Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Manga in Romania
Anime-Club Forum > Arhiva > Arhiva > Cafenea
eyeobs
ok... ok... inca un thread despre manga.
de data asta insa este vorba despre manga pe hartie, manga adevarat... am deschis un site de unde se poate comanda asa ceva. este vorba despre http://www.mangashop.ro
suntem la inceput asa ca asteptam pareri si propuneri de la voi.

the guilty one,
eyeobs
Masatoshi
good job. sunt in lb engleza?
eyeobs
yap... aduse din sua

eyeobs
Masatoshi
nice
cred k o sa cumpar unu(de proba)
tmwtp2002
QUOTE(eyeobs @ Aug 14 2005, 01:23 PM)
ok... ok... inca un thread despre manga.
de data asta insa este vorba despre manga pe hartie, manga adevarat... am deschis un site de unde se poate comanda asa ceva. este vorba despre http://www.mangashop.ro
suntem la inceput asa ca asteptam pareri si propuneri de la voi.

the guilty one,
eyeobs
*Nice, nu credeam ca e posibil.. bv!
Cred ca scoateti foarte greu profit... De unde le luati ? Shtiu cateva locuri de unde se poate lua foarte ieftin. Da-mi un PM cu un id de messenger ceva ca sa mai vorbim.
eyeobs
deocamdata nu scoatem deloc... asteptam sa vina comenzile.... probabil ca in aproximativ 6 luni vom putea spune daca incepe sa merite sau nu... datorita modului in care e gandit site-ul, important este in primul rand sa nu pierdem... si dupa aia mai vedem

eyeobs
^Dash^
Sweet... si nu sunt preturile astronomice pe care le speculam... very nice smile.gif

PS: VIZITATORII SUNT DE ACORD IN MOD EXPRES CA FOLOSIREA ACESTUI SITE SI CUMPARAREA PRODUSELOR SE FACE PE PROPRIUL RISC.... like la ce se refera asta? adica se poate sa nu ajunga la mine ce am cumparat? huh.gif
eyeobs
in primul rand, aceste conditii sunt in mare parte copiate si adaptate...
in al doilea rand, este posibil sa nu ajunga la tine ce ai COMANDAT (nu cumparat, le cumperi de abia cand ajunge coletul la tine) insa aceasta posibilitate este specificata in alt paragraf...
in al treilea rand, paragraful citat se refera la faptul ca daca incepi sa impusti pe cineva nu ai de ce sa zici ca eu sunt de vina pt. ca ti-am vandut hellsing... sau daca o sa vand si figurine si o sa incepi sa rozi figurinele... sa nu ai de ce sa zici ca eu sunt de vina ca te-ai sufocat cu ele cand le-ai bagat pe gat... something like that

eyeobs
Ranma-kun
Um... ce sa zic, dragutza idea, insa site-ul pare neserios, acuma vorbesc din experientza:

Nu apare nici unde numele si adresa firmei si nici domain-ul nu este inregistrat pe o firma ci pe o persoana fizica, ceea ce ma face sa trag concluzia ca e in mare parte un one man show si pe de asupra ilegal pentru ca la http://www.mfinante.ro/link.jsp?body=/cont...agenti_nume.htm nu apare nici un agent comercial sub numele mangashop , poate sunteti inregistrati sub un alt nume insa ar trebui sa specificati acest lucru, in mod obligatoriu pe site.

Vad ca ati specificat de nenumarate ori ca nu sunteti responsabili pentru pagube etc, dar nu ati specificat modalitatile de transport al produselor sau alte lucruri.

Va rog sa revizuiti site-ul si sa adaugati informatiile corespunzatoare.
eyeobs
site-ul este pornit din pasiunea a doi oameni pentru asa ceva. avand in vedere ca nu exista inca un magazin de acest gen, site-ul este si un test de piata. noi speram ca acest test sa se transforme in ceva mai mult si sa devina un site serios.
seriozitatea se traduce in primul rand in relatia cu clientul, nu in inregistrarea la ministerul finantelor sau in cat de mare este echipa. la "despre noi" se vede ca este un "two people show" deocamdata.
am specificat (de un numar limitat de ori) ca nu ne asumam responsabilitatea pentru transport asa cum apare si pe alte site-uri... pe de alta parte, atunci cand nu platesti inainte nu cred sa fie o problema... riscul ramane al nostru.
modalitatile de transport apar in momentul incheierii comenzi si nu au de ce sa fie mentionate in termeni si conditii pentru ca nu fac parte din acestea si se pot schimba.
in incheiere as vrea sa intreb daca are importanta atat de mare faptul ca nu suntem inregistrati la ministerul finantelor... mi se pare ca punem un pic caruta in fata cailor.

eyeobs

ps: in cazul in care absenta noastra de pe site-ul MF te impiedica sa ne consideri seriosi, si respectiv sa comanzi de la noi, vreau sa te asigur ca daca in urmatoarele luni totul merge bine atunci vom putea sa fim gasiti si la MF... daca nu, se va inchide site-ul.
Ranma-kun
Eu n-am vazut pana acuma nici un shop online care sa nu functioneze sub patronatul unei firme, voi nu ati sepecificat cine sunteti ca firma sau persoana fizica niciunde pe site.
In plus preturile sunt mult prea mari, mai toate manga-urile ajungand pe la pretul de 20+$, cand pe amazon.com de exemplu costa numai in jur 7-8$, iar faptul ca strangeti mai multe comenzi ma face sa ajung la concluzia ca voi pur si simplu le comandati din strainatate si ashteptati sa strangeti o comanda mai mare pentru a economisi la costurile de expediere.
De aceea imi dati din nou impresia de totala neseriozitate
dry.gif
eyeobs
sunt de acord cu tine ca nu ai vazut pana acum nici un shop online care sa nu functioneze sub patronatul unei firme... nici eu... de aia cred ca este o premiera mondiala. suntem unici in felul nostru. site-ul nostru este sub patronatul celor doua persoane descrise la sectiunea "despre noi"... insa repet, site-ul va evolua...
cand te referi la majoritatea manga-urilor de pe site exagerezi un pic... scazand minima de pe amazon si crescand maxima de pe site-ul nostru... dincolo insa de asta, sunt de acord cu tine ca preturile sunt mari... la pretul oficial al fiecarei manga se adauga costul de transport (care intr-adevar incercam sa il micsoram cat mai mult prin transporturi mai rare - e rau?) si un adaos comercial (oh, my god! vrem sa facem si profit... suntem niste talhari...)
din pacate acum ne este greu sa dam impresia de seriozitate... site-ul este lansat de duminica si speram ca in timp lumea sa ne cunoasca mai bine si sa dovedim ca pot sa aiba incredere
in noi...
cel mai benefic pentru noi toti ar fi sa nu fim singurii care aduc manga in Romania... asa s-ar putea face comparatii... asa ar exista o expunere mai mare a fenomenului manga.

eyeobs
Ranma-kun
Well ce sa mai zic, va urez noroc cool.gif , eu raman la manga-urile "electronice". rolleyes.gif
eyeobs
multumim. si sper ca in viitorul nu foarte indepartat sa reusim sa te convingem sa cumperi de la noi... icon_twisted.gif

eyeobs

[edit]

se pare ca lipsa unei firme care sa sustina site-ul a ingrijorat mai multa lume asa ca am luat decizia de a functiona sub administrarea Indra-Medcart SRL (cui 13990279).
in consecinta, au fost modificati termenii si conditiile de utilizare si se face si afisarea duala a preturilor.

biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2022 Invision Power Services, Inc.