa zic ca sangele
....
DAR , imi place si de Sesshy. Pentru ca , dupa cum au mai spus multi pe aici , e misterios , tacut ,puternic, are o privire care te ingheata. El nu e nicidecum un bad guy , pt ca el a salvat-o pe Rin , si i-a crutat viata lui Kohaku si a lui Jaken de multe ori
. Multe prostii a mai spus Jaken
. Singura pe care mi-o amintesc acum , e cea in care ii zice lui Rin ca Sesshoumaru-sama pare linistit , tacut , calm pe dinafara , dar in inauntrul lui clocoteste un vulcan nebunatic , plin de furie
...si a spus toate astea in spatele domnului Sesshy..va dati seama ca s-a ales cu un pumn peste cap. Putin pt ce strambe a bagat. Si imi mai place de Sesshy pentru ca e tipul de baiat(demon) care imi place mie...
. Adica destept , calculat , puternic , si sunt sigur ca daca ar avea o prietena , ar fi si romantic . El pare rece, dar asta e doar o aparenta. Eu sunt sigura ca el e un demon cat de cat bun , dar faptul ca a calatorit atata timp singur , l-a transformat intr-un demon inchis , rece , nepasator,indiferent fata de orice. Dar se observa destul de clar schimbarea ce are loc cand incepe sa calatoreasca cu Rin. Nu mai omoara oameni , protejeaza o fetita umana obisnuita, nu mai are privirea plina de ura , nu se mai transforma un dog demon , probabil ca sa nu o sperie pe Rin , habar nu am de ce. Oricum , Rin l-a facut sa isi scoata la suprafata adevarata lui personalitate, si reuseste sa sparga incepul cu incepul armura lui de gheata, ajungand la un suflet cald , bland , si loial persoanelor care merita. Ca doar el are grija de Rin .
Wow..
..ajunge..as putea scrie un roman despre Sesshy
. Dar ma opresc aici , cred ca v-am innebunit de cap. Eu zic ca am dat destule motive pt care m-am hotarat cu greu sa-l votez pe Sesshy in loc de Inuyasha. Insa metionez inca o data ca imi place mult si de Inu