Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vagabond
Anime-Club Forum > Ro Anime > General Manga
Tai
Tip: actiune, istorie si putin romantism
Mangaka: Takehiko Inoue
Shinmen Takezo este destinat sa devina legendarul samurai Miyamoto Musashi, probabil cel mai renumit samurai al tuturor timpurilor. Deocamdata Takezo este un criminal cu sange rece, care se va lupta cu oricine intr-o lupta pe viata si pe moarte pt a deveni celebru. Aceasta e calatoria unui tanar care vrea sa devina celebru urmand calea sabiei, luptand pe viata si pe moarte.
Acesta poveste este adaptarea manga a romanului "Musashi" de Eiji Yoshikawa.
Chiar daca ati citit cartea si stiti povestea merita citit si manga (sau le-o recomand celor care n-au chef sa citeasca romanul biggrin.gif ).

Nu dau mai multe informatii despre firul epic fiindca este foarte cunoscuta povestea, in afara de roman si manga, mai exista si filmul( care are vreo 6 parti), serialul tv etc., deci informatii se gasesc foarte usor si multe pe net.
Animal
E desenat super si povestea e misto !dar! (there's always a but smile.gif ) imbarliga prea multe povesti si se pierde entuziasmu si adrenalina...
Kreatur
lol , se pierde adrenalina ? ai citit ultimele capitole in care Musashi lupta vreo doua zile fara oprire cu 70 de samurai ? De fapt descrierea lui Tai nu e prea completa , de la badaranul care era la inceput , musashi sufera transformari radicale prin intalnirile cu mai multi maestrii cu care se simte obligat sa lupte , e o maturizare spirituala . Daca la inceput il vezi ca pe un criminal cu sange rece , pana la urma toate astea isi pierd rostul , el nu ucide femei si copii ca sa se refuleze , ucide cu un scop bine determinat , si persoanele pe care le ucide - ei bine , in acea era daca erai samurai te asteptai sa fi ucis in orice clipa , nu ii forteaza nimeni sa lupte cu el , e un mod de viata .
Manga e una din cele mai bune pe care le-am citit , tocmai pentru ca se concentreaza mai mult pe maturizarea interioara, si stilul in care e desenata e la fel de bun
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.